Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - brian_888

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22
61
По-добре да е малък, но да си е на мястото. Като тръгне да отлита на юг не е красиво :)

62
Даже и по-силна :)... А както казваш, махмурлукът влошава още повече положението :)

63
Това с гребането от мивката е отвратително!! да ти кажа даже като си изтърва четката за зъби в мивката я мия с гореща вода и сапун, а после и я кисна в оцет...А те както искат да си мият зъбите...Напълно те разбирам. :o

64
А не ти ли направи впечатление и колко са негнусливи хората? Сякаш нищо не им изглежда мръсно и пипат и сядат навсякъде, а то си е много мръсно. Когато бях в Англия влязох в една тоалетна. Докато си миех ръцете видях следното: момче влиза да си върши работата, а приятелят му докато го чака седна на земята в тоалетната пред кабинките, остави си анорака и раницата на земята и се подпря на стената. Замислих се, че аз пипам с два пръста всичко, че ми е гнусно, а те се държат все едно е най-чистото място на света.

65
Проблемът с обществените тоалетни винаги е пораждал въпроси у мен. Вярно, че не се почистват и поддържат добре, но пък и хората, които ги използват са такива прасета.
Най-голям ужас будят в мен дамските тоалетни, защото уж сме дами и трябва да държим по-чисто, а на практика се оказваме по-зле от мъжете.
Как може да си плеснеш санитарните принадлежности, така че да се виждат от 100м? Как може да омърляш толкова зверски, че след теб да не може да се влезе?
Аз лично предпочитам да използвам мъжките тоалетни, когато съм в заведение. Едно, че там никога няма опашка от 20 чакащи, друго, че няма да видиш използвана дамска превръзка на най-видно място. :) Миризмата е еднакво нетърпима и в двете, обаче.

да, в мъжките тоалетни само е опикано :)

66
Мисля че ако жената може да кърми детето си е по-добре да го прави, но ако не е в състояние не бива да се прави от това голям драма...

67
Аз това лято случайно отслабнах с 4-5 килограма без даже да разбера :) . През юни започнах двайсетина минути преди хранене да изяждам един банан. Никакви други промни в храненето не съм правил и съм много доволен :)...

68
За да не ти се надува стомахът хапвай плодовете на малки порции :) ... Така ще си ок :)

69
Не знам, може би ако бяхме на една възраст :) ...

70
Е, ако си дремят на дивана да гледат някой комедия, тогава пък може и на това да се посмеят  ;D

71
Според мен много хора започват да пият, защото не знаят как да се справят с проблемите си. Това е неприятно, защото така проблемите не се оправят.

72
Всеки го харесва, но си има и лоши страни - може да е доста отпуснат...Средното положение е най-добре.

73
Права си, адси са зле...Особено тези...Около тях смърди на 100 метра   :(

74
Много е важно не само какво ядем, но и колко. Обилното ядене повишава крвното налягане.

75
До колкото знам, единствената риба, която не е полезна е пържената и маринованата с много сол и олио. Моята баба си има някакъв начин, по който приготвя рибата за да е полезна. Напълва една малка тенджерка с оцет и слага вътре парчета скумрия (сурови парчета). До колкото знам след ден - два рибата става напълно готова за ядене и е много вкусна :). Оцетът я прави много крехка, а и не мирише на риба из вкъщи.

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22