Lechenie.bg

Здравословни проблеми,лечение,превенция => Лекарства и хранителни добавки => Козметика => Темата е започната от: Delight в Октомври 11, 2018, 05:30:03 pm

Титла: Каква боя за коса?
Публикувано от: Delight в Октомври 11, 2018, 05:30:03 pm
Здравейте, имам нужда от съвет. Боядисвам косата си от години, но до сега не съм обръщала голямо внимание на това до каква степен боито увреждат косата. Препоръчайте ми професионална боя за коса, която да е максимално щадяща за косъма, дълготрайна и която сте ползвали лично, защото описанията навсякъде са страхотни, но искам боя, която е изпробвана. Предварително благодаря за помоща и съветите.
Титла: Re: Каква боя за коса?
Публикувано от: zlostornik в Октомври 11, 2018, 05:48:57 pm
Странно е мъж да препоръча боя за коса, но наскоро приятелката ми реши да опита най-после истинска професионална боя. Няма да ти казвам каква беше усмивката на лицето ѝ, когато видя резултата. Досега си купуваше буквално евтини боклуци, рекламирани масово по телевизията, но от тук нататък едва ли ще посмее да допусне тази грешка отново. Направо ти слагам линк към въпросната боя, че се отплеснах в обяснения. :D
https://agorabbeauty.com/profesionalna-boya-za-kosa-loreal-professionnel-majirel-50-ml-oksidant
Титла: Re: Каква боя за коса?
Публикувано от: Delight в Октомври 11, 2018, 05:54:01 pm
Благодаря,ще разгледам. Имах големи опасения, че професионалната боя е прекалено скъпа, но цената която виждам е напълно приемлива.
Титла: Re: Каква боя за коса?
Публикувано от: Biko в Ноември 07, 2018, 07:05:11 pm
Т'ва жените с кво ли не се цапотите покрай тея бои за коси. Направо се изумявам като видя някоя с лилаво-зелена коса - то бива, бива да се правиш на различен, ама е добре поне да е с вкус де..
Титла: Re: Каква боя за коса?
Публикувано от: iv4eto в Април 23, 2020, 05:38:48 pm
Аз моята коса я боядисвам само с професионални бои за коса (https://beautymall.bg/kosa/boya-za-kosa). Абсолютно безмислено е да излагам външния си вид на риск, заради няколко лева по-евтини и некачествени бои. Затова пазарувам от beautymall.bg, понеже там винаги намирам моят избор. Дори понякога използвам и отстъпка.