Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Lisichka

Страници: [1]
1
Много от честите за зъби съдържат сода бикарбонат . Използва се понеже антибактериалните и свойства помагат за предотвратяването на зъбните плаки и също така изисква зъбите. Друго което знам е че содат бикарбонат е силно антибългарско средство и може да убие бактериите отговорни за миризмата на потта .:-)

2
Аз и моите половинка се редуване един ден мие съдовете , слага прането в пералнята и го мята един ден на другия съм аз , а за чистенето аз си чистя за него Не се редуване. :-)

3
Ако хората са роботи и това което им се зададе го правят може и да спрат да пушат и преди 2040година ,но иначе не  . Не виждам каква ще е причината че да спрат да пушат каквото и да е .

4
С моя приятел понякога прибягваме към тройка за да разнообрази интимния си живот . Редуване се един път аз викам някоя моя навита приятелка ,друг път пък той вика някой свои приятел .

5
Не ме е страх от зъболекаря ми , по скоро обстановката неми харесва (лампите,  инструментите и тн.) . Мия си зъбките често  , но не прекалявам и аз така ходя веднъж на 3 месеца горе долу на преглед.

Страници: [1]