Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Балеринка

Страници: [1]
1
Да съгласна съм с вас че мръсния въздух е вреден за нас. Аз поне до сега не съм имала някакви здравословни проблеми или оплаквания от въздуха в града който живея. :-)

2
Има случаи в които трябва да се потърси лекарско мнение ,но има и случаи в които може и без него. При настинките неми е нужен лекар дами каже какъв чай или какво хапче да си взема .:-)

3
Знам , че содата помага срещу стомашни киселини или лошо храносмилане ,слага се 1 лъжичка сода бикарбонат в чаша вода и се изпива. От баба си съм чувала  че може да сложиш в прането си малко сода  за да бъдат по-чисти и меки дрехите . :-)

4
В малки количества сладко мисля е достатъчно за мозъка както казваш и за детето , но за някакви големи количества сладко да яде не бих позволила.

5
Рано или късно настъпва при всяка жена . Преминаването през менопауза при част от жените не се  забелязват усложнения или някакви симптоми , но при повечето има различни по тежест симптоми.

6
Относно темата аз съм против да се ражда в домашни условия ,  обстановката в домашни условия не достатъчно добра за раждане на дете .

Страници: [1]