Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivan_ivanov

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28
91
Не може да напълниш клетките на кожата с някаква неизвестна субстанция, каквато е боята за татуировки и да ми се говори, че не била вредна. Щом боята се натрупва в лимфните възли, значи никак не е полезна. И това за натрупването е установено, така че не ми спорете.

92
Всичката информация тук -> http://ec.europa.eu/health/major_chronic_diseases/diseases/index_en.htm
Превод за който не разбира английски език
 • Най-чести

  Инсулт
  Рак ( като цяло )
  Деменция
  Психически разтройства
  Проблеми с говора
  Мускулни проблеми
  Диабет , затлъстяване и други проблеми с метаболизма
  Астма
  Високо кръвно
  Проблеми с бъбреците
Не е проблеми с говора, а епилепсия, след това е разстройства от аутистичния спектър и по-скоро става дума за сърдечен удар или инфаркт, отколкото за инсулт. ;)

93
За мен не сте нормални, няма нищо по-възбуждащо от дишането по време на секс защо ми е тази музика.

94
Що се отнася до раждането на деца, добре е да се планира, но и не чак толкова, защото бъдещето може да ти поднесе всякакви изненади. И днес да си богат, а утре със запорирани сметки и неразполагащ с никакви пари.

95
Аз си ги отглеждам, защото знам, че са на пари, затова почиствам само и те сами намаляват, пак си обикалят де, но по-малко.

96
Добър здравен министър? На фона на демографския срив? На фона на половината инвалидизирано население? На фона на циганите и политиците, източващи здравната каса? Не мисля, че имаме такъв от поне 20 години - толкова си спомням назад само...
Ромите не източват здравната каса, защото тя плаща само за здравно осигурени лица, а ромите по дефиниция са здравно неосигурени и имат право само на спешна помощ, която се финансира от централния бюджет. А що се отнася за демографския срив в Германия, Италия и Испания раждат по-малко от българката, но притокът на имигранти компенсира недостатъчната раждаемост. Аз за мен си мисля, че проблемът с демографията е и в манталитета, жените решиха да правят кариери и затова така се получава. В Нигерия да не би да плащат на памперс по 20 долара, та има рекордна раждаемост. Там всеки си знае мястото жената си поема ангажимента да роди няколко деца, а мъжът се грижи за прехраната. Не знам защо съвременните жени си помислиха, че раждането и отглеждането на деца изобщо не е важно, при положение че бъдещето на хората като биологичен вид зависи от жените и на всяка нация, включително и българската, в частност. В Индия всяка снаха си поема задължението да роди поне 3 деца и след това, ако иска нека да прави кариера.

97
По-добре повечко шум, отколкото да се мълчи като едно време.
Да и от този шум ще излезе някоя голяма глупост и най-вече лабилните хора ще пострадат!

То много неща не могат да се направят в такъв случай, най-много да измиеш терасите.

98
Не се залъгвайте, че ще се справите с лего-играчките на райд и други измислени фирмички. Аз се борих над година и чак, като повиках специалист се избавих от проблема.
Вярно, скъп препарат приложи човека, но вече 2 години гадовете ги няма.
Да и майка ми се отърва с помощта на малко инфо от нета мисля точно от някаква такава статия като горните, повече от 10 години си ги отглеждаше у дома, може би защото има ТЕЦ и миналата година по това време се задействахме и до сега няма помен от хлебарки.

99
Какъв неграмотен идеот трябва да си че да не искаш да се пенсионираш? Или си човек който няма приятели / семейство с които да иска да прекара някакво време на спокойствие !
То хубаво, ама нали ги гледам какво правят, като се пенсионират, само гледат да се заяждат с нещо с младите, а пък като се махнем, ох много сме самотни, е няма угодия просто.

100
Да и аз обичам топлите нощи и безкрайно дългите летни дни, чувствам се във вихъра си, макар че в началото малко трудно се свиква на горещините. :)

101
Основният замърсител в градовете е автомобилният транспорт и през зимата битовото отопление. Проблемът е в това, че вече стана модерно всеки, дори и с ниска заплата да ходи с кола на работа и броят на колите в градовете нарасна толкова много, че София стана столицата с най-мръсен въздух в целия ЕС.

102
Макар и за мен още да е лято, времето доста захладня и някои приятели започнаха да се оплакват от това, че се чувстват уморени и потиснати. Усещате ли и вие, настъпващата есен?

103
Причините за косопада може да са невероятно много, затова и не смея да предполагам - може и някой нутриент да е липсвал в диетата им, който да е предизвикал този неприятен страничен ефект.
Друга позната беше спряла хляба (всякакъв) за повече от година и си докара хронично ендокринно заболяване.
Лошото на диетите е, че забраняват тотално определени храни, а се оказва, че всичко е нужно на организма. Просто трябва да се намалят количествата, според мен.
Спомняте ли си преди няколко години диетата на Дюкан? Колко хора увреди тая глупост!
Да, докато лекарите алармират за проблема и беше станало късно.

104
Аз не бих се подложим, харесвам се такъв какъв съм и не ми трябва да ми промиват мозъка.

105
То това е проблемът, че проблемите възникват след години, когато вече е трудно да им повлияе.

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28