Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - alexse

Страници: [1] 2
1
Съвет няма да ти дам. Заведи го на лекар! Имам въпрос, колко малки са му яйцата?

2
Аз пък не съм сигурна в моя мъж. Обичам го лудо, но той е  моряк  и знам ли, може да го чака някоя паралястница някъде на някое пристанище. И така аз си правя изследване всяка година.

3
Само като си представя как ти изпомпват мазнините и ми става лошо. Не е това начина. Има и други начини, ама отдавна липосукцията е модерна и затова жените прибягват към нея.

4
Не е разумно със сигурност. Но знае ли човек, Джоли може да е тресе параноята.

5
Аз също съм дарявала. Добре е да се дарява кръв ако можеш, защото някой там в беда има нужда. След създаването на нов живот това е най-прекрасното нещо, което може да направи човек през живота си.

6
Не му е изтекла водата, но е най-добрия! Той отвори вратите на проблемите и бръкна дълбоко в раната, наречена българско здравеопазване. Ако няма хора като него винаги ще сме си на принципа - Боже пази България, че здравеопазването не може!

7
Аз съм доволна. Няма по-прекрасен Човек от него. Но за да стигна до този лекар съм минала през какви ли не перипети и тревоги с пишман специалисти по всичко! Ама то е така, човек си чупи главата, но накрая стига до наистина добър лекар!

8
С оглед това, което НЕ се случва както трябва в здравеопазването - не! Дано обаче да се промени очакваното бъдеще без лекари, а то се променя с тотална здравна реформа!

9
Докторът:
- Имате проблем с черния дроб. Пиете ли?
- Епа, кило, кило и половина на ден...
- Е, това е прекалено много. Ще се ограничавате до около 200 милилитра.
След седмица:
- Какво става с Вас? Казах Ви да не пиете повече от 200 милилитра, а Вие ми идвате на контролен преглед пиян-залян!
- Докторе, па я да не се лекувам само при тебе, бе?

10
Чист въздух извън града някъде на село. Прясно мляко, ягоди и любов. Нищооо друго :P

11
Болката е ужасна. На мен са ми са напуквали до кръв, после идват въпросите какво ти е, защо ти кървят ръцете, защо са ти побелели ръцете, да не си болна и тн.. Единственото, което помогна на мен беше крем от смрадлика, всяка вечер се мажех, щипеше, дори болеше до смърт, но го превъзмогнах! И така, пробвай със смрадлика

12
Мацки, човека ви говори за окапване на косата поради преминаването от един сезон към друг! Няма нищо общо с раждането. А колкото до билките, не знам, но според мен и гинко билоба ще свърши работа.

13
Аз също съм за. Религията ще вкара в релси подрастващите, ще им покаже, кое е прието, кое не е прието (грешно), кои са добродетелите на християнството! :)

14
Против!!!! С две ръце съм против. Не може да се пуши на обществени места. Трябва да свикнат с това. Пушачите да се се тровят сами аз не искам да дишам техните канцерогенни кълба дим.

15
Любов и секс / Re: Проблем с ерекцията
« -: Март 04, 2015, 10:51:49 pm »
Глупости се пишат тук! Каква гимнастика, какви са тези простотии? При такъв проблем се отива на лекар.

Страници: [1] 2