Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - НелиИ

Страници: [1]
1
Аз се излекувах от акне като спрях кафето защото когато се обезводняваме и кожата ми се възпалява много по-бързо, а и започнах да си връзвам косата за да не омазнява кожата на лицето ми !

2
При мен нямаше толкова много проблеми с косата след бременността, малко я скъсих и започнах да се мажа с маска за коса поне по 3 пъти в седмицата та така се оправих за 5-6 месеца

3
Не разбира се :D :D
Питайте някой дето е срещу тютюнопушенето - веднага ще обвини пушачите, а факта, че твърдите елементи в горивото на колата му причиняват подобни статистики - него не го бърка...и не забравяйте - виновни за мръсния въздух в градовете сме пушачите :D :D :D Ххахахахахахах

То ако мръсният въздух идваше само от цигарите то те щяха да са забранени ама хайде така да си мислите

4
Няма такъв крем за връщане на девствеността , то и да имаше нямаше да се използва толкова колкото ние си мислим. Аз когато се омъжих за моя мъж вече я бях загубила .
Ауууу, ужас! И той върна ли те на вашите? :)

Едва ли е толкова стара, че да я е върнал. Най-вероятно си е искал зестрата и даровете обратно за втора ръка стока :Д

5
И мъжете сме хора все пак, не може да работим по 16 часа, за да си позволим семейство да имаме и да се мислим за успешни, това е абсурд.

Не е необходимо да имаш много пари, за да имаш семейство.
На парите разчитат основно тези, които нямат други качества или не търсят такива в жените.

Да е .. за кво да съм в с тоя прошляк дет няма и 2 лева в джоба като може с онзи с х5цата кво кат е тъп?
Мола на колко си ? 16 или 18? И все още си мислиш че като си отвориш устата и всичко е ок? А какво ще стане кат станеш на 30 и си разплетена дърта кошница дет целия ти градя я " познава " ? Дали ф-н паралия ще те обича още тогава или ще си намери друга на 16?

6
По-добре повечко шум, отколкото да се мълчи като едно време.
Да и от този шум ще излезе някоя голяма глупост и най-вече лабилните хора ще пострадат!

7
В нас ползваме едни капани които взехме от Кауфланд и много се налепиха но уви това не помага толкова много. Ползвали сме Райд спрей и кубчетата ама нищо. Май само професионалистите могат да се справят с този проблем!

Страници: [1]