Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Klara

Страници: [1] 2 3 ... 5
1
Нямах никаква представа,че ми е нужен толкова много калций.  ???
Ти как си го набавяш?

2
Утешаваме се с мисълта,че всичко в малки количества е полезно и не вреди...

3
Е в даден момент всеки човек се самолекува малко или много.Ако имам леки симптоми на настинка няма да хукна да ми предписва антибиотици.

4
Аз бих си кърмила детето без никакви притеснения.

5
Аз вече се отказах да мисля за тия глупости.Мазах се с какво ли не и не помага.На едни хора кожата е по-податлива на стрии на други не.Това е .
Няколко стрии не ме правят по-малко привлекателна като жена.Имам до себе си мъж,който ме приема такава каквато съм.Не се срамувам от тялото си.

6
При мен е точно обратното.От всички в стаята ще изберат мен.Понякога само аз съм нахапана  ;D Явно съм вкусна.

7
Любов и секс / Re: Проблем с ерекцията
« -: Март 21, 2015, 12:35:44 am »
sweetteddy също е права.Понякога скуката води до липса на сексуално влечение към партньора и от там към липса на ерекция.Особено,когато двойката е заедно от години.Разнообразието е важно.При такъв проблем трябва да се отчетат всички възможности.Включително и сексуалното еднообразие.

8
За.Като идея.
Факт е че една енергийна напитка е по-вредна от един натурален сок.
Колкото по-нездравословно се храни един човек,толкова повече болести развива (или поне риска при него е по-голям теоретично)
Следователно колкото повече болни, толкова повече разходи в здравната система.
Така,че който иска да се свини със зрънчо и толумбички да си плаща.
В една нормална държава тези пари щяха да отиват в здравеопазването.У нас обаче ще потъват в нечии джоб и полза никаква.9
За.
Но само под засилен контрол.Да не се допуска на децата да се промиват мозъците.
Децата трябва да бъдат запознати с религиозните норми.

10
Всяка сутрин ям една супена лъжица пчелен прашец разтворен в малко кисело мляко от предната вечер.Е направо не повярвах какъв ефект има това нещо.Толкова енергия ми дава.Особено сега с тази пролетна умора, която ме е налегнала.Но си трябва постоянство.Всяка сутрин без пропускане.

11
Ми на мен всяка есен дойде ли октомври почва да ми капе повечко косата.В началото се паникьосах.Нямаше медицинска причина за тоя косопад.Пробвах какви ли не мазила.Нищо не помогна.Спрях да обръщам внимание.След известно време проблема изчезна от самосебе си.
Ако здравословно всичко е наред няма причина за притеснение.
Да си подсилва организма чрез прием на повече плодове и зеленчуци и пчелни продукти.Много хора смятат,че причината за косопада е външна,но всъщност е недостиг на вещества в организма.Пък една бременност изтощава женския организъм.

12
Това ме разсейва и гледам да не го правя.Пречи ми на концентрацията.

13
Нямам деца,но мнението ми е че не бива да научават тези неща от улицата.Говоренето е част от възпитанието.Няма срамни и неудобни теми.Ако искаш да възпитаваш и да предаваш ценностите си на децата си, трябва да разговаряш с тях.

15
Бих дарила кръв,но пия лекарства,които не ми позволяват да съм кръводарител за момента.

Страници: [1] 2 3 ... 5