Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - angel1235

Страници: 1 ... 3 4 [5]
61
Всички бисери ми харесаха , но на мене най-много ми хареса втория от горе на долу. :-)

62
Да мисля че сградите разболяват затова наи добре да идем да живеем на село или сред природата :D .

63
Аз не бих понеже съм мъж. Според мен тези процеси да е нежелателна освен ,ако крайно не се налага . Лично аз не бих дал на дъщеря си , ако имам такава.

64
Тази зима която мина се отървах без никакви настинки , ще се постарая и тази да мина без настинки , но се съмнявам.:-)

65
Аз неси знам кръвната група неми се е налагало да я знам . Освен това  когато дойде момента да ходя в казарма  , премахнаха задължителното ходене.

66
Да аз съм доволен от личния си лекар сега  когато ми потрябва е на линия,давами  направление когато ми потрябват  освен това дава ми и рецепти за лекарствата 1-2в дена по-рано.Супер лекар.

67
Малка част от моите приятели пушат всички казват че не им харесват и ,че са отвратителни . Според мен кои каквото му се иска това да пуши.

68
Аз се разболях от диабет на 2 годишна възраст , поради неправилно лечение на настинка от страна на личния лекар. Лекарката успя дасе из то не и не беше наказа сериозно но сестрата и забраниха да практикува.

69
Здравейте. Преди 4 години майка ми роди в  къщи по малката ми сестра , не беше планувано да се роди така но се случи , в момента сестра ми е жива и здрава. Според мен няма проблем дасе роди в къщи или в болницата .

70
Не одобрявам по-високите здравни вноски , ако не ходя на профилактичен преглед. Не искам да давам допълнително пари за нещо което неми трябва . Хората които им трябват тези прегледи но не ходят то си  е  на тяхна отговорност.

71
Не мисля че ще получим нещо  за това че сме ги платили освен  че няма да си ги плащаме след време с лихвите. Вече дори и да имаш и да нямаш за всякакви изследвания се доплаща.

Страници: 1 ... 3 4 [5]