Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivo

Страници: [1] 2 3 ... 11
1
Аз мога да кажа, че веднъж в годината икаме фирма, която да почисти апартамнта професионално. По мои наблюдения това прави много по-лесно поддържането на имота през останалата част от годината. Влизаме у дома с обувки и не се стараем кой знае колко за да бъде чисто, защото знаем, че все пак ще се почисти основно в дадения монмент.  ::) :D

2
Всеки си има право на избор за това дали да яде месо или не, но на мен ми се струва, че ако няма някакво медицинско основание за това, месото не бива да се избягва :)

3
Пърженото не би трябвало да е полезно. Не знам дали няма някакви техники за да стане полезно, но такова пържено като по нашите заведения и без да съм специалист си знам, че не е добре да се яде :)))

4
По около 4-5 на ден ...Но само яйца не ми стига да ям. Може да са хранителни, но оставам гладен след тях винаги :)...

5
Аз не спазвам никакви традиции :), гледам да използвам времето просто за почивка. Мисля, че това е основният смисъл на празниците - да ни откъсне поне за малко от еднообразието. :)

6
Системата трябва да бъде по-гъфкава, но трябва да се имат предвид много неща. Добре е всеки да си има фонд, който се захранва с негови собствени средства. Имаче няма как да стане така, че една шепа млади и работоспособни хора да носят на гърба си по няколко пенсионери.... Това дърпа и стандарта надолу според мен...

7
Нередовното къпане може и да е полезно за здравето, но може би не е много добро за социалния живот  :D :D :D

8
Причината за появта на много подобни забравени болести е, че докато светът се развива много хора знабравят, че ваксините са ни помогнали да стигнем до тук. Глупаво е, че много родители избягр=ват важни имунизации, а тъпчат децата си с вафли и ги оставят да киснат пред телевиора.

9
Частните са сякаш по-добре... В държавните самата обстановка е мако обтягаща. Всичко изглежда много старо и студно, а тези лампи направо могат ако не си болен да те разболеят психически.

10
Имам ужасна фобия от зъболекар и след всеки път, в който отида в кабинет става все по-зле. И един кариес да нямаш като ти се облещят с една физиономия "Аууууу колко зъбен камък имаме тук..." направо ми се отщява да отива. Самите зъболекари ме карат да се чувствам зле и с поведението си ме карат да не ходя. Та на въпроса, последно ходих през 2007 година :)

11
И на мен ми се случва това. Най-често когато спя и няйко звъни по телефона. Сякаш в просъница знам кой е... тогава си казвам "оххх сега ли намери **** да ме търси".  :D Тези неща са голяма загадка... Според мен в това няма нищо свръхестествено и пак мозъкът по някакъв начин си изчислява кой те търси. По този повод вчера казаха, че най-мощният супер компютър на планетата прави за 40 минути същите изчисления, за които мозъкът на най-глупавия човек може да направи за една секунда....

12
Според мен вместо да учат религия, трябва в училище да има опитен психолог, с който всяко дете да може да разговаря безплатно. В училището, където аз учех имаше психолог и никога не отказваше да поговори за проблемите ти. Изслушва те без да те прекъсва, задава ти адски ключови въпроси и ти помага см да намериш решението на проблема много бързо. Това трябва да го има навсякъде и ще е много по-полезно откокото някой падре да идва и да ми разяснява библията.

13
Любов и секс / Фетишите
« -: Август 26, 2015, 07:33:32 am »
Имате ли фетиш?
Желаете ли да споделите какъв е той?

14
На слаба светлина е най-добре  :). Ако е денем предпочитам да затъмня стаята, а ако е нощем ми харесва леко да намаля осветлението.

15
А това за асансьорите не се ли отнася за всички?

Страници: [1] 2 3 ... 11