Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Жанета

Страници: [1]
1
- Кога ще ми върнеш парите? - попита Пух
- Кои пари?
- Онези които ти дадох назаем.
- Когато ти ми ги даде, те станаха мои!
- Ах тии, ЦиПРАСЧООО! - ядоса се Пух.

2
За мен името ти има сила върху бъдещето ти само ако носи някакво значение на родният ти език или на велика личност от твоята страна!

3
Аз имах проблем с личният, че не искаше да ми дава направления но бързо го смених и така избегнахме доста здравословни проблеми. Съответно ви съветвам и вие да направите така!

4
Като цяло, най-добре е човек да си направи временна татуировка, която с времето ще изчезне. Така или иначе всеки с татуировка рано или късно иска да я махне.

Аз съм на 43 и искам да ти кажа че имам татуировки от повече от двадесет години и не съм искала да махна нито една!

5
Също трябва да си лакирате ноктите на краката защото все пак и по тях се хващат гъбички, а това не е е хубава гледка!

6
Мен някак си зимата ми е едно такова по-сексаво и разгонено. То от тоз студ няма и какво друго да се прави но това е друг въпрос ;)

7
Ако е някое разлигавено момченце което като има малко повече пари и като тинейджър ги е въртял по няколко тъпачки то няма начин да го спреш! Ще ти изневерява и то не само с една, но най-вероятно няма да се задържа при тях

8
Ти явно си от хората с хроничното безсъние. Аз когато страдах от това имах проблем, че не си доспивах достатъчно. Така де спях по 5-6 часа на ден, а другото време работих. Излекувах се като си взех 2 седмици отпуска, отидох на село и спах 3 дни почти без прекъсване ( освен хранене и тоалетна ). От тогава когато и да имам подобен проблем директно си взимам отпуска да се наспя!

Страници: [1]