Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - sofinceto

Страници: 1 2 3 [4] 5
46
Как може да ги бройте и да водите статистика??!?
ПРОСТАЦИ, нямам думи това мъжете сте отвратителна напъст!
Де да можехме без вас

47
Любов и секс / Re: Едновременен оргазъм
« -: Август 17, 2015, 05:02:46 pm »
Нищо кой знае какво според мен. Често срещан е дори едновременния оргазъм, така, че нищо особено в смисъл, че не е трудно за реализиране. Естествено, че и всички участници се кефят :D
И аз съм на мнението, че не е нещо кой знае какво но пък така и двамата започвате да се чувствате по-близки!

48
Другото което никой не спомена е,че някой жени * познавам такива * изневеряват за тръпката и за чувството , а не защото им е писнало от връзката им ....

49
"Жените в България работят седем пъти повече от мъжете в грижа за дома, три пъти повече от мъжете по отношение на грижа за деца. Това е т. нар. неплатен труд." - това са данни от министъра на труда и социалната политика. Действително жените се трудят повече от мъжете и то в България.

Именно и най-много се трудят у дома, а там трудът им най-малко се цени от мъжете. Затова жената трябва да гради кариера и да бъде равноправна на мъжа си, за да бъде уважавана! :)

Ето виж има статистика и тя си казва най-важното.
Жената е най-добра в къщата да гледа деца та значи щом сме най-добри в това защо да не го правим?

50
Според мен има няколко причини за изневярата:

1 - Взаимоотношенията между партньорите куцат в едно или друго отношение.
2 - Връзката се е изчерпала, което означава, че един от партньорите вече не държи толкова на другия.
3 - Чисто и просто единият има нужда от постоянни нови завоевания.

Моето мнение е, че всяко едно от тези причини говорят за разпадане на връзката. Дори и да не го осъзнават краят на взаимоотношенията не е далече. Така че твърдение като това - "Ако държиш на човека, на когото си кръшнал, не бива да му признаваш, особено ако искаш да останете заедно." е оксиморон.
Щом един път партньорът е изневерил на другия, то той не държи на него и определено не заслужава да остане с него за в бъдеще. За това аз съм за признанието. Всеки човек заслужава да знае истината и вече ако е склонен да преглътне и да продължи на пред може и да се опита. Макар че според мен е безсмислено.


Напълно съм съгласна с теб, НО... Винаги има ''но'' - понякога изневярата не е плод на разпадаща се връзка. Има случаи, в които някой пробва нещо ново, не му харесва и решава, че си иска старото - признавайки губи човека или най-малкото доверието му и адски много го наранява.
Ако пък се чудиш как да разкараш гаджето, което вече ти е писнало, признанието е опция, но струва ли си да го нараняваш още повече?

Изобщо, аз полза от изповядване на греховете не виждам. Някой ако я вижда, да ми я посочи. :)

И според мен няма смисъл да си признаваш. Така или ще разрушиш връзката която имаш в момента ако това което си направил е било глупаво, недообмислено и накрая не ти е харесало, но ако е било хубаво но еднократно винаги може да си затраеш и да не казваш нищо повече. Просто се е случило и гледаш да не се повтаря

51
Ем много лесно и просто го разнообразяваме:
" Жената има много близки приятелки " (кой както иска да го разбира )
А тя истински приятелки ли има или има много различни костюмчета и се преоблича ?

52
Благодаря ти за съвета , ще гледам да го правя дискретно, но все пак мъжа също не трябва да изневерява ... а ако ме набие ще види той !

Ми така е, муцка. В крайна сметка всички кръшкат, ама когато жената е го прави е к..., а когато мъжът ходи на чуждо е голям пич. Не е честно така...

Ем какво да ги правим ... гадни двойни стандарти. Ама и без мъжете пак не става, но кое зло да избереш ?
И нормалното мъж пусна темата и избяга като бит ...

53
Напротив, sofinceto!

Жените, особено ако са вързани с някое чааве се правят на луди или мрънкат, но си търпят и прощават. Виж българският мъж не прощава такива неща, защото има силно развито собственическо чувство. Постижение ще бъде ако не те пребие, в случай че научи, затова жената трябва да изневерява много внимателно и дискретно! :)
Благодаря ти за съвета , ще гледам да го правя дискретно, но все пак мъжа също не трябва да изневерява ... а ако ме набие ще види той !

54
Ние жените не прощаваме! Ако кръшка да се маха това е... щом му харесва другаде да си ходи там!

55
Пушача си е пушач и няма да спре. Повечето пушачи са готови да дадат последната си стотинка за цигарки, а не за храна!

56
Този българин пак жени го раждат и възпитават, така се замислете малко... :D
Ама не само жени го възпитават. Защо прехвърляш цялата отговорност на майката все пак в семейството има и баща нали така?
В повечето случаи бащата работи до късно и понеже не се грижи за къщата няма право на мнение ( поне така е в нашето семейство )

57
Моето лично обяснение е, че няма живот след смъртта. Просто не мога да си представя свети Петър и всичките там му глупости

58
Скоро няма да останат лекари! Пък и защо да остават ? Един продавач взима 500-600 лева, а един млад лекар взема малко повече, единият го учат 1-2 месеца, а другия се къса да учи 6 години.
Та честно ли е според вас?

59
То пък както всеки лекар си поставя различна диагноза, е много вероятно да се довършиш от ноцебо ефекта, който той ще ти създаде. ;)

Да бе различна диагноза ок но все пак те за това са учили , а ние не сме! Все пак сети се, че щом са си минали държавните изпити значи хората са преценили че този човек е кадърен за лекар и той знае по-добре от нас

60
Винаги разнообразието е нещо което придава смисъл, ако всичко ще е монотонно защо сме заедно? Има си машинки, играчици и с тях става всичко както искаш и когато искаш!

Страници: 1 2 3 [4] 5