Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - ivan_ivanov

Страници: 1 ... 3 4 [5]
61
Смятате ли, че е възможно в съвременния свят да се чувстваме щастливи. Аз, честно казано, мога да се определя като щастлив човек, макар че и на мен понякога ми идват тъмни мисли. :)

62
За мен да споделя - около 15-16 пъти средно ми се събират.  ;D

63
Някой правил ли се това изследване, което много неприятно, но могат да се открият ранни дегенеративни промени в дебелото черво.

64
Любов и секс / Едновременен оргазъм
« -: Април 30, 2015, 01:53:53 pm »
При нас не винаги се получава  :D, може би не сме опознали добре все още. Има ли някакви техники за достигане до оргазъм едновременно.

65
Наскоро стана ясно, че британците не ходят при личния си лекар, поради страх от лоши новини. Тоест това не е само българско явление. Отлагате ли и вие посещението на лекар?

66
Американски учени направиха прогноза, че всички хора на земята могат да спрат цигарите до 2040 година, смятате ли, че е възможно това.

67
Наскоро станаха 29 години от най-тежката промишлена авария в историята, смятате ли, че последствията от нея могат да влошават здравето ни.

68
Наскоро ми попадна, че лошите думи накъсвали ДНК, но аз поне няма промяна, поне засега. Защото и е да имало такава тя е на клетъчно ниво не е осезаема.

69
Наскоро четох историята на най-старата живяла някога жена на планетата, чиято възраст е доказана. И тя е спряла цигарите на 117 години. И затова мислите ли, че вредните навици могат да ни направят дълголетници.

70
Смятате ли, че може човек да се доверява на интуицията си?

71
Преди няколко дни беше публикувани резултатите от проучване на СЗО, според което 600 хиляди души в Европа умират преждевременно, заради замърсеният въздух.

72
Сблъсквали ли сте с цинизма и безразличието на персонала в родилните отделения и на какво се дължи според вас той?

73
Повдигам този въпрос във връзка с пребитото 4-дневно бебе от акушерка в столична частна болница. Смятате ли, че е възможно емоционалното прегаряне да отключи такава жестокост.

Страници: 1 ... 3 4 [5]