Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Aleksandra

Страници: [1]
1
Чудех се къде да създам тази тема, но мисля, че това е най-подходящото място за целта. :)
Наскоро ми се наложи да изтегля кредит, за да платя едни разноски по лечението на майка си. Не бяха кой знае каква сума, но не ми се искаше да товаря приятелите си и да им искам заем и за това се обърнах към Bивус.
В крайна сметка са единствените, които предлагат 1-кредит без никаква лихва и реално си е така. Останах доста приятно изненадана. Сега след като си го погасих, явно съм влязла в списъкът им с лоялни клиенти и наскоро ми се обадиха да ми предложат да изтегля 2-ри кредит, отново без лихва. Определено смятам, че Vivus са най-добрата кредитна компания в момента, наистина са коректни.2
Споделете опита си с обезкосмяването. Аз лично използвам епилатор, но след него остават досадни подкожни косми. И при вас ли е така? Как се справяте с тях?

3
Мъжът ми има проблем от доста време и усилено търсим някакъв ефикасен продукт, който да премахне себореята. Разбрах, че шампоаните на Козметик Лайн са много добри, но ми се иска да получа и други мнения. Някой ползвал ли ги е? http://cosmeticline.bg/za-mazni-kosi-protiv-seboreq/

4
Моля ви кажете ми каква преса за коса да си взема! Споделете опит :)
Спряла съм се на тази
http://cosmeticline.bg/presi-za-kosa/keramichna-turmalinova-presa-cena
Някой мнения да има за нея ?

5
Много хора имат пърхот и срещат големи затруднения с неговото лечение. Създадох тази тема, за да разбера как вие се справихте с проблема и какво ви помогна?

Страници: [1]