Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Ангелл

Страници: [1]
1
Любов и секс / Re: Проблем с ерекцията
« -: Февруари 05, 2015, 10:26:47 pm »
Може и да е нещо на психологическа основа.. Предлагам ти да провериш първо този случай, преди да се втурваш да пиеш лекарства.

2
Трябва да го научиш, че не е хубаво да се прекалява с нищо. Ако не става просто бъди малко по-стриктна, но не прекалено много. Както казах не е хубаво да се прекалява с нищо, било то игране на компютър или държане на детето си под контрол  ;D

3
Най – общо алергиите се получават в резултат на замърсения въздух, който децата дишат, нечистата храна, която ядат, и психичното им напрежение.Може и да се получат от неправилно предписани лекарства. Лечението трябва да започне веднага след като е забелязана алергията. Трябва детето да се заведе на лекар. Малко или много те разбират повече от нас и не трябва да си експериментираме със самолечение, което може да влоши положението..

4
Откакто започнах да се задъхвам от цигарите, се усетих че трябва движение  ;D Минах на електронна и редовно ходя до парка и тичам по 30-40 мин дневно. Наистина помогна да се почуствам по-добре.

5
Хубаво е главно да се ядат зеленчуци ( без картофи и моркови ), плодове, ръжен хляб,птиче месо, пресни сокове. И да се избягват неща като червено месо, захар, маргарин, т.н.

6
Никога не бих дал пари на дъщеря си за това! Самата идея за изкуствено модифициране на тялото ме отвращава, не знам защо хората харесват и правят това. Нито ги прави по-красиви, нито по-добри.Във никакъв случай не трябва да се прилага на лица под 18 години.. Покъртително е, ако някой би позволил на свое дете под 18 години, недоразвито хем психически, хем физически, да си направи такава операция!

7
Течен аналгин или аулин. И двете винаги помагат, въпреки че са доста силнички. Това е ако главоболието е силно, иначе оставям да си мине само. Не е хубаво да се прекалява с лекарства .. ;)

8
Не е нормално.. Един приятел имаше подобен проблем и отиде на доктор, та му намериха някаква инфекция. Няма да е лошо да се консултираш със специалист.

9
Наскоро я разбрах, въпреки че не съм много млад  ;D ;D 0 отрицателна

10
Все още съм болен.. Всичко тръгна от една настинка миналата седмица, настинка настинка ама взе та стана грип.. Ама вече отминава.Иначе много от приятелите ми също се разболяха тия седмици.

11
Аз лично използвам електронна цигара и съм много доволен.Истина е че излиза по-скъпо и че си има недостатъците, но я предпочитам пред качаците, които се продават по магазините.

Страници: [1]