Lechenie.bg

Здравословни проблеми,лечение,превенция => Здравни заведения,специалисти и здравна политика => Темата е започната от: ivan_ivanov в Април 01, 2017, 10:58:31 pm

Титла: Отмениха пръстовите отпечатъци на Москов
Публикувано от: ivan_ivanov в Април 01, 2017, 10:58:31 pm
С решение на 5-членен състав на Върховния административен съд окончателно беше отменена наредбата, в която се въвеждаше задължителна електронна идентификация при постъпване в болница. Инсталирането на устройства за електронна идентификация струва на лечебните заведения няколко милиона лева, които се ще трябва да отидат на боклука. В край сметка пак гражданите пием една студена, защото тези пари на вятъра идват от нашите здравноосигурителни вноски и това, което доплащаме като пациенти, а Москов безславно си замина от министерството на здравеопазването.
Титла: Re: Отмениха пръстовите отпечатъци на Москов
Публикувано от: Biko в Април 05, 2017, 06:27:18 pm
Нали едни фирми трябваше да приберат едни парички за тези устройства, пък го боли фара Москов кво ще стане - той неговото си го е взел.
Аз лично продължавам да се чудя на акъла на българската общественост, която наистина се върза на тъпотията, че пръстов отпечатък ще спре кражбите - нали ще ида, ще оставя отпечатък и ще си тръгна, а ще ме пишат, че съм на болничен престой 20 дена и пак ще източат. Това всъщност може да се мащабира като бизнес и мангалите да почнат да си плащат осигуровките в комбина с лекарите и вторите да крадат like a boss пак...като сега де...
Титла: Re: Отмениха пръстовите отпечатъци на Москов
Публикувано от: zlostornik в Април 06, 2017, 06:31:31 pm
За пореден път се прави нещо малоумно, за което се дават пари, а след това се отменя направеното и пак се дават пари.
Аман от тези политици, които не мислят за народа и за реална промяна, а мислят само за бизнес кръговете си!
Титла: Re: Отмениха пръстовите отпечатъци на Москов
Публикувано от: Biko в Април 06, 2017, 06:33:29 pm
То да беше само Москов и само пръстовите отпечатъци...ехееее...плащаме масрафа на мангалите и после няма пари за пенсионерите, а това са хора все пак работили цял живот, за да могат днес "софиянците" да има къде да живеят и да се правят на великите европейски толерасти.
Титла: Re: Отмениха пръстовите отпечатъци на Москов
Публикувано от: PrincessPreslava в Април 06, 2017, 07:36:51 pm
Не мога да повярвам...  ???
Още повече, че и мнението е публикувано на 1-ви Април... Наистина не ми се вярва!  ??? Дано да е истина! :-\
Титла: Re: Отмениха пръстовите отпечатъци на Москов
Публикувано от: Delight в Април 27, 2017, 02:10:40 pm
И добре направиха. Източването на пари от НЗОК не идва от пациентите. По друг начин трябва да се опитат да преборят проблема. Но не мисля, че реално имат интерес да борят каквото и да е.