Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivo

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11
46
Но както каза Нани, за жените може да е любопитно да отгатнат понякога :) ... Май ще се окаже, че мъжете сме доста загадъчни  :D

47
Сравнението с шкафове, телевизори и врати не е правилно, защото в случая говорим за пълнолетни хора (не врата или стол, а хора), които съзнателно и доброволно, без да пречат на други хора, искат да си се оженят :) . Те напълно осъзнават какво и защо искат да направят и съвсем адекватно носят отговорност за действията си (което означава, че не са луди). Това по скоро ми прилича на нещо от сорта да не се позволява на хора да се женят след 50, защото няма да могат да имат деца или пък да се забрани възрастен мъж да се жени за млада жена, защото изглежда, че гонят някакви двустранни облаги (финансови, сексуални). ;)

48
А интересно, опитват ли се жените да отгатнат размера по разни външни белези като уши, ръце, нос, крака? :) Знам че е доказано, че няма връзка между тези неща и все пак , дали не се изкушават?

49
Любов и секс / Re: Табу в секса
« -: Август 21, 2015, 09:43:12 am »
На мен лично би ми било много гадно да искам от партньорката си да прави нещо, което не и харесва и да знам, че го прави само за да ми угоди...Ако обаче е нещо, на което държа много, не знам как би се получило  :-\

50
Много интересна тема!
Аз мисля, че българинът е много консервативен, но пък и аз не харесвам гейовете и лесбийките и не мисля, че трябва да се женят и да отглеждат деца.
Те са толкова развратни и непостоянни... изобщо не виждам кога ще намерят време да се грижат за семейство и дете. И на какво ще го научат? На разврат?

Големи предразсъдъци, голямо чудо!
Хетеро семействата, като гледам как са възпитали децата си... да ти е кеф да ги спукаш от бой, лекенцата малки.

Това че са извратени и непостоянни не е черта нито на мъжете, нито на жените, нито на гейовете, нито на лесбийките. Това е черта на някои типове хора, които просто са си извратени.

51
Любов и секс / Re: Табу в секса
« -: Август 20, 2015, 07:34:36 pm »
Всичко, в нормалн граници е Ок за мен, но не с падам по извъшенията

А ако например човек, когото много харесваш, харесва неща, които ти се струват крайни? :)

52
Любов и секс / Re: Анален секс - ЗА и ПРОТИВ
« -: Август 19, 2015, 07:55:11 am »
На първата и харесало , на втората - не, а третата спяла и не разбрала :)

53
Така си е това за лицемерието... Всички много скромни, много консервативни, с дълбоки морални и религиозни ценности и стабилни семейни устои. Всеки се вайка и се тюхка "ах децата ми ще видят това, децата ми ще видят онова, ах какво ще обясня на клетите деца, че тези какички се гушкат, а онези батковци се хванали за ръка", а в същото време статистиките показват, че всяка трета жена яде бой в къщи. Къде са тогава тея устои и морални норми, къде е тая култура и уважение? Или я има само гогато мислим какво става под чаршафите на хората?

55
Дамите се разбесняха :) ... Ядоса ги май статистиката ??? ;)

56
Може би просто разделяш физическата от емоционалната връзка...
А може би трябва?!

Ако така се чувстваш по-добре и ако и двамата сте на едно мнение не би трябвало да има никакъв проблем :)

57
Любов и секс / Re: Табу в секса
« -: Август 19, 2015, 07:34:22 am »
Аз също съм с резерви за камерата :) ... Имам предвид ако ще трябва да снима някой друг, иначе не ... :)

58
Любов и секс / Табу в секса
« -: Август 15, 2015, 07:44:51 pm »
Има ли неща в секса, които лично на вас са табу, не ви харесват и не бихте опитали? Какво мислите за това, което мнозина казват, че в секса между двама души (или повече) би трябвало всичко да е позволено?

59
Любов и секс / Re: Анален секс - ЗА и ПРОТИВ
« -: Август 15, 2015, 07:38:43 pm »
Иначе с един куршум три заека  ;D

60
Може би просто разделяш физическата от емоционалната връзка...

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11