Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - neni

Страници: [1]
1
Аз също се стремя да ограничавам най-вредните храни, включително сладкото, но няма как - детето си желае. Най-много го глезят бабите и дядовците, разбира се. Вкъщи му се позволява от време на време, като награда като си изпълни някое задължение, а сега през лятото като излезем в парка - няма как да не му купя сладолед. Но смятам, че всичко е в границите на нормалното. И мен, и съпруга ми така са ни гледали и всичко е ОК :)

2
Правила съм си веднъж, преди години, когато имах съмнения, от тогава - не. Едва ли има смисъл, когато си познаваш партньора и ползваш презерватив. Естествено, редовните гинекологични прегледи са задължителни.

3
Аз също много обичам мед, мой приятел-пчелар преди време ми беше подарил и една торбичка с пчелен прашец, ядох го сутрин с кисело мляко и също се уверих, че дава много енергия :)

4
За мен е въпрос на личен избор и организъм. Имам познати вегани, които са в перфектно здраве, а не го практикуват от вчера, имам и същите "месоядни" познати. Вярвам, че организма на всеки намира начин да му "каже" от какво има нужда - и някои наистина нямат нужда от месо, въпреки познатия довод за липсата на витамин/и от групата Б. За грешно смятам обаче родител да налага на детето си да се храни с или без месо, според своя си възглед.

5
И аз си мисля, че не можем просто да изберем между двете. В най-добрия случай при проблем двете биха могли добре да се комбинират, обикновено алтернативното лечение не пречи на традиционното, което пък (обикновено) е с малко по-сигурен резултат. А алтернативното, дали на плацебо или не, съм се убедила, че също много може да помогне.

6
Вече и по новините взеха да показват ефекта, който "Antivaxxers" родителите предизвикват - нова поява на почти заличени опасни заболявания, имаше дори една майка с няколко деца - всичките неваксинирани и всичките разболели се от коклюш (ако не се лъжа)... сега тази майка горчиво съжалява.  Нека родителите, които се съмняват във ваксините настояват за по-сериозно изследване на ефектите им, но да водят движения против ваксините може да е убийствено и то не само за техните деца..

Страници: [1]