Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - ivan_ivanov

Страници: 1 2 [3] 4 5
31
Засякъл съм, че от началото на фрикциите до оргазмът минават средно 10-13 минути, без разбира се да го мисля по време на секса това. Но приятели ми се хвалят, че свършват след 2 часа и ми се подиграват, като им кажа, че свършвам за 10-тина минути. Според вас имам ли някакъв проблем или приятелите лъжат и си измислят, че свършват след 2 часа?

32
 Качих 2-3 килограма през лятото и искам да вляза във форма за най-активния сезон от годината, смятате ли, че 90 дневната диета е наистина ефективна? И не е ли много трудна за спазване?

33
Обичам много плодове и доста често ми се случва да прекалявам с тях - стигал съм 1 кг банани, 1 кг грозде и  и в резултат започвам да отделям много силни чревни газове и то постоянно, смятате ли, че това показва някакъв проблем?

34
Понеже ям малко риба, не защото не харесвам риба, а защото не ми се занимава да я приготвям, да я пека, да мия чинии след това. Та затова лесна алтернатива ми се струва пържената цаца, но мислите ли, че не е вредна. :)

35
Краката ми страшно бързо се вмирисват - мия ги сутрин и вечер, сменям си чорапите, пера ги на 60 градуса, но е страшна миризма, ако някой на работата се наведе до мен и усеща миризмата.

36
Макар и за мен още да е лято, времето доста захладня и някои приятели започнаха да се оплакват от това, че се чувстват уморени и потиснати. Усещате ли и вие, настъпващата есен?

37
Смятате ли, че е вярно твърдението, че съвременните жени имат прекалено големи очаквания към мъжете що се отнася до нивото на техните доходи? И защо мъжете със скромни доходи има голяма вероятност да останат стари ергени, защото жените не искат да имат деца от такива, предпочитат да си хванат олиргах за мъж някой като Делян Пеевски? Лъскавите списания и телевизионните предавания ли са виновни за това?

38
Аз съм твърдо ПРОТИВ, защото има данни, че когато се пенсионира човек го налягат болестите, освен това се затъпява. Мозъкът като не се натоварва започва да дегенерира. Освен това пенсионерите само се чудят с кого да се скарат, с кой какви дела да заведат и само се оплакват. Най-голямата трагедия е, че повечето родители поверяват децата си на тях и те им вменяват една нихилистично отношение към живота, а това е много вредно в ранна възраст, защото тогава се формират убежденията на човека.

39
Или по-точно боите от тях, защото тези бои не са произведени да бъдат прилагани върху кожата, тоест не са тествани как въздействат върху човешкия организъм.  Смятате ли, че това твърдение може да се приеме за достоверно?  :)

40
Косата ми страшно бързо се омазнява, ако не се къпя 1 ден и на вечерта вече е мазна. Някъде четох, че ако не мия 5-6 дни отделянето на себум щяло да се регулира и този проблем да изчезне. Другаде пък говореха за катранен шампоан. Някой от вас има ли го този проблем?

41
Ядох днес презрели банани с къпини, но изядох доста за кратко време, та ме хвана някакво разстройство? Какво да ям за стабилизиране на положението, че не ми се пият хапчета, в които Бог знае какво има.

42
Тази година ходих след 6 години прекъсване на море и хванах някакъв синузит, та още не мога да се оправя. Още първият ден като се върнах,а това беше края на юли ме заболя главата като се наведох и от тогава, та до днес. Личният не ми даде антибиотици, че нямало смисъл - от само себе си минавал вярно де, 6-7 дни ме боля главата много силно, като стъпя и почва ме боли или като ходя по надолнище някакъв ад, но мина
ама като се обърна с главата надолу пак нещо ми изтича, макар че не боли, дано да не стане хроничен само се моля, че мина доста време вече, почти месец.

43
Мислите ли, че философията, която се следва от млади да изоставят родните си места и да отиват да живеят в градовете е вредна за здравето? Тъй като селото осигурява чист въздух, контакт с природата, до голяма степен по-чиста околна среда, а в града ни се налага да се сблъскваме с мръсен въздух, прекомерна топлина, стрес, огромно шумово замърсяване, което е доказано опасно за здравето. Очевидно това се осъзнава и от хората минали 40-те, които предпочитат да живеят някъде извън града или да се завърнат по родните си места. Защото най-ужасното нещо, което можеш да причиниш на един възрастен човек е да го затвориш в някакъв апартамент във формата на кутия в голям град. Смятате ли, че тази философия за размяна на здраве срещу пари е уместна и в кой момент тя ще бъде преразгледана?

44
Поредното скандално или поне така се тиражира по медиите изказване на министъра на здравеопазването - "Плащаш 16 лв. за интернет, значи имаш и за здравна вноска. Твой избор, приятелю!", с което прави паралел между цената на здравна вноска и цената на достъпа на глобалната мрежа т. Мислите ли, че е разумно да се прави такъв паралел и бихте ли се отказали от Интернет в името на това да си платите здравната осигуровка от 16.80 лева?

45
През 2009 година ходих в Индия, та там не видях нито един плешив мъж, всички с буйни четини :D, в медицинската литература се посочва, че оплешивяването не се среща в развиващите се страни, тъй като се хранят предимно с ястия и храни от традиционната им кухня - куркума и не им ги знам. Та какво мислите - възможно ли е, все пак в литературата има данни за това явление.

Страници: 1 2 [3] 4 5