Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - herkules 3

Страници: [1] 2 3 ... 5
1
А как го приемат мъжете?  >:(

Ако се изпусна случайно до някой, просто не искам да си представям каква ще е физиономията му. Но иначе на всяко мощно "ПЪЪЪР" от него аз трябва да се хихикам като първокласничка или да се правя, че нищо не е станало?  :o

Ама че тема!!!!! Как тъй съм я пропуснал. Принцесо Преслава, много зависи как се изпуснеш. Ако я пуснеш "по терлици" до някой, и сте в компания от няколко души, едва ли ще се усъмнят в теб, и ще обвинят някой мъж, дори и да ароматизираш положението. Но ако се изрежеш мощно като мъж, изял голямо количество боб, тогава всички ще избухнат в смях. Няма мъж, който да не си припърдява от време на време. За жените не знам, защото моята до сега не съм я чувал, а съм получавал слаби юмруци от нея, когато изгърми оръдието ми. По този повод ще ти разкажа един виц.

Един грозен и мръсен циганин влязъл в хранителен магазин и яко се изрязъл пред стреснатата касиерка, направо все едно два метра плат разцепил когато му дошъл редът да плаща. Платил си покупките и казал на пребледнялата касиерка: - Извинявяй госпожо, ама чист човек, мръсен въздух не държи!  ;D

2
Много ми е интересно кой ще ми го заяви в лицето!  ???
А на мъжете къде им е мястото!? На дивана? С бира в ръка и да гледат мача?
Айде моля!

Там е работата принцесо Преслава, че мъжете сами си избират мястото и си сядат без покана, докато жените се нуждаят от такава или "разрешение", и то от мъжете! И да се молиш, и да не се молиш, това е положението, и никой не може да го промени. Не напразно се говори с положителна ирония, че Господ е създал човека (т.е. мъжа) по свой образ и подобие. Усещам, че ще ми се разгневиш, и за не ме "пребиеш" словестно те поздравявам с мелодия по мой вкус. Дано харесваш глем рок!
https://www.youtube.com/watch?v=8hPoOOhXg-k

3
Прочетох темата с интерес. Малко се притеснявам ако остана без мъж, какво ще е следващото чудо, което ще ми се случи. Не мога да приема да живея с човек, който да очаква от мен да готвя, чистя и той да е само цар и господар. Но хората затова са различни и съм се убедила, че за всеки влак си има пътници.

Вярно е Мая, жена без мъж, е като каруца без кон! Чудеса стават всеки ден, но за някой това са си закономерности. За всеки влак си има пътници, ала все си е друго да хванеш бърз влак, вместо товарен с локомотив задвижван от парен двигател. Колкото до мъжа като пол, той винаги ще си бъде цар и господар, защото природата му е определила качества, с които реално превъзходството му над жените е факт! Това че ти не можеш да приемеш да живееш с Човек - MAN, който очаква от теб да изпълняваш женските си задължения, означава че си си самодостатъчна - лозунга на феминистките! Само че, ако решиш или ти се прииска да имаш силен мъж до себе си, рискуваш да нямаш никога такъв. За да искаш изобщо да имаш мъж, първо някой мъж теб трябва да поиска, а, ако са няколко, тогава ще можеш да избираш. Днешните мъже вече не искат да се обвързват, и сигурно има защо, та можеш да си спокойна в това отношение. Рядко някой такъв лош мъж ще те поиска, и едва ли ще ти се наложи да живееш с мъж-цар и господар! Жалко, че Мимето вече я няма. Някак си ми липсва, а не знам защо.
Поздрави! 

4
Като изключим лирическите отклонения на Mimeto и Herkules :D Заглавието на темата ме шокира искрено. А бе хора в кой век си живеете. Мястото на жената е до мъжа! Не в кухнята, не до пералнята и тн. Жената не е прислужница. Ние сме напълно равни на мъжете!!!

Ех, Александра! Мимето я няма отдавна, и някак си ми липсва много. Все се надявах да пристигне тук, но уви. Права си, че мястото на жената е до мъжа, но само ако той и разреши това. Традиционно схващане е, че мъжът е доста повече от жената и равенството за което говориш и се надяваш да има, в същност го няма. Природата не го позволява. Това равенство го налагат само на книга днешните закони в 21 век, които са продиктувани от световното правителство, с цел подчиняване на всички общности, а мъжкият пол определя (винаги е определял) правилата.  Над 70% от мъжкото население по света не са съгласни с тях, и никога няма да се съгласят. Със заличаване на мъжкия авторитет и изравняване на правата между половете, юридически мъжът става подвластен на жената при някои положения. За това му се налага да раздава мъжко правосъдие (при явни женски безобразия унижаващи мъжа), като не признава законите за равенство, а прилага природните закони. Правото на по-силния. Така че жената трябва да е благодарна на мъжа, когато той я удостои с внимание и и посочи кухнята, където и е мястото. Жената няма място в обществено политическия живот, където пречи и нанася вреди на обществото. Справка - мама Меркел!
Приятен ден!

5
Здрасти Миме! Прощавай приятелко, не съм те забравил но ангажиментите ми са много. Моите жени в момента са в София и аз съм "ерген". Не ми се спи, и ползвам нета за развлечение. Малката щерка е при кака си заедно с майка си. Трябва да свиква с живота в големия град. До сега не се е отделяла от нас и се притеснявам, защото е много затворена. Надявам се каката да я пази от опасности, защото аз ще съм много далеч. С храната ще трябва също да свиква, защото мама няма да е при нея да готви. Аз я карам вече втори ден на суха храна, и почнах да се изнервям. Чакам с нетърпение да се върне жена ми, и я пращам в кухнята. У дома там и е мястото, а не другаде. Нали знаеш, че любовта на мъжа минава през стомаха, и ако не ми сготви като се върне няма да я обичам повече. ;D ;D ;D Малката ме скъса с познанията си по английски. Изкара на матурата 5.93 и се разплака, че не си поправила грешката. Видяла си я, но не посмяла да я поправи, защото някой и казал, че ще и анулират изпита, понеже поправките ги смятали като знак към проверяващите за субективна оценка. Дори намерила грешно формулиран въпрос и като казала на кака си,  каката решила да протестира, но не и отговорили от министерството. Бях се уплашил да не си провали кандидатстването заради разправията. Тези идиоми в английския аз почти не познавам, за това щерката ми се смее и казва че съм говорел английския, като циганин българския. Веднъж бях упътил двама холандци (мъж и жена) на английски. Бяха някакви пастори или нещо подобно. Занимаваха се с църковни работи. Аз разбирам какво ме питат и им отговарям, обаче когато щерката която беше с мен ми каза как съм говорел , умрях от срам и и казах че повече с чужденци в България, няма да говоря на английски. Предпочитам немския. Обаче ме успокои като каза, че и те (холандците) не говорели правилно. Миме ти какво работиш? Ако искаш не отговаряй. Просто ми е любопитно. В един друг форум има спорове по окултизъм. Много ми е интересно, но си признавам, че съм обсолютно невеж. Казват, че душите слизали при новородените, а не се раждали с тях. До 40-я ден децата нямали души, а всяка душа си избирала къде и при кого да слезе. Пак се отплеснах, но ти ще ме извиниш нали? Защото си ми приятелка. Ето една песничка на Крийдънс, специално за теб!
https://www.youtube.com/watch?v=jaEEFBTtofc
Не знам днес кой ще спре дъжда, но някога когато аз бях млад, нямаше такива дъждове като този днес, и на тази песничка и бяхме измислили български текст, щото момичетата много я харесваха и я свирехме с акустични китари по бригадите. Щастливи времена бяха тогава. Ето ти два куплета, че нещо се разчувствах и ме удари сантимента.

Ще грейне пак луната
в сред нощната тъма
предвестник на зората
за спомени дошла

припев:
Воюват пак вълните
със камъните голи
там горе, там горе
аз търсих любовта....

Спомняш ли си ти
нашите мечти
как търсих любовта
пред вашата врата

Воюват пак вълните
със камъните голи
там горе, там горе
намерих любовта.....

Следвай песента с английския текст, и си я пей с българския и ще видиш какво време беше някога.
Да скоро Миме. С теб ми е приятно да разговарям.  И бъди щастлива!

6
Здрасти Миме! Честно ти казвам, бях се отчаял! Седмици по ред все те чаках в темата, но все те нямаше. А, това си е много хубава тема. Кое му е лошото, жената да е в кухнята, а не някъде другаде? Там мъжът винаги ще си я намери засмяна и ще си я заобича още повече. Виж какви предавания има вече? Master chief!!! Какво ще кажеш? Master си е в мъжки род, chief също. Е, аз не съм много добър с английския, но ти предполагам го владееш перфектно. Та значи в тези предавания и жените са мъже, защото са обозначени в мъжки род. Много ми липсваше да знаеш. Ако знаех че си писала в темата, щях да зарежа всичко и да прочета написаното. Сега ме е яд, че не проверих това, преди няколко дни. Твоето "бездетие" не е реално Миме. Ти просто си решила така, ама не можеш да вървиш срещу женската си природа. Всяка жена иска (според мен) да стане майка, и това е най-голямото щастие за нея, а синовната обич е незаменима. Сигурен съм, че ще промениш решението си, защото жени като теб с твоя интелект са много ценни за мъжете и обществото. При мен кипи подготовка за бала. Щерката е станала неузнаваема. Страхотна красавица е. Майка и се погрижи за това, а аз само изпълнявам нарежданията им. Много прилича на нещо средно като Дженифър Анистън и Сандра Бълок, но много по-стройна от тях и е с тъмна коса. Аз много тормозех жените у дома с фитнес упражнения . Купил съм им всякакви уреди и явно е имало защо. Умирам от удоволствие да съм сега под ръка с тях и прочитам завистта в очите на другите. Това е компенсация за липсата ми на син. 
Поздрав специално за теб Миме! Представи си че вокалистът съм аз (почти съм същия, малко по-едър), и обърни внимание на текста в съчетание с хармонията!
https://www.youtube.com/watch?v=A_uZE7p506g

7
Здрасти Миме. Прощавай отново за закъснението, но нямах физическа възможност за отговор, а изгарях от нетърпение да те прочета. Многото ангажименти не ми оставят време за нета. Сега отново ще водя малката щерка (абитуриентката) в София за следващите изпити. Наистина са ненормални тия в образователната ни система. Аз съм от провинцията и живея в Добруджа.  Едва ли всеки има тази възможност да се придвижва на повече от 400 км. заради изпити, измислени за бъдещи студенти, а и средствата за тях никак не са малко, за тези които ги нямат. Сега на 10-ти април ще сме отново в София при каката.
Миме, ти си ми вече много скъпа тук във виртуала.  Освен красивият ти аватар, има нещо много красиво и в изказванията ти, а предполагам, че си и физически много красива. Има много лоши, а също така и много добри мъже и жени. Въпрос на индивидуалности е. Знам, че не ти се вярва, но много се замислих относно мнението ти за живота и смъртта, и разсъждението ти за мисията на всеки, дошъл на този свят. Аз съм човек на техниката, и следя техническия прогрес, но ти ме промени някак си, и взех да се замислям и за други неща. Само едно нещо ме натъжи много!

Цитат
Радвам се, че нямам деца, наистина.

Недей така Миме?? Децата са най-хубавото нещо на този свят. Това е гаранцията, че не си живял напразно. Нямаш представа колко се радвах на първото ни дете. Отначало децата ни падаха, а и жена ми е с обърната матка и лекарите казваха, че по-трудно забременявала. Само че тя зачеваше още от раз, но трудно ги задържаше. Три години след раждането на първото последва и второ, и то без проблем. Е, много исках момче, но това е Божа работа. Сега се радвам на две пораснали дъщери и се старая нищо да не им липсва. Ти спомена, че имаш съпруг, а може и да греша. Никога не е късно Миме.  До 45 г. жената все още е способна да роди. Трябва само да се престрашиш, а предполагам, че не си на повече от 30. Опитай и ще изживееш невероятното усещане да си майка, защото моята жена беше най-щастлива когато роди първото. До скоро Миме, и не ми се сърди, ако с нещо съм те обидил. Ще е било неволно, а аз много те заобичах, макар и виртуално. Специално за теб и за добро настроение една песничка, която пеехме с друга група, когато учех в (техникума) средния курс.  Дори и измислихме български текст, а момичетата си падаха по нас.
Поздрави и до скоро!
https://www.youtube.com/watch?v=2mSBQ4kYfo8


8
Здрасти Миме! Прощавай че не съм влизал отдавна тук, но много ангажименти ме възпрепятстваха. Малката щерка ще е абитуриентка през май-месец и аз като "лош" баща, трябваше да се погрижа за роклите, обувките и останалите аксесоари. Къде ли не ги водих (жените) за да си избират каквото им хареса. На 13 март ходихме с щерката до София, на някакви предварителни изпити по математика и литература. Сега имало още и други изпити. Абе що за простотия е това бе? Да навъртвам по 900 км за едни изпити, а още я няма дипломата за средно образование. Луди хора, измислят постоянно нови правила.
Сега да се върнем към темата. Нали ти беше казала, че ислямският свят щял да се промени и да приеме нашите "ценности"? Интеграцията на бежанците в Европа май нещо не се получана!? Вчерашните атентати говорят за съвсем друго. Меркел ще я линчуват в скоро време, а и ще трябва да я съдят за престъпление срещу човечеството. Ако канцлера беше мъж, нямаше да назначи жена за военен министър, и това нямаше да се случи. Ей за това не трябва да се овластяват жените, а трябва да си знаят мястото. И то е в кухнята, а не някъде другаде! В един друг форум една съфорумка ме поздрави с една реге-песничка, като иронията и към мен събуди чувство на тъга. Пет години по ред с ВИГ участвахме в новогодишни програми. Не с комерсиална цел, а просто за удоволствие. Вече няма да можем. Един от колегите почина от аневризма. Спомням си щастливата му усмивка, разхождайки се с безжичния микрофон сред женската публика и пеейки "От ден на ден, съм по-съвършен".  ;D

 Поздрави и до скоро!
https://www.youtube.com/watch?v=56LjFMfzAFk&list=RD56LjFMfzAFk#t=1

9
Честит 8-ми март Миме, с пожелание за всичко най-добро!

Специален поздрав приятелко, и до скоро!
https://www.youtube.com/watch?v=mZ5HgKjO-zo


10
Здрасти Миме! Ето че и аз закъснявам с коментара си, а това си е чисто престъпление от моя страна, защото задоволяването на женските глезотии през уикендите на жените ми, си е мое отрицателно качество. Но какво да се прави? :( Всеки си има "недостатъци", и аз не правя изключения. Проблемите в Кьолн са проблеми на жените, а не на мъжете. Това е отговор на женската наглост. Женското високомерие скоро ще се изпари, защото ислямът не го допуска и не създава хлебна среда за развитие на феминизма, който умира там още в зародиш. Мюсулманите не разрешават на жените си да се еманципират, и са имунизирани срещу болестта феминизъм. Примера който даваш с ИН и ЯН, отново създава впечатление за дискриминация (неравенство), ако обозначенията ИН-женско и ЯН-мъжко начало и противоположност на енергиите са представени в низходящ ред. Това е в концепцията на феминизма като идеология. първо е ИН, а след него ЯН. Ако това са две взаимно допълващи се енергии, как ще се обозначи тяхното равенство, след като при изразяването им от феминистките винаги следват едно след друго ИН и ЯН, и никога обратното. В уикипедия е отбелязано че  Ин е гълтачът, пасивен елемент на упадъка (т.е. разбирай, който клони надолу) и се свързва с водата, въздуха, нощта и Луната. Ян е тъпкачът, активен елемент на развитието, съзиданието (т.е. възход, изкачване) и се свързва с огъня, земята, деня и Слънцето. Ян елементите са чисти и видими, докато ин елементите са скрити и неуловими или едва доловими. Ин се отнася до женствеността, а ян до мъжествеността. За това ин е наричан също женски елемент, а пък ян - мъжки. Виждаш ли сега, че и в китайската символика мъжкият елемент символизира развитието, съзиданието, възхода на човечеството, а женският елемент символизира пасивност, отрицание, упадък, дължащ се на противоположна енергия, с деградивна насоченост. Така че феминизмът е нещо много лошо като идеология и е много по-вреден за жените. Докато мачизмът подчертава мъжката сила и господство, които са природна даденост. Няма как да се балансират добро (мачизъм) и зло (феминизъм) ;D Защото доброто винаги надделява и побеждава злото. Където е силата (мъжката сила ЯН), там е и правдата (доброто ЯН, по-силно от злото ИН). Все пак аз съм длъжен да си призная, че ти си много по-знаеща от мен в областта на окултните науки, за което малко ти завиждам. Но да знаеш, че си го признавам само пред теб. На друго място ще ми е много трудно да си го призная, защото явно е мой пропуск, а мъжкият пол е много по-знаещ от женския, и в моя случяй това е недопустимо, и самокритиката в случая не е излишна. Все пак надеждата, че след смъртта животът продължава е едно облекчение за хората. На смъртния си одър всички съжаляват не за това което са направили, а за това което не са направили, но са можели да направят.
По въпроса с възпитанието на момчетата има доста спорове, как е правилно и кое трябва или нетрябва. Момчетата са производни на мъжете и онаследяват мъжки качества. За тях са присъщи физическа сила и вроден интелект. Майките могат само да им дадат насоченост до 7 годишна възраст, след което мъжете-бащи са длъжни да доразвият мъжките им качества. За съжаление утопичната идеология феминизъм, пречи за нормалното развитие на момчетата. Насилственото равенство и промиването на мозъци още в детска възраст е предпоставка за хомосексуализъм и убиване на мъжкото у мъжа. Самозабравили се жените възпитават женско поведение и подчинение у момчетата с надежда жените по света да управляват мъжете, което никога няма  да стане. Точно това е в действителност осакатяването на момчетата. За това и в детските градини обучават, че момичетата не трябва да се бият от момчетата, а обратното било допустимо. Ефектът е точно обратен. На подсъзнателно ниво момчетата усещат физическото и умственото си превъзходство над момичетата и в определен момент раздават своята справедливост, чувствайки се ощетени от несправедливото отношение на наложените "норми". Миме, няма как мъжа да е подчинен на жената! Винаги ще е обратното защото така го диктува природата. А, равенство между половете никога не е имало и няма да има. За да могат жените да управляват мъжете, мъжете ще трябва да са съгласни с това. Това е заболяване при мъжете, което се нарича мазохизъм, но за него има лечение. За мъжкото управление и доминация над женския пол, не е необходимо женско съгласие. Това съществува на практика в ислямския свят, което е доказателство за превъзходството на мъжкия пол, след като феминизмът е сляп за мъжките качества, липсващи при жените.

Тази твоя картинка ме разсмя и повдигна настроението ми за през деня. Знае се че мъжете по природа са си изобретателни. Като нищо ще измислят още някое приложение на мъжкото достойнство за по рационално измиване на домакински съдове, превъзхождайки жените и в това отношение. При шофиране мъжете изобретиха hands free, за да шофират с лекота. Защо да не измислят приложение и за мъжкото си достоинство, освобождавайки ръцете си за други дейности в момента. Миме, знам че не ми се сърдиш, и за това си позволявам по някога черен хумор за разнообразие, че иначе ще ми изгорят бушоните от напрежение.  А, и вече съм те заобичал много и винаги очаквам с нетърпение коментарите ти. Поздрави и приятен ден!
https://www.youtube.com/watch?v=UF3AgNxdUdU

11
Зсрасти Миме! Ех че ме е яд, че не си проверих пощата и да разбера че си коментирала за да "чуя" мнанието ти, което с голямо нетърпение очаквам. Не точно работата ми, а по скоро аз страдам, когато закъсняват отговорите ти, защото си ми станала любимка и някак си те заобичах много. Но ти не се чувствай виновна, колкото, толкова! Знам че си уморена, но така ще е, след като еманципацията натовари жените с работа много, и не им остава време за спорове с някакъв си херкулес, дето смята че мястото на жената е в кухнята зад печката.

Цитат
По проблемите в Кьолн, Брюксел и Баден-Баден: Изобщо не смятам за необходимо да се тревожа и вълнувам от събитията там. Изобщо, да се тревожиш за неща, които не можеш да промениш е най-безсмисленото нещо на света. Каквото е писано ще се случи, а да се тревожиш за неизбежното, значи да го изжявяваш многократно, преди наистина да се случи. Кой иска това? Бежанските и изобщо мюсюлманските проблеми не ме засягат пряко за момента, затова няма да мисля за тях. Да се оправят с кашата, която сами надробиха европейците.

Уф, Миме, наистина си ми много, ама много симпатична! Де да беше така, както го мислиш!? Проблемите с бежанците не са изобщо безобидни, и засягат точно феминизираните жени. По някога ако видиш че някой се дави, и има опасност и ти да се удавиш след него, по добре ще е да спасиш давещия се ако можеш и заедно да предотвратите наводнението, дори да сте опоненти. Знам че ще схванеш метафората.
Относно безсмъртието на душите, никой не знае, а само се предполага. Сещам се за едно обяснение на един не много образован, но умен приятел, който наскоро почина. Та той на шега веднъж каза: - Никой не се е върнал от оня свят за да разкаже как е, сигурно защото там е много хубаво и никой не иска да се върне"! Миме, сигурен съм че познанията ти в духовна насока са много над моите и си го признавам, за това ценя обясненията ти, а и взе да ми става много интересно, понеже има много теории за това. По форумите (особено женските) има много и все различни мнения.

Цитат
Не ми харесва мнението ти, че мястото на жената е там, където мъжът ѝ реши. Никой не може да решава мястото на друго същество (включително и животните), защото всяка твар има нужда от свобода на духа и душата.

Отново стигаме до философския въпрос, кое е първичното? Кокошката или яйцето? Ако ги имаше кокошката и яйцето без участието на петела, всичко щеше да е лесно обяснимо. Но не е! В един кокошарник, петелът командва, и то най силният петел. Пак той решава коя кокошка да оноди. Доста съм се чудил на природните особености. Наблюдавал съм на село петела, как си избира определени мърляви кокошки, с дрисливи задници и само тях тъпче, а има толкова хубави млади ярки, които изобщо не забелязва. Как ще обясниш това? За това и аналогично на петела, мъжът определя къде и какво да прави жената, защото в противен случай ще настъпи анархия в семейството, която вече е настъпила със законното унищожаване на брачната институция. Обезглавено семейство, е като унищожена и лесна за плячкосване държава. Мъжът винаги е бил глава на семейството и определя вътрешния ред. Жената няма как да бъде глава на семейството, защото ще е унижение и подигравка с мъжкия облик, а двуглави семейства не съществуват и се разпадат. Днес разводите са вече норма за народите с претенции за цивилизованост и бизнес за бракоразводните адвокати, а човешкия фактор при тях намалява с течение на времето, и не след дълго този вид култура ще изчезне, заради глупостта си да налага демокрация противоречаща на природните закони.

Цитат
За майките, които правят синовете си женчовци - прав си, но тези майки с розовите дрешки и панделките не са еманципирани, а съвсем обикновени тъпанарки. Познавам една жена, която е наистина феминистка и много ѝ се възхищавам. Тя има две дъщери и един син, когото никога не е глезила. Казвала ми е, че го е научила да си готви всичко, което обича, за да не я занимава да му ги приготвя тя. Най-забавно ми беше какви съвети е давала на бъдещата си снаха преди се ожени за сина ѝ: ''Не е необходимо да му готвиш манджи, които и сам може да си сготви'' и ''Никога не бъразй да му сготвиш нещо, за което те е помолил. Отлагай поне една седмица, за да го оцени, като го получи!!'' Ето, това е истинска феминистка, а тя е на възрастта на родителите ми.

Това е много впечатляващо. Аз дори съм за крайности относно възпитанието на синовете, и бих наложил спартански методи, ако имах син. Но къде е бащата на това момче? Защо е нужно майка му да определя начина на възпитание след 7 годишна възраст? Ако отговориш на този въпрос, ще проумееш вредата от феминизма.
Много ми е хубаво да си бъбрим, но постът ми стана доста дълъг, а и времето ми се изчерпа за днес.
Приятен ден и до скоро!
https://www.youtube.com/watch?v=SckOykV3UHQ

12
Здрасти Миме! Нямаш представа колко много се зарадвах на поста ти. Като малко дете, което е получило дългоочакван подарък.  Всеки ден, когато вляза в офиса си, проверявам пощата за отговор по тази тема, и като нямам такъв, не ми се работи. Днес съм много ентусиазиран, и ще свърша доста работа. Аз моите жени винаги съм ги обгрижвал и съм уважавал желанията им, защото са си мои. Както ти бях споменал, че собствеността на мъжа е неприкосновена. Нищо не им е липсвало, а и те не са капризни и не пилеят средства за глупости, въпреки че възможностите ми са по-големи и разполагат с  доста средства за женски гевезелъци. А, аз че съм си извратен, извратен съм си, ама само малко бе Миме. Я кажи в днешно време кой не е извратен? Че те повечето жени са в пъти по-извратени от мъжете, а и еманципацията ги направи такива. За това и аз си признавам, че умирам за разврат. Обаче в реалния живот никога няма да си призная, защото съм си доста срамежлив. Ей на! Пак се изчервих! Добре че не можеш да ме видиш.

Цитат
Няма да се съглася, че мъжете са станали търтеи, понеже жените са се еманципирали!!! Такива са, защото патриархалното общество им е наложило мисленето, че са повече от жените и по тази причина лигльото трябва да лежи на кълка, докато жена му върши всичко, включително да цепи дърва, да коли кокошките, да кара трактора и да чука комшията, за да поправи пералнята, понеже на мъжа ѝ ръцете му са дълбоко завряни в задника. Извинявай за цветистия език.

Възхищавам ти се на цветущия речник. Лигльото се е превърнал такъв, благодарение на майка му, която е обладана от феминизма, и го е възпитала с женски манталитет. Виждал съм жени-майки, които обличат момченцата си в розови дрешки и им сресват косите на момичешки плитки. При игрите момиченцата го играят властни началнички или глави на семейства, където момченцата им се подчиняват безпрекословно. И това е промиването на мозъци още в детските градини. И как искаш да няма лигльовци, които да чакат на готово друг да свърши тяхната работа. Обаче как се изразяваш само? Ръцете на мъже са дълбоко завряни в задника ;D ;D ;D Направо ми иде да те разцелувам! Сериозно ти говоря! особено с това: - Жената да изчука комшията, за да и поправи пералнята!!! ;D ;D ;D Ето нещо хубаво за мъже-техничари като мен. Обаче има една малка подробност. Лошото ще е, ако жената на комшията разбере по някакъв начин, а и жената на лигльото може да започне да злоупотребява и да чука комшията за щяло и нещяло, докато и поправи всичи неща в къщи. Ами после? Може да продължи да си го чука, а комшията да не смее да откаже, защото ще бъде издаден на жена му и обвинен с системно изнасилване на комшийката си ;D ;D ;D

Цитат
Изнасилванията в Кьолн - мистерия за сега. Не съм склонна да вярвам на нищо, пуснато от медиите с цел да разбуни духовете. Изобщо цялата истерия около мигрантите е едно голямо промиване на мозъци и цели да отклони вниманието от важните неща. Не, че подценявам проблема, но пък и не обичам да се включвам и в масови истерии.

Грешиш Миме, не са истерия, а действителност. Положението е изтървано, и само един Господ знае какво ще стане от тук нататък. Аз 8 години по ред, през лятото работя с моите момчета зад граница (тази година няма да излизам, защото имам абитуриентка). Предимно в Германия и Белгия.  Виждал съм какво ли не, а женската наивност за равноправие с мъжете ще си остане само мечта. В Хамбург има голяма турска общност. Имат си няколко радиа и телевизия, които са изцяло на турски. Работил съм предимно с турски фирми или с марокански в Брюксел. Мъжете са с особено мнение за собственост спрямо жените си и никога няма да им разрешат да се еманципират. Всички са много горди, разказвайки за постиженията на синовете си, а тези само с дъщери умират от срам. Жените си ги ползват само за разплод, а за удоволствие прибягват до една улица в Хамбург наречена репербан. Там се намират жриците на любовта и мъжете се възползват от това. В Брюксел има друга такава улица. Турците и казват "Джамовете"! Там са разположени много красиви проститутки зад стъклени витрини изложени на показ. Бежанците нямат пари за да ползват услугите на платената любов, а свободното държание на жените в Европа намират за неморално (според тяхната религия) и за това ги изнасилват, меслейки ги за леки жени.

Цитат
Сега по пъровначалния ни спор - понеже съм много духовен човек, т.е. търся духовно просветление и отговори за вселената и всичко останало (както се казваше в една хубава книга) наскоро осъзнах, че всъщност няма значение кой пол ще доминира над другия, защото нищо не зависи от нас простосмъртните. Историята е отдавна написана, а ние си мислим, че сме свидетели на нейното сътворяване. Не, ние гледаме филм, докато рупаме пуканки и сипем сочни псувни, които абсолютно нищо (ама нищо) не променят.

Завиждам ти Миме. Аз съм само един техничар. Увличам се по научната фантастика и много обичам техниката. Но си признавам, че съм абсолютен невежа, по отношение на духовните и окултни науки. Преди време имах един спор относно житейски проблеми с няколко души, повечето жени. Тогава един мъж ме нарече адепт. Тогава не разбрах какво е значението на тази дума, и дори го приех вътре в себе си като обида. На мен не са ми се случвали неща, които другите твърдят че са преживели. Теоретично има обяснение на телепатията и на неща които човешкият мозък може на направи.  Телепортацията също е на теория възможна. Превръщането на материята в ел.магнитно поле, пренасяне на разстояние и отново превръщане в първоначалния и вид. Отдавна има изобретена "шапка невидимка". Дори и аз мога да направя невидим обект на близко разстояние, ако разполагам с голямо количество ел.енергия и съоръжение за генериране на ел. магнитно поле. Светлината е също ел.магнитно поле и мога да я накарам да се изкриви и да отрази случващото се зад обекта, и практически обекта става невидим. Миме, ти вярваш ли че преражданията съществуват? Има ли наистина разни духове, и какво значи излизане в астрално пространство? Има ли живот, след физическата смърт? Някъде прочетох по форумите това и доста се замислих! " Хората да спрат да се притесняват за нещата, защото никой от нас няма за какво да се притеснява, поради очевидния факт, че никой от нас не съществува"!.................
Може ли да е вярно Миме?

Цитат
В резюме: Нека жената стои до печката, зад печката и в печката ако я кефи, но нека никой не бъде принуждаван да бъде нещо и някъде против свободната си воля. Животът, какъвто го виждаме е прашнка на вятъра, в сравнение с общата картинка - а тя е обвита в мистерия за непросветените. За мен също, засега, но се надявам скоро това да се промени - аз съм дзен! :)

Това не може да се промени със закони Миме, защото природните закони са вечни. Жената ще е там, където мъжът и разреши да бъде, а той ще и го разреши ако си го е заслужила. Свободната воля е във въображението на хората. Те са свободни във фантазиите си, но са зависими от вселенските закони. Жената е в кухнята зад печката, защото мъжът не иска той да е там, а все някой трябва да свърши тази работа. По-силният налага правилата, а жените са по-слабия пол. Радвам се на интелигентността ти Миме,  и най-вече на духовния ти интелект. Сигурен съм , че Дзен-будизмът и разбирането за пустотата като същинска природа на реалността са в основата на общото между дух и материя. Ние човеците, не знаем още какво сме и защо съществуваме. Знаем само че след като сме се родили, все някой ден ще умрем, но никой от нас не знае кога! :(
Поздрав за теб, с една моя любима песничка. Слушам си я, когато съм малко тъжен. "Лодката в реката" ни отвежда незнайно къде. И всички пътища водят към Храма на Спокойствието. Сигурно в подземното царство на Хадес.
До скоро Миме, приятен ден!
https://www.youtube.com/watch?v=K9Qs8-BkiLw

13
Здрасти Миме! Ох, този път аз съм виновен за забавения отговор. Малката щерка (вече е голяма и май месец ще е абитуриентка) беше във ваканция до днес, и аз обърнах осовено внимание на жените у дома, за малко повече развлечения за тях, и приготовления за бала. Та за това не съм стъпвал в офиса и не съм имал работа с нета, а с телефона не ми се пишат постове по форумите, макар че е пет пъти по-мощен от компютрите в офиса ми. Ех Миме, сигурно има нещо извратено и у мен, след като слушам Backstreet boys, ама само малко бе! Иначе умирам за разврат, но никога няма да си призная открито. Брех, чак се изчервих. Добре че не можеш да ме видиш в момента.  А, като гледам снимката дето си сложила на тая с тигана, мераците ми нарастват прогресивно. И все пак си мисля, какво ли ще стане, ако тази ме поздрави с тигана, и 104 кг мускулна маса и кокали се сгромолясат в краката и? А този мъж на снимката е доста слабичък. Тя тази и без тиган може да си го пребие, ако нещо му се ядоса много. Много грешиш Миме, с мъжете лентяи. Те са продукт на феминизма. Патриархалния начин на живот, ги задължава да работят много, и да издържат семейството, грижейки се за дома. При равенството и еманципацията, мъжете се освободиха от отговорност и оставиха  (някои от тях) жените напъвайки се да работят вместо тях, че и ги пребиват ако не носят пари в къщи, които те да изпиват и харчат за лични удоволствия. Ето това спечелиха голям процент жени от феминизма. ;D При патриархата жените знаеха, че ако възразяват на мъжете ще бъдат пребивани за наглостта си, и не злоупотребяваха с мъжкото търпение и мъжете не ги пребиваха, а днес след феминизма, злоупотребяват масово, и треперят след това от страх, защото не знаят кога мъжете ще ги пребият, а това вече се е превърнало в тенденция. В арабския свят жените по някога и две кози не струват, защото мъжете ако си заколят коза, могат да се нахранят, а ако заколят жена я изхвърлят на кучетата, защото не всички мъже ядат женско месо, а само някои (знаеш кои нали?). ;D

Цитат
Не знам за кои жени в Европа говориш, след като се оказа, че едната ''жертва'' на новогодишното изнасилване в Германия лъже, но и да има инцидентни, скоро ще секнат, защото там има ред и законите се спазват от всички. Видя ли какво стана в Швеция? След убийството на служителката в бежанския лагер - масова екстрадация. Няма тая-оная и игра на шикалки там. Виж тук ще го закъсаме откъм законни средства ако се стигне до бежанска вълна. Тогава ще се налага българският алфа-мачо-мъжкар наистина да връща историята и да се бие с башибозуците, но вярвам, че няма да се стигне до там.

Миме, знам че не гледаш телевизия, но поне гледай новините в световноизвестните медии. Навсякъде гърмяха за изнасилванията в Кьолн и има документирани клипчета в нета колкото си искаш. Мъжете изнасилвачи сами си правели клипчета и ги качвали в нета, защото смятат женското поведение за непристойно. Дори кметицата на Кьолн предложила жените да имат сдържано поведение, за да не предизвикват бежанците да изнасилват масово жените, а да изнасилват само единични бройки! ;D Масова екстрадация на бежанци в Швеция няма, а изнасилванията продължават и ще продължават докато и помен не остане от феминизма и се въведат нови закони, с отнемането правото на глас на женския пол. Тази вълна от бежанци ще връхлети и у нас. Но не се надявай българският алфа-мачо-мъжкар да се бие с башибозуците, защото това не е в негов интерес. Напротив! Ще остави башибозука да се разправи с женското равенство-феминизъм и заедно с него ще възроди патриархалния живот, който е доказано прогресивен и до днес. Сама виждаш! Мъжете в Европа отказват да защитават жените (не че не могат), защото  (според феми-законите) те не били тяхна собственост, а много добре знаеш, че собствеността е неприкосновена. Сега нека законите да защитят жените. Нали уж света щял да се управлява само от жени? ;D Това ще стане на куково лято! ;D На карнавала в Кьолн жените символично взели властта в свои ръце. ;D
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5282789
Властта на жената е у дома в кухнята зад печката до връщането на мъжа в къщи. Друга власт не и се полага. Не може със закон да се изравни, туй що Господ (природата) е създал неравно.
Поздрави!
https://www.youtube.com/watch?v=MhI583sANAk

14
Здрасти Миме! Ох, олекна ми! Направо се бях отчаял. Помислих си че ти се е случило нещо и ли съм те обидил неволно.  Сега като се появи отново, много се зарадвах. Ще ми спори работата цялата седмица. Наистина ми иде да те запрегръщам и да те нацелувам, пък нищо че може да ме шамаросаш, ако стана много нахален. Все ще го изтърпя някак си. Той феминизмът сега възпитава мъжете в мазохизъм, а аз като върл сексист, ще се жертвам за каузата. Тази мъдрост ''На жената понякога и омръзва да бъде мъж'' скоро ще се превърне в тенденция. Това е резултат от феминистичната идея и правото и да бъде свободна, или правото и на избор, да бъде свободна. А, мъжете може и да стават за много неща, ама с това равенство така им по-изнася. Уж че не стават за нищо, и жените да ги хранят, а те да лентяйстват и да са безотговорни. ;D Кой сега има по-голяма полза от еманципацията, а? ;D Нека жените си се еманципират, мъжете ще живеят на техен гръб, пък нищо че ще ги смятат за женчовци. Те и без друго метросексуалните са си лигльовци, възпитани от майките си да не бият жени, а да се оставят жените тях да бият, но да ги издържат, за да имало равнопоставеност. :D

Цитат
За насилието отново мисля, че не си прав. То не решава нищо и само влошава положението. Времето няма да се върне назад, а насилствените опити само сплотяват жените и създават още повече феминистки. Мюсюлманското нашествие няма да ислямизира Европа, а по-скоро Европа ще цивилизова диваците, но това няма да стане от раз, а постепенно и бавно, но сигурно.

За насилието ще видим след време кой е прав, а за положението, вижда се в момента колко е "добро". И да! права си! Времето никога няма да се върне назад при добрия патриархат, където всеки си знаеше мястото и поемаше отговорност за действията си. При исляма патриархата е с други измерения. Знаеш колко струва там жената нали? Около две кози, но не и крава! ;D Я виж тази прогноза, и си кажи мнението. Лесно може да се прецени, и без много големи математически способности!

http://vbox7.com/play:1773b4eed2?p=playlist&id=undefined&order=date

Ето ти хипотетично предположение (екстраполация), но 90% близка до реално сбъдване.

А, защо феминистките мълчат, за случващото се с жените в Европа? Какво мислиш по въпроса?

http://www.bnews.bg/article-146206

Малко съм ексцентричен. Харесвам и такава музика. А натеб харесва ли ти  това?

https://www.youtube.com/watch?v=6M6samPEMpM

До скоро Миме, и не ми се сърди! Аз не съм лош, нищо че съм сексист.  физически съм много силен, но съм си добряк, особено към жените. Поздрави!
https://www.youtube.com/watch?v=LlVI7ZNiFlI

15
Здравей Миме! Не знаеш как се радвам на коментара ти. Чак ми иде да се хвърля, да те сграбча и да те запрегръщам и нацелувам, ама днеска ще да е на патерица, понеже вчера бил този световноизвестен ден, и днес може да отнеса шамарите ти, ама ще ги изтърпя с удоволствие, само да сбъдна желанието си. Дебатите с теб за мен са си удоволствие, нищо че и двамата не сме се променили, а повторението е "майка" на знанието и "баща" на прогреса.

Цитат
Относно насилието над жените - да, сега се шуми повече по въпроса, което заблуждава, че случаите са повече, но поне в развитите държави тенденцията е обратна, защото жените си бранят правата. По-независими са и по-смели от поколението на нашите майки и баби, а и законът е на тяхна страна, което дава дори причина леко да се спекулира. Сега е достатъчно само да набедиш някой мъж, че бие жена си и това може да му съсипе кариерата - виж какво стана с Мел Гибсън. Още не го приемат в Холивуд, заради изцепките му срещу рускинята.

Тук съм напълно съгласен с теб, че законът е на страната на жените, защото е изфабрикуван от тях, поради грешка на мъжете, удостоили ги с право на глас. Но законите се нарушават от мъжете, които съблюдават единствено природните закони, а спекулациите от жени, имащи се за равни с мъжете, често се наказват по мъжки, за да има равнопоставеност ;D Мел Гибсън "бълха го ухапала"! Има си пре достатъчно, че и в излишък дори, а рускинята още бере ядове и съжалява за простотията си. Я виж тук колко независими и смели са жените. И да видим колко достатъчно е да набедиш мъж че бие жена ;D Бая набеждаване ще да е, ама като гледам, брадатите-мъже нещо не се стряскат от женските набеждавания. Дори обещават че жените и дъщерите на Европа ще са техни, и ще раждат то тяхна заповед, а и имали право на четири жени с по 6 деца, четирите от които да са момчета.
http://vbox7.com/play:66d8daf15d

Ето следствието от феминизма и благородството на белия хетеросексуален мъж, допуснал да му повлияят женски капризи, и дал право на глас на жените. Ислямът е решил да излекува Европа, която вече е в агония заради феминизма, като приложи най-ефикасното лекарство срещу него. Така или иначе феминизмът ще умре. Въпросът е как, и от кого? Изгледай видеото и кажи какво мислиш, и има ли въобще някакво решение на този проблем само от жените, провъзгласили се за "силният пол"? Мъжете отказват да ги защитават, и с право. Според феминистките, физическата сила на мъжете нямала значение? ;D Нека сега сами се оправят.

Цитат
Имам предложение - щом не може жените да са равноправни на мъжете, нека са привилегировани тогава и си стискаме ръцете. :) Жената трябва да има дори повече права от мъжа, защото има много по-важна функция - майчинството.
Радвам се, че си бил обгрижван, като падишах, но не се радвам, че си натъртил непреклонните си задни части. ;)

Времето е много студено, а поледиците са повсеместни, затова внимавай, мили ми приятелю и стъпвай по-предпазливо, а не толкова напето, че тогава паданията са по-опасни.

Мерси за поздравчето и танца. Хубав, успешен и много топъл ден ти пожелавам.

Жените няма как да са равноправни с мъжете, защото мъжкото превъзходство е важен фактор за това. Какви да са привилегиите на жените също се определя от мъжете. Т.е. жените нямат думата, което е най-правилното решение, и винаги се стига до него, въпреки извратената идеология "феминизъм". Майчинството е природна даденост и е единственото съществено нещо, с което природата ги е дарила. Но, за да стане майка жената, мъжът трябва да пожелае това. Без мъжкото семе, жената ще ражда само зелени еуглени, чехълчета и болести. Повтарял съм го многократно. Жената е производно на мъжа. Жените са необходими на мъжете само за собственото си възпроизводство. т.е. мъжете си произвеждат жени, за да могат да се репродуктират. Светът е мъжки, и винаги е бил такъв. За да има повече права от мъжа жената, мъжът трябва да и ги разреши. Е, сама разбираш, че това няма как да стане. Това което става днес в Германия е началото на края на феминизма. Една простотия и експеримент, допринесъл много за унищожението на Европа. И въпреки това слепците още не виждат грозящата ги опасност, и още пропагандират издигането на жени на най-висши постове в страните си. И у нас гласят жена за президент. По голям срам за нацията, здраве му кажи. Дано доживеем за да видим поредната глупост от женското управление, което съсипа Европа. Не ми се сърди Миме! Знам, че истината най-много боли, а тя е, че жените никога няма да станат равни с мъжете, и винаги ще са им подчинени. В 21 век мъжете им дадоха власт, а всички им гледахме сеира. Сега е ред да се поправи тази грешка, макар и с варварски методи, след като няма по-хуманни такива. Благодаря за пожеланията, аз всяка година сред зимата падам и се пребивам. Сякаш някой е програмирал това. Възможно е някога падането ми да е фатално за мен. Тогава жените у дома, ще разберат какво е къща без мъж. :)
Приятен ден и до скоро!
https://www.youtube.com/watch?v=JQsg6XXGxXQ

Страници: [1] 2 3 ... 5