Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - crockett

Страници: [1] 2
1
Принципно си чистя и сам, ама понякога ме домързява. Ако пък не ми се дават и пари за фирма за почистване, най-читавият начин да се оправиш бързо и лесно е с разни идейки от сайтове за почистване. Пробвал съм разни дреболии и си се получава супер лесно, особено като става дума за малки замърсявания из кухнята и хола...бе навсякъде
https://www.iwoman.bg/dom/7-hitrini-za-pochistvane-na-doma-604200.html

2
А най,готиният трик за почистване на мазнини например е оцетът. Върши работа и за банята, когато има гадни наслоявания по фугите между плочките

3
Иначе е супер добра идея в почистването вкъщи да се включват всички. Поне когато е възможно, разбира се ...

4
Фирма за почистване е категорично супер вариант, особено, когато няма време да се справим сами.

5
Планината възпитава не само тялото, но и характера. Със сигурност иска подготовка и обмисляне на атмосферните условия, които на практика вече доста лесно биха могли да бъдат планирани. А безразсъдството може да ни донесе "контузии" и в градска среда. Така или иначе и на двете места се иска специална подготовка и оборудване :)

6
Всичко ше се окаже май медийна шашма и доказателство за податливо на всичко общество. Лошо

7
Правил съм си, да, макар и да не съм имал притеснения. Не е лош вариант човек да е спокоен за своето и здравето на партньора си.

8
"Разминавките" дали е в норма или не идват от там, че на определен период от време стандартите се менят. Това е. А че от това за пореден път се създаде медийна бомба и причина за едни пари да бъдат похарчени на едно място от едни хора ... също е факт.

9
Не е лошо, като идея. Но само като идея. По-мнителните биха видяли отчасти опит да се събори онази част от бизнеса, която няма да успее да класира продукцията си за етикет "здравословна храна". Плюс това- терминът здравословна храна е силно разтеглив. За едни глутенът е ОК, за други е абсолютно аут от менюто. Едни смятат, че ягодите са полезни, за други ягодите са си алерген. Тъй че ...

10
По-скоро опитай да ограничиш късното хранене! Друг сигурен причинител на киселините са тежките и мазни храни. понякога тестото и особено мазните банички на закуска или прекалено лютата храна.

11
Веднъж опитали шоколад, децата трудно могат да влязат в ритъм, без да се стига до "сделки" с родителите от типа "направи това и ще получиш парче шоколад". Предполагам всеки е нясни с това. А доколкото нуждата от сладко на организма- да, има такава. Но да не забравяме, че полезните (отново в нормално количество) захари се съдържат и в доста от плодовете. С две думи шоколадът ев супер, но може да си живее ие без него. Дано не звучи твърде революционно... :)

12
Почти съм сигурен, че съществуват държави без пенсионна система. Ма те са в централна Америка. Там всички са щастливи и без това :)
Иначе ей това са топ държавите, където пенсиониралите се са най-добре : Иpландия, Канада, Нова Зеландия, Австрали, Иcпания, Дания, Швеция, Италия и Мексико.

13
Колкото и хранителни добавки за отслабване да се поглъщат, гледайте да има движение. Независимо къде. Ограничавайте някои храни и Voila!

14
Изостанал съм аз назад с материала. Нямам представа какво е "детски кокаин"...

15
Мазилата са колкото си щеш против комари. Съветът ми е да се използват мазила ПРОТИВ ухапване от комари. Чудесна работа върши и засят в саксия босилек на терасата или прозореца. Комарите рядко припарват край него.

Страници: [1] 2