Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - щастливка

Страници: [1]
1
Любов и секс / Re: Секс на плажа - правили ли сте?
« -: Септември 09, 2015, 06:46:39 pm »
Е то плажа си е едно по-различно публично място на което да се прави секс ... пък и има обстановка моренце,луна и мясно , а не просто няква пейка в парка

2
Трябва да внимавате какво правите и къде си оставяте почистващите препарати защото моето прекрасно кученце днес такава мизерия направи..... Вчера когато прах и съм оставила отворен течният прах за пране, а кучето го разляло снощи и сутринта така се хлъзнах и се пребих че цялата съм посиинена!

3
То сегашната забрана не е ли достатъчна, че вие искате и въобще да не се пуши! Това че вие не пушите не значи че не трябва да влияете на нашето лично мнение и да искате да ни променяте! Това не е ли налагане на забрани над свободата ни ?

4
Какъв неграмотен идеот трябва да си че да не искаш да се пенсионираш? Или си човек който няма приятели / семейство с които да иска да прекара някакво време на спокойствие !

5
В нашата офис сграда пръскаха с нещо, но не знам какво. 3 дни платен отпуска ни дадоха и после пак един ден проветрявахме само та не работихме много много, често да и кажа викни си професионаслист и си готова срещу малка сума!

6
Хора, просто отидете при някой добър дерматолог във вашият град и от там всичко ще е ОК! Той ще ви прегледа и ще ви предложи продукт който да помогне за вашата кожа!

Страници: [1]