Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivo

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11
136
Това е интересно, със сигурност ще го запомна. Това което аз знам е, че овесените ядки имат доста калции, особено ако се консумират заедно с пшенични трици. Аз закусвам всяка сутрин ядки, трици и мляко. Подлаждам го с парче плод за да е по-здравословно. :)

137
Може би е приемливо само ако е по медицинско предписание...имам предвид, ако килограмите са толкова много, че непосредствено заплашват здравето на човека...чувал съм, че в някои случаи лекарите сами препоръчват тази процедура, но това е нещо доста рядко...

138
Сегашния ми се струва най-добър до сега...да видим дали ще остане такъв и за напред...

139
Има страшни много привлекателни жени с малки гърди :) ...Ако жените можеха да погледнат през мъжките очи може би щяха да спрат с притесненията :)

140
Аз съм страхотен почитател на латино културата и ме интересува много и езика, и музиката :) ... За това искам да споделя една много приятна песничка и се надявам да ви хареса ако решите да я чуете :) :)
https://www.youtube.com/watch?v=Sup_BgE5L64

141
Около 40 е може би най-добре. Аз нямам деца, но съдя по това, че моите родители станаха доста улегнали към 40те и на мен самия ми беше много по-приятно около тях.

142
Видях го в сериала "Двама мъже и половина", където Алън пие ино на прах. Би трябвало да е като разтворимите сокчета :)

143
Разделението е най-доброто решение. слънцето грее еднакво за всички :) :)

144
Ако все още електронните цигари минават за безопасни, то е само защото все още не са достатъчно дълго наложени сред обществото. Не знам дали логиката ми е вярна, но винаги правя асоциацията, че истинските цигари спрямо електронните са като маслото към маргарина. Много се консумираше докато не решиха, че е още по-вреден.

145
Съгласен съм, че всеки сам трябва да си решава и сам да стига до заключения. не можеш да научих хората как да се хранят.  :)

146
Ами мисля, че не се брои като лекарска грешка, но когато бях малък веднъж се разболях от грип. Не отидох веднага на лекар, защото болестта мина без особени симптоми. Както знаете обаче, грипа е много опасно заболяване и след това се получи някакво услонение, стана ангина и сливиците ми се възпалиха много. Когато отидох на лекар, моята лична лекарка я нямаше, а някакъв мъж я заместваше. Той толкова много започна да ми се кара и се отнесе толкова лошо и агресивно с мен (имайки предвид, че бях доста уплашен и без това), че след това развих фобия от лекари. Може да ви звучи смешно, но е много неприятно. И до днес когато видя лекар ми прималява, коленете ми изтръпват, ръцете ми се изпотяват - класическа паника. Живея близо до най-голямата болница във Варна и понякога това ми се случва даже когато видя лекари с лекарски престилки да претичват до близкия магазин.

147
И аз съм чувал, че в някои страни се появяват заболявания, които през изминалите десетилетия са считани едва ли не за изчезнали. Изводът е, че тези болести ги няма не защото сме изградили имунитет срещу тях, а защото се имунизираме...:)

148
Мисля че един ден в България ще остана наистина толкова малко лекари, че ще се гледа на тях като на изключителна ценност. Тогава техният труд ще бъде доста по-добре заплатен и може би това ще е повратен момент. В някои африкански страни, които са неимоверно по-бедни от България има много скъпо платени здравни специалисти, защото тази професия е рядкост. Смятам, че и тук ще стана така.

149
Винаги има и по-зле :) ... при американците е странно това, че ядат толкова много. Защо някой ще има нужда от толкова храна??  :-\

150
Аз съм се изследвал само веднъж и всичко беше наред... Може би хората се притесняват от тази тема и я избягват, точно както избягват да ходят на лекар за подобни проблеми... Но като цяло, ако човек внимава в избора на половинка и се придържа към здравословен полов живот, тогава не би трябвало да се тревожи излишно...:)

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11