Lechenie.bg

Съвети и взаимопомощ => Форум за съвети и емоционална подкрепа => Темата е започната от: ivan_ivanov в Юни 29, 2017, 09:28:23 pm

Титла: Как са оцелява в меле?
Публикувано от: ivan_ivanov в Юни 29, 2017, 09:28:23 pm
Наскоро мои приятели, гребци, треньори, имаха проблем с ромската общност в града, в който съм отраснал в Асеновград, та въпросът ми е как може човек да се измъкне невредим от разярена тълпа роми с кирки, лопати, прътове и колове и евентуално да се справи с тях, без да се налага да бяга. И дали изобщо е възможно? Темата през последните е топ в повечето медии, дори и вчера имаше протест срещу импотентността на властта срещу ромските безчинства, управляващите в града си мълчат, защото купуват ромски гласове от махалата, дори един от депутатите, избран от Асеновград, е със снет имунитет, заради купуване на ромски гласове.
Титла: Re: Как са оцелява в меле?
Публикувано от: Delight в Юни 30, 2017, 12:08:33 pm
Отиваш подготвен и гледаш да не си малцинство. Ако си под средния ръст гледаш са стоиш в по-голяма група. В меле не съм била. Били са ме и ако опонентът ти откаже спорът да е вербален, и вземе че се окаже и по-голям от теб, лошо. Ама един бой се преживява, стига да оцелееш. В случая с ромите се съмнявам да оцелея.
Титла: Re: Как са оцелява в меле?
Публикувано от: PrincessPreslava в Юли 04, 2017, 08:48:33 pm
В меле няма оцеляване... намираш най-близкото оръжие, хващаш под ръка и се пазиш. А.. и налагаш първи.