Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Aleksandra

Страници: 1 [2] 3 4 ... 9
16
Стига хора, така кили иначе плащаме данъци за какво ли не, а сега остава и да се въведе този абсурд!! Всеки сам си решава с какво ще се храни и с какво не. Ако държавата е толкова загрижена за здравето на хората за забрани вноса и производството в страната на храни с доказано вредни последствия за здравето. Иначе другото е лицемерие.

17
Аз мисля, че има живот след смъртта и вярвам в преражданията също. :)

18
Аз вярвам, че името оказва влияние на съдбата. Наскоро си дадох сметка, че при мен има комбинация от огнено име и огнена зодия по нормални и китайския хороскоп. Въобще съм доста темпераментна :D

19
Не е проблем размера, а по-скоро как стои. Дари и да са големи, ако са виснали не е ок, никак даже. Така че момичета внимавайте какво си пожелавате :D

20
E случва се в крана сметка човещина е :D, ама и за жените се отнася същото :D

21
Вярвам. Винаги ми подсказва. Моята интуиция е доста силна по принцип :)

22
 ;D ivan_ivanov и без това има достатъчно мизерници на тоя сват, моля те не ги подхранвай допълнително :D

23
Като изключим лирическите отклонения на Mimeto и Herkules :D Заглавието на темата ме шокира искрено. А бе хора в кой век си живеете. Мястото на жената е до мъжа! Не в кухнята, не до пералнята и тн. Жената не е прислужница. Ние сме напълно равни на мъжете!!!

24
Аз не ги харесвам, така или иначе. Намирам ги за нещо дивашко.
Не бих си направила, така че не ми пука дали са вредни.

Освен това са опасни не само боите, но и иглите, с които се работи. При липса на перфектна стерилизация можеш да се заразиш с хепатит, спин и какво ли не още.

Дивашко???? Татуировките са някакъв символ за човека, който е решил да си направи. Да, водят началото си от диваците, но и пробиването на ушите има същото начало. Това означава ли, че хората с обеци са диваци??
Относно боите в никакъв случай не смятам, че са опасни. Те са специални, пък и технологията толкова е напреднала вече, че няма как да не са специални.
Колкото до иглите - стерилни са!!! Вероятността да се разболееш в тато студио е точно толкова голяма, колкото в болница!
Това ми е мнението по въпроса :)

25
Споделете опита си с обезкосмяването. Аз лично използвам епилатор, но след него остават досадни подкожни косми. И при вас ли е така? Как се справяте с тях?

26
Ако пушиш лула ще изглеждаш по-стар, да. :)

хахах, на мен пък са ми много смешни хората, които пушат наргиле. Смучат един маркуч и си правят балончета.

Аз съм пушач и въпреки това си имам и наргиле у нас, което от време на време паля. Харесва ми и не виждам нищо смешно в това!

27
Човечеството ни е оцеляло, благодарение на месото в крайна сметка. Аз не разбирам нито вегетарианците, нито веганите, но и не ги съдя. Тяхна работа е какво ще ядът и как ще живеят. Просто не искам да ми навират в очите убежденията си и да ми обясняват колко невинни животни са измерели, в името на пържоли и кюфтета. Аз месо ям, както и моите родители и техните родители и тн и сме отглеждали животни точно за тази цел - да са храна!

28
Най-добрата детоксикация на тялото е да се научите да пиете всяка сутрин на гладно чаша вода със сок от половин лимон. Това е. Лесно, просто и ефективно! :)

29
Пържена цаца полезна :D Сериозно? :D Не ми е известно нещо пържено да е полезно, но в крайна сметка, ако ти се хапва давай. Просто не е добре да се прекалява. 1-2 месечно е ок.

30
Определено е поучителна тази история!!! Ваксините са създадени да предпазват хората в крайна сметка. Не мога да разбера как хората излагат на огромен риск собствените си деца, като отказват да ги ваксинират!!! Моя син е ваксиниран!

Страници: 1 [2] 3 4 ... 9