Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Ванеска

Страници: [1]
1
Детският имунитет много зависи от това дали едно дете ще бъде отгледано на село и ще се цапа и ще тича и ще си играе с животните или ще е отгледано в града, чисто, спретнато и без да му дават нищо!

2
Аз като зъболекар ти потвърждавам, че не е мит и мога да ви кажа, че  вегетарианци / вегани и подобни хора който не консумират месо имат по-големи проблеми със зъбите от хората който ядат месо!

Мъка, мъкаа.... колко мъка под формата на живи организми има по тоя свят, божеее!
Ти, ако си зъболекар, аз съм делтапланерист! Кой зъболекар изобщо се интересува с какво се хранят пациентите му, бе? Мен никога не са ме питали, а вас??? Някой ако е бил питан от личния си дентален лекар дали яде или не месо, да каже, за да не лъжем хората, които се информират от интернет за всичко.

Няма никава логика в това да са ти по-здрави зъбите ако ядеш месо, както и в обратното. Здравината на зъбите е генетично заложена при всеки и няма нищо общо с ядките, бахура и киселото зеле.

Това е така защото ние вегетарянците ядем много повече яки които засядат между зъбите и спомагат за развалянето на зъбите!

3
Аз предпочитам на абсолютно пълна тъмнина, дори и уличната лампа да не осветява стаята. Слагам алуминиево фолио по прозорците, пускам щорите и така изпитвам някаква огромна наслада, някак тъмнината ме възбужда още повече.

Ако ти трябват точно определени неща да се подредят и да се случат че да можеш да правиш секс то имам много лоши новини за теб! Имаш проблем и трябва да идеш на доктор!

4
Любов и секс / Re: Проблем с ерекцията
« -: Септември 07, 2015, 06:16:23 pm »
Абе така една приятелка нещо един път не и харесал секса та тя се оплакала на друга и разказала всичко та това по счупеният телефон стигнало до приятелят и та горкичкият се  депресирал и вече не му става от тогава!

5
С огромни имплатнти се коменсира само липсата на мозък и всякакви други качества.

Аз обожавам певицата Dido - плоска, като виц на Къци Вапцаров, но винаги с отворени деколтета. Красивата жена не се комплексира от глупости.


Изглежда толкова добре, Но НЕ НЕКА СЕ РАДВАМЕ НА БАЛОНИ .... какво толкова намирате в кравите?

6
" Мама защо ме целува с тази уста като съм я виждал какво слага в нея? "

Страници: [1]