Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Божо

Страници: [1]
1
Огромна част от случаите е на психическа основа. Има варианта да го заведем на детски психолог, понякога те помагат повече от нас. Все пак това им е работата.. Да откриват проблемите и да ги разрешават.

2
За някои хора няма подходяща възраст. Да бъдеш баща означава че ти си създал и си отговорен за един живот. От теб се изисква да бъдеш перфектния пример за човек, изисква се да успееш да отгледаш това дете и да го направиш човек. Има хора, които не биха могли да направят това на каквато и да е възраст.

3
Абсолютно за.. Каквото и да се говори ваксините помагат и не бих позволил на някакви безотговорни родители да решават дали детето им ще се ваксинира или не.

4
Всеки нормален човек би се притеснявал било то заради тенията и заразите или заради самата идея, че кучетата могат да те нападнат. Крайно време е да се обърне повече внимание на този проблем.

5
Съдейки по хората, които познавам, нивото е ужасно. Много приятели даже не учат децата си колко е важно да си мият зъбите пък да не говорим за други неща.

6
Здравословното отслабване е комбинация от активен начин на живот(тренировки) и много добре изграден хранителен режим. Когато тези две неща се комбинират, може би се получава така нареченото "здравословно отслабване" :)

7
Месото е изключително важна част от менюто на човека.Съдържа голяма част от важните вещества за развитие на тялото и поддържане на нормалните му функции.Пък и е много вкусно  ;D ;D

8
Разбира се че спортувам.. Това се е превърнало в начин на живот за мен. Минал съм през фитнес и разни спортове,но като цяло винаги целта ми е била да съм в движение.  :)

9
Най-добре е да мине през детска градина.. Все пак трябва да се научи да комуникира с другите деца. Мен не са ме водили на детска градина и когато отидох в 1-ви клас бях абсолютно неадекватен и анти-социален.Така че най-добре го пусни на детска, иначе само по-чувстително ще става..

10
Всичко е полезно.. в малки количества нали? Не трябва да ограничаваме тотално децата си и да не им даваме сладко, но не трябва и да ги разглезваме.Лично аз се опитвам да им давам по-полезни сладки неща.

11
Най-добрия начин е правилно и разнообразно хранене.Месо,плодове,зеленчуци,млечни продукти и т.н.

Страници: [1]