Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - herkules 3

Страници: 1 2 [3] 4 5
31
Здрасти Миме! Такъв съм си аз, потаен и благороден. Ако феминистките ме набарат, със сигурност някой някого ще изпотрепе, и сигурен съм, че утрепаният няма да съм аз. Ама и ти си "страшна". Иронията ти ме кара се бунтувам още повече, но си признавам че това ми харесва много. Възможно е да изляза от нелегалност, защото днешната реалност е много динамична и събитията следват като лавина. Сваленият руски боен самолет от Турция, предвещава лоши последици за нас, като страна от натовския блок. Дано нещата не ескалират, защото ние първи ще изгорим. Войната вече е обявена, но ние на чия страна сме? Снощи гледах коментара на бивш български военен пилот в предаването на Слави, които подчерта, че "каквото и да правим, все сме от страната на булката!" Т.е. винаги сме от страната на нае*аните. Твоят познат дядо ще е бил някакво изключение, защото да предпочетеш дъщери вместо синове, и то от мъж, си е леко психическо отклонение на човек, обладан от феминизъм. Ето ти нещо, върху което да помислиш!
https://www.youtube.com/watch?v=vdXsDR0dgz0
Сигурен съм че разбираш перфектно руски. Обърни внимание на момента след втората минута, когато жената пита войника "сега какво??" и чуй отговора на умиращия в последните му минути на щастие преди смъртта !!!

у меня сын родился!!! Миме, ти не можеш да си представиш чувството на гордост у мъжете, които имат синове. На мен много ми е мъка, когато с колеги или приятели си говорим за разни събития и чуя: - "Синковецът направил това или онова, защото се е метнал на мен"! Така че, не знам дали съдбата ме е наградила или ощетила с дъщерите, но аз си ги обичам, а и те са част от мен, макар да не са моето продължение. Войната е лошо нещо, но разни философи я представят като необходимост.
https://www.youtube.com/watch?v=Mk0OF9DdVhw&feature=youtu.be
Това е нещо тъжно. Да, момиченца са, но ми е много мило за тях, а и лошата съдба която имат в клипа ме кара да се просълзя. Не съм с перфектен английски, но до колкото схванах от видеото и от текста, едното момиченце е умряло, после умира и другото и пак са заедно. Такъв е животът Миме. Един ден всички ще умрем. Радвам се че харесваш звученето на китарите, което предполага, че ще харесаш и мен. Дано ти харесва и руска музика.
https://www.youtube.com/watch?v=jpne8fCwFJ8
Както ти казах, ние сме много добри с вокала. Обърни внимание на китарата! Ако се абстрахираш от това че групата е руска и вникнеш в текста съчетан с инструментала, ще разбереш че китарата "плаче". А ако искаш малка представа за мен, виж китариста и си ме представи два пъти по едър от него и с около 8-10 години по възрастен.

Цитат
Кармата не е наказние, а поправителен изпит. Както е казвала баба ти: Тук сме да се учим и който не научава определени уроци в тоя живот ще ги научи със сигурност в следващия. Убедена съм, че създателят (не вярвам в конвеционалния бог), който и да е той ни е създал напълно равни. Доказателство за това е душата, която се вселява и в мъжки и в женски тела при различните прераждания. Духовното, там отвъд е истинското, приятелю мили - това тук е игра на войници между дървени кукли и няма никакво значение.

Хей Миме, направо ми иде да се предам и да те призная за победител, но мъжката ми гордост не го позволява. Интересни са ми окултните науки, но аз съм човек разбиращ техника и си обяснявам всичко случващо се в материалния свят въз основа на физичните закони. Техническите ми способности са много над средно статистическия техник, а съм пълен невежа що се отнася за духовна култура. Църквата отрича преражданията, а има цяла наука за това. В един друг форум заговориха за преражданията и че душата се прераждала 7 пъти в жена и 7 пъти в мъж. И още нещо! Душата слизала след 40 ден и се вселявала в детето, а не се раждала с него. Т.е. избирала си къде да слезе. На кого да вярвам Миме? Объркан съм, а и нямам никакви познания. До сега нищо неестествено не ми се е случвало, което да ми подскаже за съществуването на друг нематериален свят. Ти можеш ли да посочиш факт, като неоспоримо доказателство за това, освен решение във вид на аксиома? Аз мразя феминистките, ама теб си те обичам, а и ти не си никаква феминистка, а само се правиш на такава. Но много повече от феминизма мразя хомосексуалистите. Гнус ме е от гейовете и ми е трудно да съм в компания с тях, обаче музиката е нещо което ме зарежда с енергия, а там дори и гейове-музиканти мога да приема като добри професионалисти. На края за настроение ти предлагам това.
https://www.youtube.com/watch?v=diYAc7gB-0A
За каквато и свобода да пее този, много добре пее, а и вокалите си ги бива. Сега след като знаеш каква музика обичам, как разсъждавам и какви са ми възгледите, направи ми психо-профил за да разбера как изглеждам от страни.
Приятен ден Миме, и до скоро!


32
Здрасти Мименце, мога да покажа  наша кавър версия на Knocking on heaven's door или част от репертоара ни, но не го правя от съображение за сигурност. Имам доста женски предупреждения, че слад като ме разконспирират, ще си понеса последствията, за отношението ми към тях. Само че те не знаят с кого си имат работа, и че ще са много по-потърпевши от мен, ако постъпят безумно. Защото съм си голям инат, а и разполагам с достатъчно средства за да раздам лично правосъдие, след което да се изкефя на женската безпомощност. Така че с анонимността си пазя повече тях от мен, а не себе си от тях. Виж само колко съм благороден, а?! :) И, не съм сигурен дали ще пелтеча, след като почукам на вратите (от песента), защото не съм сторил (според мен) зло на никого, а кога ще почукам не се знае, както не се знае кога ще почукаш и ти. Онова същество което ни е създало, умишлено ни е направило различни - висши и нисши, за да има прогрес и развитие човешката цивилизация, защото при равноправие никога няма да има ред и прогресивен растеж. За това в природата съществува йерархия между видовете и половете. Естествено е, че ти ще си за равноправие, след като по природа нямаш такова. Това е като равнопправието между двама работника, от които единият е гледал стадо бизони, а другият отглеждал кокошки. Когато трети изкупува продукцията плаща на четвърти, който пък заплаща по равно на двамата, като 1/3 от сумата остава и за него, за да имало равноправие. Така че по-слабият и некадърният винаги ще иска равноправие, независимо от това, че няма равни заслуги за това.

Щом като не вярваш в лошия Господ, как тогава вярваш в кармата и преражданията? Това означава ли, че да се родиш жена в Пакистан или Саудитска Арабия е Божие наказание? Надмощието на мъжкия пол над женския е природна даденост, и е доказано с еволюцията на човешкия род. Над 30 000 години мъжете изцяло са определяли правилата, а жените са били безгласни. Как си го обясняваш? Или мислиш, че не е вярно? В днешната реалност една част от мъжете се извратиха и решиха да овластят жените, за да се изгаврят с останалите истински мъже. За това разрешиха на жените да гласуват. Проблемът сега е, че останалите мъже с главно "М" не обръщат внимание на опасността, която грози света, с женско управление. Всяка грешка е поправима, докато не стане прекалено късно. Дано ислямизацията не се окаже единствената алтернатива. Все си мисля, че мъжете ще се събудят от дълбокия си сън, и силово ще променят нещата, като въведат закони, поставящи жените на мястото им.

Цитат
Пак си противоречиш, но въпреки това те харесвам. :)
Веднъж казваш, че жените са изцяло зависми от мъжете, а после казваш, че феми-законите принуждават работодателите да наемат жени.
Веднъж казваш, че сме слаби - друг път, че издевателстваме над мъжете.

Не, не си противореча. По природа жените са изцяло зависими от мъжете, а феми-законите са извратеността от феминизма, които разрешават на жените безпроблемно и безнаказано да преследват мъжете. Гаврата се състои в това, че жените насърчавани от тези закони винаги ощетяват мъжете всячески. При женско обвинение мъжът е виновен по презумпция, до доказване на своята невинност, която винаги може да се опровергае. А, при доказване на невинноста на мъжете, за жените няма никакви последствия. Ето защо мъжете след това раздават своята справедливост, която е над гражданските закони. Насилието над жените прогресивно се увеличава, а убийствата на жени ще се превърне в практика, която мъжете които няма какво повече да губят, ще прилагат. Можеш да видиш в нета колко жени биват зверски заклани от мъже, които са се почувствали онеправдани и омерзени от днешните закони, които насърчават женската гавра с мъжете.

Цитат
И изобщо не вярвам, че това за свят без жени го мислиш сериозно. Представи си само един ден без да срещаш жени - Никъде, по никакъв начин. Опитай да си го представиш и ще видиш, че нищо вече няма да има смисъл. Жената е стимул, жената е подтик, жената е копнеж за хетеросексуалния мъж. Мъжът живее, за да ѝ се доказва и да я печели всеки ден. Мъжът има нужда от жената, не само за да се възпроизвежда, а за да се чувства мъж. Светлината дефинира мрака, без нещастието няма как да усетим какво е щастие и без жените, мъжете няма да знаят какво са.
Трябва да разбереш колко еднакво важни и незаменими сме, приятелю и ще те улесня да го осъзнаеш, като те накарам да замениш дъщерите си с които и да е момчета по света. Би ли??? На бас, че няма да ги смениш и за рота Крали Марковци!

Ех Миме, че си и ти ама! Нали знаеш, че всеки си фантазира по някога разни неща, а фантастиката става действителност. Като малък четях много научна фантастика. Имам цялата поредица от "Галактика" още от времето на соца. Ей на! Някогашната фантастика, днес над 10% е вече реалност. Жената е стимул, подтик или копнеж за хетеросексуалния мъж, но при изявена ценностна система. Противопоставяйки се на природата си повлияни от феминизма, жените вече не представляват такава ценност за мъжете както преди, и голям процент от тях вече нямат никаква стойност. Мъжът вече няма нужда да се доказва, за да се почуства мъж, понеже жените не са вече интересни. С претенциите си за равенство и равнопоставеност мъже не можаха да станат, но и женското в тях изчезна. Така че, не сме еднакво важни, а с ектогенезата в скоро време жените ще са напълно заменими. За това освен за секс, за друго вече не са нужни на мъжете, за това цената им девалвира. Ходил съм на Атон. Нямаш представа колко красиво и спокойно е там. Само че там дори и котка от женски пол, не се допуска. Това си е изцяло мъжко царство, където мир и разбирателство е основното правило сред изцяло мъжко общество.

Виж сега Миме! Много странен въпрос ми задаваш!? Няма как да заменя моите момичета за никое момче при тази ситуация, но ми е много болно, че нямам момче. Ако можех да върна времето назад, сигурно щях да направя всичко възможно да имам наследник от мъжки пол. Сега вече е късно.  Явно Господ ме наказва, заради отношението ми към жените. Така ми казват други потребителки във форумите. Има една арабска поговорка, която е много актуална при тях: "Ако един мъж, колкото силен богат и влиятелен да е, няма мъжки наследник, значи няма нищо!"

Вярно е, че светът е красив, но не съм сигурен, че има независими жени в него. Жените, които и да са те, винаги ще зависят от мъжкото благоволение. Поздрави и приятен ден!
https://www.youtube.com/watch?v=28E8WKZ614w


33
Здрасти Мименце! Радвам се че те забавлявам, защото и аз се забавлявам. Жалкото е, че нямам достатъчно време, а както казват англичаните time is money. :) Мисля че нямам пробойна в тезата си, а и всеки от нас си я защитава както може. Жените никога не са били основният стимул за мъжете, а са били необходимо "зло", понеже мъжете още зависят от тях, за собствената си репродукция. Знам че не гледаш българска телевизия, но във "Фермата" коментарите на 95% от коментиращите са за Райно, като най-положителния, можещ всичо и най-добър като човек-християнин. Та ето какво казва той: - "Най-големият душманин на мъжа е жената!" За това и твоето твърдение, че прогресът осъществяван от мъжете, е благодарение на жените не е много основателно. Или накратко: Ако мъжете започнат да се възпроизвеждат без участието на жените, ще живеят много по-дълго, по-щастливо (няма да има кой да ги ядосва), и ще си купуват всичко за себе си, каквото им харесва, без да си харчат парите за разни женски боклуци, които само замърсяват планетата и са напълно ненужни за мъжете. Или казано просто: Жените пречат на техническия прогрес с присъствието си, или дори със съществуването си, така да се каже. :)

Не знам за какъв женски прогрес говориш, дето жените изживявали, пък мъжете са им стимул, но фактите говорят друго. И ако 10 години марионетно управление на Меркел наричаш успех, то здраве му кажи. Жената никога няма да бъде независима, защото винаги ще зависи от благоволението на мъжа. "Успелите жени" са или протежета на по-успели от тях мъже, или са роднини на най-успелите мъже. Точно тук се крие "ключът за бараката"! Заради мъжката алчност, жените успяват по някога да безчинстват над някои мъже, попаднали под ударите на феми-законите, сътворени от женското право на глас, заедно с цялата извратеняшка измет от девианти, все женски електорат.

Умните работодатели никога няма да предпочетат жени на работа, защото не искат да губят от некачествени работници. Вземат жени на работа поради административни репресии,  а не по желание. Няма как всички работещи, да работят само с компютър, защото трябва и да се произвежда, а при работа с компютрите, пак мъжете са по-добрите специалисти в софтуера, а да не говорим за хардуер, защото там жени почти няма. Жените работят по над 12 часа защото се напъват да доказват че са равни с мъжете, и понеже работят неефективно им се налага да работят много по-вече, за догонят мъжките резултати. След това им се налага да правят покупки, да готвят, да се грижат за дома и за децата. И ти казваш, че успявали? Чак да не повярва човек! Три четири дини под една мишница :) :D ;D   Казваш, че като не свършат нищо както трябва, са силни и способни, пък мъжете нямало да издържат и два дни!?! ;D
Знаеш ли поговорката: - Накарай мързеливия на работа, за да те научи на акъл! - Мъжете сама казваш, че са по-мързеливи! ;D

Не аз, по скоро женската половина съжалява старите моми, защото ще останат без поколение, на което да се радват и да предадат (от майка на дъщеря ако щеш) познанията си и натрупания женски опит що се отнася за женските качества. Мъжете най-много се радваме на старите моми, докато са още млади, после "кучета ги яли", пък те нека се мислят за самостоятелни и независими личности.

Цитат
Искаш да ти обясня от какво ще браня мъжете? Мъжете имат нужда някой да ги пази от тях самите - те самите са най-големият си враг. Разните феми-организации за сега не предствляват голяма заплаха, но ако забранят на мъжете да гласуват, например - ще възстана и ще поведа революцията, обещавам. :)

Лелеее....направо изби рибата! Директно ме разби, и паднах от стола! :o  :o :o
Как си представяш, че ще стане това? Жените и женският електорат, да забранят на мъжете да гласуват??! Но много мило от твоя страна! Да възстанеш след това и да поведеш революцията за свобода и права на мъжете. :) :)

Патриархалното общество не е мъртво и никога няма да бъде скъпа приятелко, и в Европа все повече се изразява неговото влияние. Факт е, че пребитите от мъжете самозабравили се и опиянени от феминизма жени стават все повече е доказателство, с тенденция това да се увеличава. Всички днес все за насилието над жените говорят, и констатират, че при всички взети мерки и промени, вместо да намалява то се увеличава. Знес всяка трета жена в Европа е пребивана, заради пререкания с мъжката половина. Скоро това ще нарастне до 2/3 от жените, а с идването на бежанците, ще се променят и доста закони, а феми-законите ще останат в историята. Както виждаш, имигрантите на жалаят и не разрешават на жени-лекари да ги лекуват защото ги смятат за некадърни (което в същност си е вярно), а ги изнасилват без да им пука от нищо.

slivensega.wordpress.com/2015/10/25/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4-%D1%81%D0%B0-%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%82/

Малка извадка:

"Също така европейските журналисти са поразени от факта, че мъжете в ЕС заявяват открито, че „разчитат на органите на реда за защита и нямат намерения да защитават сами собствените си жени“.

Ха ха ха, хайде сега да видим как жените сами ще се оправят с просташките си феми-закони за полова дискриминация, равноправие и равнопоставеност. Щом мъжката физическа сила е без значение, нека сега да разчитат на законите, които сами са си сътворили, а мъжете ще им гледат сеира отново.

"Лекарка от Чехия изпрати шокиращо писмо до телевизията CNTV в родната си страна. Тя работи в една от най-добрите болници в Мюнхен и е шокирана от разрушението, което носят имигрантите в Германия. Мъжете мюсюлмани отказвали да бъдат лекувани от жени, но за сметка на това си позволявали да опипват лекарките и сестрите, да ги изнасилват."

Нека сега да видим как ще се справи с това феминизмът. При патриархална система, за мъжа важи сентенцията "Моят дом е моята крепост"! Жените и децата като собственост на мъжа са под негова закрила, а моралът обединява мъжете и силата им е непобедима, срещу външни нашественици. Лично моята жена едва ли ще се разведе с мен, защото е доста умна, в сравнение с феминизираните жени, и няма да се лиши от всекидневния разкош, който и предоставям. Точно такива жени уважавам и това е характерно за женските личности, които си остават истински жени, а не тяхно подобие, защото с феминистичната идея жените мъже не станаха. И не аз, природата е определила жените като по-нисши създания от мъжете, като е определила превъзходството на мъжете над тях с природните закони. В традиционализма няма нищо лошо, а напротив. Традицията представлява онези ценности, умения и практики, които отразяват същностните характеристики на всяко общество и които то съхранява във времето, предавайки ги от поколение на поколение. Традициите винаги ще ги има, и това не са отчаяни опити за възстановаването им, а е факт неоспорим. Жалките опити на феминизма да заличат съществуването им ще си останат само опити. Моралът е в основата на здраво стъпило на краката си общество, и е доброволно възприет от всички неписан закон за справедливост. Моралът е синоним на "доброта" и "правота". Общества без морал и патриархална ценноства система са обречени на гибел. Доказано е в исторически план, а феминизмът отрича морала и прокламира утопична идея, издигайки в култ жената.

PS. Ние сме универсална ВИГ, свирим всякаква музика и основната ни сила е във вокалите.  Красотата на всяка музика, освен инструментала е вокалното пеене на повече от три гласа. По нова година репетираме и с още изпълнители и артисти.  Има още двама акордеониста, няколко други музикални инструмента и две бег-вокалистки. Имаме програма от около 45 песни, плюс много инструментали. По някога се налага да импровизираме  и на прима виста. Програмата е доста дълга и включва всякакъв музикален фон, в модни ревюта, томболи, викторини и др. Радвам се за теб, че обичаш новите музикални течения, но не забравяй, че класиката е в основата на всичко. Днес ми е малко тъжно. Ето какво свирим обикновено като балади, дано да ти хареса!
https://www.youtube.com/watch?v=zt1R8LQ5-LI

Представи си как звучи припева на пет гласа! Приятен ден!

34
Здрасти Миме, нашите различия ги определя полът, а различията сами по себе си предполагат и различни потребности. За това няма как да бъдем на едно и също мнение, освен когато интересите ни съвпадат. Мъжът е завоевател и с това е  характерна мъжката природа, а след като е завоювал се възползва от завоеванието си, подчинява го и е негова собственост. А, ако тази собственост е с висока стойност трудно ще загуби интереса си към нея, но пък това не му пречи да завоюва и още плячка. В браковете жената винаги ще е подчинена, защото превъзходството на мъжа е природна даденост и няма как мъжът да е подчиненият, но за да не доскучее на мъжа, жената винаги може да ползва женски хитрости, както това е било в миналото. Днешната женска "независимост" е повече обременелост, от която последиците са в ущърб на жените. Само за да се доказват (насърчавани от феминизма) си спечелиха множество женски болести, дължащи се на неправилното натоварване (психически и физически), което женският организъм не е способен както мъжкия да понесе.

Цитат
Колкото до дописките за обявяване на феми-организациите, като терористични - ако действат, като такива, нямам нищо против. Аз, както многократно обявих съм за равнопоставеност и хармония и те уверявам, че когато мъжете станат по-слабата прослойка ще се заема с борба за техните права.

Сега вече наистина ми иде да те гушна и да те разцелувам!  Само те моля да ми обясниш, че нещо не схващам, защото и други женски призиви съм чувал, че трябвало да има организации, защитаващи мъжете!!! От какво? Как си представяш мъжете по-слаби от жените? Тук не стои въпросът защо не се уморявам да повтарям, че жените не могат, не знаят, нямат нужният капацитет, а това че обективно гледам на случващото се и в момента. Казваш че на жените не им е "дадена" възможност. Ами кой трябва да им я даде? Това не са ли пак мъжете? И защо тогава не е обратното? Жените да дават и разрешават на мъжете неща, вместо това да е обратното, както е днес и е от възникването на човечеството. Женски успехи няма Миме, нямало е, и никога няма да има! Женските успехи са в същност мъжки успехи, но преписани на жените, с цел лансирането им навсякъде по указания на либерастията насадила феминизма. Жените могат да са успешни само в леглого, задоволявайки мъжа, и когато са с отлични детеродни способности. Жените са се доказали и продължават да се доказват, че не стават за нищо, и само пречат на мъжете да си свършат работата. Пресен пример в случая е Меркел, и Могерини. В патриархалните времена жените не са били скучни за мъжете, и те са ги обичали и уважавали. Голямо щастие е било тогава за мъжа, прибирайки се у дома да бъде посрещнат от жена си на вратата, и няколко малчугана да щъкат около него и да се закачат по детски. Тогава "общоприетите порядки" в случая се отъждествяват с думата МОРАЛ, и това е било общоприето доброволно като ценностна система, а не наложено, както сега е наложен феминизма, за новия световен ред. И трябва да знаеш, че патриархалното време не е отминало, и никога няма да отмине, а аз не съм казвал или признавал, че е отминало. Само привеждам примери от миналото, които и днес съществуват масово. Дори държавата ни да е секуларна под натиска от вън, по големият процент от населението е с патриархално възпитание отстояващо ценности и традиции. Аз съм доказателство за това, а и средата и обкръжението ми също. София и трите големи града не са цяла България.

Цитат
Не съм казала, че те е страх от самите жени, а че се страхуваш от това, което ще се случи, когато станат масово образовани и еманципирани. Не съм си и помислила, че нещо може да те уплаши, още по-малко пък някакви женки, използващи дамски превръзки, заради ''оная гнус''. ;)

И какво според теб ще стане, когато станат масово образовани и еманципирани? Точно заради "оная гнус" и заради физическата си немощ няма да могат да се реализират, и никой няма да ги предпочита за сериозна работа. Заради "оная гнус" ще киснат постоянно в тоалетните, и работодателите ще търпят огромни загуби заради несвършена работа, отделно че не са способни да вършат и физическа работа като мъжете, а такава винаги се налага навсякъде. Дори и жени-работодатели на много малкото фирми предпочитат пак мъже за работа пред жените.
http://hashtag-bg.com/articles/16470/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%B2-%D0%BA%D0%B7%D0%B4-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B9-%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D1%8A%D1%85%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B0-%D1%88%D0%B5%D1%84%D0%BA%D0%B0

Относно биологичния часовник си права. Не всяка жена има тиктакащ такъв и за това такава си остава стара мома, без да събужда интереса у мъжете  с обяснението че си била самодостатъчна. Ще се радва докато е млада, а като остарее ще се подвизава във форуми като бг мама, и ще дава съвети и напътствия на майките, без тя самата да е била такава. Защото бърсането на наакани бебешки дупета за някои жени е удоволстние, а за мъжете детския плач е гордост, от това, че са чули гласа на оная си работа.

Цитат
Една мъдра сентенция казваше, че е важна не целта, а пътят към нея, затова нека вървим по него, пък докъдето стигнем...

Тази сентенция не ми се вижда много мъдра, както и сентенцията "целта оправдава средствата"  По добре според мен ще е вървейки по пътя с надежда да стигнем целта, все някога да я достигнем, а не това да се окаже както споменаваш мечта-илюзия или химера, и винаги да е недостижима.

Не знаех че твоят предпочитан музикален стил съвпада с моя, но се радвам много за това. Да, и музикант съм, и по Нова Година се събираме с ВИГ, и участваме в новогодишни програми, където ни поканят, но срирам с подробностите, че да не взема да те загубя като опонент. Ето го и настроението, което вярвам ще те ободри.

https://www.youtube.com/watch?v=CmELf8DJAVY


35
Здрасти Миме! Честно да си призная, някак с нетърпание очаквам коментарите ти и като че ли малко съм зависим вече от тях, защото първото нещо, което правя при първа възможност е да видя какво си ми написала. Още в самото начало очаквах от теб или някоя друга потребителка хаплив коментар, за да мога да се развихря, но не ми се получи. Не съм сложил аватар, защото не очаквах да се задържа толкова дълго, а и като противник на феминизма, стремежът на някои върли феминистки да ме разконспирират не престава. Щели да ме съдят за обида на женския пол. Явно не знаят с кого си имат работа, защото се хвалят с глобата на Карбовски за "женомразска реч" и го смятат за голямо постижение на феминизма. Колкото до напомпаните мускули и употребата на анаболи то аз никога не съм бил привърженик на това, а винаги съм бил против. Спортна натура съм си и ми харесва да поддържам мускулния си тонус с два пъти по два часа в седмицата фитнес, и постоянно движение около 4-10 км. дневно пеш или с велосипед. Ям предимно чисти храни (произведени на село) и почти нищо не купувам от супермаркета освен олио-зехтин и маслини. Дори и хляба си го правим в къщи с хлебопекарна и е от пълнозърнесто брашно. Край на лирическото отклонение и сега по същество.

Цитат
Обвиняваш ме, че съм мъжемразка, но те уверявам, че не съм. Та нали най-точната дефиниция за любов е: Когато обичаш не ''защото'', а ''въпреки''. Ето, аз знам, че мъжете са задници и въпреки това ги обичам. Не всички, разбира се и не едновременно, но когато някой успее да ми завърти главата го обичам, макар да знам, че е гадно копеле. :)

Миме, феминизмът е идеология която по презумпция е мъжемразска, която лишава жените от мъжко внимание и закрила. Ако в действителност обичаш гадните копелета-мъже, значи че не си никаква феминистка. Все известни феминистични лозунги са: "Кажи му мъж и не го обиждай повече", " За какво ми е цялата свиня, само заради един кремвирш", " мъжете са шовинистични свине" и ред други ;цветущи изрази. Виж това и кажи какво мислиш?

https://www.change.org/p/the-government-its-time-to-class-feminism-as-a-terrorist-group

И това е само защото феминизмът се толерира и насърчава от феми-законите.
Представи си сега ако мъже-антифеминисти се организират и настане меле с феминистките. Ще е голям цирк. Кой според теб ще е победител, ако не се намеси полицията? Ето и го и коментирано на български.

http://www.novini.bg/news/301604-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8-%D1%84%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC.html

Цитат
Сега за зависимостта от мъжете: Това е наистина голяма пречка за жените. Не говоря за бащата, когато жената е още дете, а за порасналата жена, която трябва да може да се оправя в живота съвсем сама, защото тати няма да е вечен, а мъжът много вероятно ще си тръгне и то не защото благоверната е станала еманципирана, а точно обратното - защото е станала скучен и сигурен кухненски робот. Като доказателство в края на поста ще те поздравя с една друга моя много любима песничка.

Благодаря за песничката. Разбрах посланието, но за мен то не е меродавно. Жената никога няма да може да се оправя сама в живота както мъжът, защото е жена. И, забележи! Не споменавам висш и нисш пол просто от куртоазия. Мъжът си тръгва (и винаги ще си тръгва), защото не е съгласен с претенциите на жената породени от феминизма. Никой истински, уважаващ себе си мъж, няма да позволи жена да го управлява у дома, и да търпи капризите и насърчавани от закона. Според теб при патриархата скучни кухненски роботи ли са били жените? Защото тогава мъжете не са ги напускали, а и жените не са били чак толкоз образовани, освен в готварски познания.

Цитат
Жените трябва да бъдат образовани и да имат престижни професии. Жените трябва да градят кариера и чак след това да слушат биологичния си часовник и повикът на природата да се възпроизвеждат. По този начин ще имат нещо сигурно, към което да се върнат, когато мъжът по една или друга причина си тръгне. Успелите жени имат достойнство и самочувствие, което ги прави много по-силни и по-малко уязвими.

Само че биологичният часовник тиктака и докато се образоват и изградят кариера (не се знае колко ще е успешна) жените пропускат благоприятната възможност (фертилната си възраст) да станат майки, което е същността в женската природа. Едва ли бездетната и бездарна жена-кариеристка, ще има достойнство и самочувствие, само защото има диплома без покритие, и някой я е настанил на висок пост, който и отнема времето и я лишава от радостта да е близо до децата си, ако по някаква случайност успее да роди. Такива жени хранят мъже търтеи, които успешно се възползват от икономическите им възможности, и накрая пак ги изоставят, намирайки нещо по-младо и свежо, а кариеристките си остават само с кариерите. Ако си гледала " Фермата", там имаше изказване на най-добрия, положителен и качествен човек Райно, с патриархално възпитание. Той сподели желанието си относно дъщеря му: " Не е важно че имаш 2 или три висши образования и разни там кариери, пък да останеш "дърта магарица" без потомство. Трябва да оставиш диря след себе си"!

Цитат
И последната заблуда, която не знам как да избия от главата ти, Херку: Аз не искам женска доминация над мъжете. Аз искам съвместно управление на света. Както в семейството, така и в живота изобщо, решенията трябва да се вземат заедно, след като всяка от двете страни си каже мнението, така че да няма подтиснат и подтисник.

По една или друга причина Миме, всеки може да бъде заблуден. По важно е след като осъзнае заблудата си, да вземе правилното решение, а някои люде не я осъзнават до срая на живота си. Женска доминация практически е невъзможна в прекия смисъл на думата. Няма как козата да доминира над вълка, асвен ако няколко други вълка не са го захапали от няколко страни, за да може козата да се "изпикае" върху главата му. Женската доминация, феминизмът или както искаш го наречи, не е възможна без съгласието и участието на мъжкия пол, което пък от своя страна ще е вид мазохизъм, който днес възпитават в детските градини и училищата по "Сорос-програмите". Съвместно управление в света, в семейството и въобще в живота ще е възможно само ако мненията съвпадат, което на практика е невъзможно. При различни мнения кой според теб от равноправните, ще взема решенията в семейството да речем? Законовите права за женскато управление в семейството го разрушиха, и в действителност вече нямаме семейство. Останал е само терминът, който има символично значение, а днес говорим за съвместно съжителстване на разнополови и еднополови двойки. След време либерастията узаконила феминизма може би ще наложи и узакони и съвместно съжителствуване на разнополови или еднополови тройки,  ако истинските мъже не се вземат в ръце, и не спрат случващата се извратенящина сътворена от феминизма. В противен случай друга враждебна нам религия ще го направи, защото се оказва, че има правилно отношение към женския пол, за разлика от нашата. А вече има и трети пол, който има същите претенции за права и привилегии, както жените. А както е тръгнало, извратениите нямат край. Ето ти и един цитат на един луд философ, от чиито теории се вдъхновява феминизма!

Цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма – за патология - Херберт Маркузе!

http://politikata.net/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B5%D1%81-%D1%83%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8/45554/

Цитат
Аз съм борец за свобода по природа. Не знам защо точно с тази мисия съм натоварена в тоя живот, но се плаша от момента, в който всички ще бъдат свободни и няма да има за какво да се боря. Почти се радвам, че това никога няма да се случи.

Ех Миме, караш ме с наивността си да те заобичам още повече! Как го правиш? То е ясно че свободата е измамно тълкувание, и никога няма да се случи. Баба ми беше много религиозна и винаги казваше, че : - "Човек се ражда на тази земя, за да се мъчи и да си научи урока"! Няма как всички да са свободни, както и не може да има "демокрация", защото терминът като "Управление" ги лишава от съдържание.

Цитат
В края на краищата всеки сам кове съдбата си и ако иска да бъде свободен нищо не може да го спре. За целта се иска само малко интелигентност и сега разбирам защо те е страх от образованите и успели жени.

Пак грешиш, но ти е простено, а и вече те заобичах много. Никога не ме е било страх от "успелите жени" или въобще от жените. На всякъде по форумите жените това изтъкват, като не влагат разсъждения в това. Мъжете ги било страх от жените, щото били по-можещи и щели да ги изместят!!! Глупости на търкалета. Ако беше така, защо са им на жените квоти за всичко, а не го постигнат с качествата си (дето ги нямат). Жените се опитват да изместят мъжете чрез феми-законите, но никога няма да успеят, защото мъжете винаги ще определят правилата. У дома си имам три жени, и всички са пре-доволни от правилата които налагам. Могат да правят много неща които искат, но само с мое позволение. Така че Миме, нищо не разбираш. Лично аз, никога не съм се страхувал от жените за каквото и да било. Няма жена в света, която да е на моето ниво по способности, които са от полза на обществото и никога няма да има. Мъжкият пол е универсален-мултифункционален и може да извършва много дейности, които за жените са непосилни, нищо че днес искат да са равнопоставени, щото били равноправни. Ето и един музикален поздрав за теб, за да ти повдигна настроението. Между другото аз съм и музикант с ценз втора категория. Преди демокрацията работихме с ВИГ по морето. Изпращаха ни от "ОД Музика"!

https://www.youtube.com/watch?v=Ae829mFAGGE


36
Еххххх Херку, какъв си ми чаровник ти! Твърд, суров, но справедлив и най-вече, склонен да изпадне в умиление пред наивността на една еманципантка. ;) И ти ми харесваш, особено когато си противоречиш и така ме улесняваш, като ми даваш на тепсия аргументи, с които да ти опонирам - нали не го правиш нарочно? Моята душа на феминистка би се засегнала ако снизходително ме оставяш да взема някоя и друга точка, затова поне не си признавай ако е така, моля те. :)

Здрасти Миме! Никак не искам да ти давам на тепсия аргументи, с които да ми опонираш. А, че съм твърд, твърд съм си, ама само като погледна аватара ти и ми иде направо да ти се предам. Ако и в действителност изглеждаш така, значи със сигурност ще загубя в спора. То по тази причина май всички мъже губим. Природа! Какво да се пправи? Срещу това женско оръжие, все още няма защита до сега. Но в никакъв случай, няма да си призная. Не, никога! Жените всячески са по-слаби от мъжете и толкоз! КазЪх!

Цитат
Ето го и противоречието: Казваш, че самотните майки се провалят, защото болшинството нямат нужния ценз, за да издържат сами децата си, заради което пък се налага да чакат на социални помощи и да тънат в мизерия. Да, ама в същото време казваш, че жените не трябва да бъдат образовани и с кариера, защото мястото им е до печката. Хайде сега ми кажи, как да оцелее жената и да възпита и отгледа децата си, когато мъжът си обере такъмите и се изнесе при любовницата или си отиде от света? Ти сам, с допотопните си патриархални възгледи обричаш милиони жени на мизерия, защото им отказваш правото да бъдат силни. Историята, статистиката и личните ми наблюдения са доказали, че в болшинството случаи жените остават самотни майки не по своя вина, затова те трябва да могат да оцелеят. За да оцелеят в жестокия свят, жените трябва да бъдат колкото се може по-малко зависими от мъжете - не само от съпрузи, но и от бащи, братя, чичовци, дядовци..., защото един мъж никога не помага безкористно. Той го прави, за да контролира, господства и командори този, на когото помага.

Сега ако направим подробен анализ на цитираното тук от теб, и ще видим че е пълно с противоречия. Какво ще рече жените независими от мъже, бащи, чичовци, вуйчовци, дядовци и прочее? Точно това е най-голямата вреда от феминизма. Бащите да не са глава на семейството и да не могат да влияят на децата си, в случая на дъщерите си. И как е възможно това да стане в идеалния случай? Жените трябва да бъдат образовани до определено ниво, за да се вместят в технологичния свят но не за сметка на природните си задължения. Няма как да станат добри колкото мъжете колкото и да се образоват, защото е въпрос на физиология и умствени способности м/у половете. Има народна поговорка: "От всяко дърво свирка не става"! Жените консумират ресурси напразно за образоването си, за сметка на мъжката половина, която може ефективно (за разлика от жените) да даде максимума след образоването си, за общото благо. Жените остават самотни майки пак поради ината си, повлияни от утопията за равенство, и в стремежа си да отмъстят на мъжете, без да подозират, че им правят услуга. Няма как жените да бъдат силни колкото мъжете физически и психически, и винаги ще са зависими от мъжете. А, мъжете, те никога няма да зависят от женското благоволение, освен от нуждата за репродукция. Но като вземем предвид техническия прогрес, скоро време и тази зависимост ще отпадне. Феминизмът се стреми да направи мъжете икономически зависими от жените чрез законовата уредба, но това е невъзможно, защото както вече казах, мъжът е всячески независим от жената, докато жената винаги ще зависи от мъжа. Няма как да се осигури счетоводна работа , или работа с компютър на всички жени, защото някой трябва и да работи, като строи и произвежда блага. Жизнено важни отрасли се обслужват изцяло от мъже. Дори и охраната на жените във властта пак се гарантира от мъжете. Представи си че напрежението между половете нарастне до такава степен (благодарение на феминизма), че мъжете вместо да охраняват жените вземат че ги арестуват или се саморазправят по малко по особен начин. Както се вижда, днес динамиката на събитията е огромна. Моите допотопни патриархални възгледи може в най-скоро време да се окажат необходима реалност и феминизмът да отиде на бунището. През патриархата в близкото минало е нямало въобще самотни майки, изнемогващи и чакащи на социални помощи, защото помощи е нямало и е правилно да няма. Тогава мъжете са правели по много деца и пак са ги отглеждали (осигурявали материално), без да бягат от жените си.  Ако справедливостта е удобна за едни то тя за други е несправедливост. Който мъж иска да има много деца, трябва сам да може да ги изхрани, заедно с жената, която пък ще му ги роди. Феминизмът освободи мъжете от това им задължение и е ясно че жените пак го отнесоха.

Цитат
Жените трябва да бъдат феминистки, дори когато просто искат да си стоят до печката. В 21-ви век жената не трябва да знае само готварски рецепти. Жената трябва да бъде образована и да има умения, които ще ѝ помогнат да се справи, когато мъжът си тръгне, защото те го правят, гадните копелета! Дори тук във форума имаме тема, показваща статистика, от която става ясно, че много голям процент мъже напускат жените си, когато заболеят от тежко и нелечимо заболяване.

Ето виждаш ли с каква ненавист говориш за мъжете.   Ами замисли се защо го правят "гадните копелета"? Защото жената сама демонстрира своята независимост, и гадните копелета си тръгват, след като жените нямат нужда от тях. Колкото и да е образована жената има само теоретически (зубрачески) познания, които на практика не може да приложи, освен в кухнята. Там са нейните умения, на други места умения тя няма, макар че най-добрите готвачи в света пак са мъже. Има доста трудоемка и нископлатена работа, която и жените могат да работят, ама нали са феминистки, искат равно заплащане с мъжете. Е, няма да стане. Разни шивачки, козметички, продавачки и фризьорки няма как да получават колкото мъжете в силовите професии. Все едно шивачка или продавачка да получава наравно колкото мъж в строителството. Вярно е, че голям процент мъже напускат жените заради разни женски заболявания. Питаш ли се защо жените са заболели?  Нали се напъват да работят наравно с мъжете, щото да им плащат колкото на тях. Ей за това се разболяват. Виновен е пак феминизмът.  В миналото мъжете пак ли така са напускали болните си жени? При патриархално устройство, жената и децата са собственост на мъжа, а никой не си захвърля собствеността на боклука, освен ако не е истински собственик.

Цитат
п.с. Събитията в Париж са точно показател, че мъжете не трябва да имат власт - жените нямат нищо общо със случая.Иначе си прав - атентатът беше най-яркият пример, че мъжете винаги ще отговорят положително на въпроса: Tell me would you kill to prove you're right?

Затова: Girl Power Forever! :)

Пак грешиш! Ако мъжете нямат власт, това означава че властта трябва да е у жените, защото иначе ще настъпи анархия. Проблемът е че и малкото власт, която жените имат е във вреда на всички, и събитията в Париж са пример за това. Прокламацията на феминизъм в арабския свят е дело пак на жените. Не може да налагаш чужди обичаи и правила като правиш жената равна с мъжа, там където са я възприели като по-нисшо същество и има стойност на една или най-много две кози. Не може култура, отрекла се от своите духовни ценности и мислеща се за по цивилизована с извратеностите си, да налага неприемливи правила и стандарти на друга култура, която уважава традициите и обичаите си. Сега това се връща като бумеранг на тези, които насилствено изравняват стойността на половете, където природата отдавна е установила правила, които днес с феминизма се нарушават. Даваш ли си сметка, какво ще стане с жените феминистки след като ислямът насели и Европа?  Мисля че се досещаш. И това ще е възмездието за тези жени, имащи неблагоразумието да се сравняват с мъжете и имащи претенции за равнопоставеност, че и власт над мъжете."Каквото повикало, такова се обадило"! Мъжът винаги е бил над жената и винаги ще бъде. Това повелява природният закон. Жената винаги ще свири втора цигулка, и трябва да е доволна за това, защото с многото си претенции може скоро да я изхвърлят от оркестъра.

women do not have man power and never have! ;D

37

Привет, Херку!

В една моя много любима песен се пее:
Tell me would you kill to save a life?
Tell me would you kill to prove you're right?

Цитат
Точно тук се корени проблемът - болшинството жени биха отговорили положително на първия въпрос и отрицателно на втория, докато мъжете биха отговорили положително и на двата въпроса. Точно затова под тяхно управление се водят безсмислени войни, които водят човечеството до глад, мизерия и разруха - за човешките жертви да не говорим.

Ех Миме, много си сладка със своята наивност, и някак си все повече ми харесваш, а би трябвало според убежденията ми да е обратното. Случилото се във Франция е доказателство за истинността на втория ред от песента която много харесваш.

Цитат
Реално жените все още не управляват света,

Жените никога няма да управляват света Миме.  По-големият процент разумни мъже, никога няма да го допуснат. И за кой точно свят говориш? Защото в ислямския сват, който е вече повече от 2/3 от територията на света, жените не смеят да гъкнат, камо ли да управляват. А прогнозите днес са почти целият свят да се ислямизира.

Цитат
Колкото до самотните майки - историята е доказала, че едно дете, отгледано от самотна майка става много по-стойностен човек

Нищо такова не е доказала историята, а по скоро е обратното. Самотната майка няма възможностите на патриархалното семейство, при отглеждането и възпитанието на децата. Процентът на самотните адвокатки или с друг вид професии жени не е много голям . Много по-голям е процентът на самотните майки без работа, които чакат на помощи и държавни подаяния за оцеляването си, а децата при тях нямат икономическа възможност за образованост и реализация след това, за да станат стойностни хора.

Цитат
Еманципираната жена е полезна на всички, не само на себе си. И на мъжа си и на децата си  и на обществото. Колкото до жените нобелови лауреати - вероятно скоро ще срещаме такива и то не само в областта на литературата и хуманитарните дейности. Липсата на награди не доказва, че няма успели жени-учени, а само че в научните среди на жените по-трудно се дава поле за изява. Все пак, до всеки успял мъж стои една жена, която го е направила такъв. Нали знаеш, че Толстой нямаше да бъде такъв велиг драматург ако не беше женен за ужасно властната си жена, а великият Сократ нямаше да е толкова мъдър без сприхавата и свадлива Ксантипа. ;)

Миме пак ме разсмя! Сега вече те заобичах много да знаеш! Има нещо много чисто и детско у теб в разсъжденията ти, но не съответства на днешната реалност.  Еманципираната жена не е полезна никому, а е най-вредна за себе си. Феминизмът я разкъсва с утопията си и я поставя да избира м/у женската и природа и лъжливата свобода, която ще и осигуряла власт над по-силния пол. Това ще си остане неосъществима женска мечта. Мъжете са по-съвършения пол, който винаги ще определя правилата, при всякакви измислени закони, сътворени от по-големия женски електорат.  Успелите жени са голяма рядкост, и то пак са успели благодарение на мъже, които ги покровителстват и лансират.  Успехите им не са кой-знае какви и не са от съществено дначение подпомагащо техническият прогрес. А клишето  "До всеки успял мъж, стои една жена, която го е направила такъв" не отговаря на действителността. Много успели мъже са успели точно за това, защото до тях е нямало жени, кито да им пречат и спъват действията им, в стремежа им към успеха.

38
О, Херку, Херку... това се отнасяше само за конкретната вечер - бях уморена. Все пак съм от работещите феминистки. Ако бях от отчаяните съпруги сигурно щях да имам енергия да дудна с часове. :)

Миме, много се радвам че не си от отчаяните съпруги, а от работещите. Е, чак феминистка не е много обнадеждаващо, но аз приемам предпочитанията ти, каквито и да са те.
Цитат
Ти, обаче пак си написал ферман и няма да мога да ти насмогна на количеството.

Е, чак пък ферман е малко пресилено, но приемам ласкателството. ;D

Цитат
Относно изчезването на древните цивилизации - на бас, че причина за това е вечната борба за доминация - на една раса над друга, на един пол над друг... Виждаш ли, борбата за надмощие не води до нищо добро. Значи не сме тук, за да се побеждаваме.

Ако се хванем на бас, има вероятност да изгубиш. По някога действаме на принципа "Ако аз не го убия, той ще ме убие"! Така че борбата за надмощие ще си остане вечна и е продиктувана от инстинкта за самосъхранение при животинските видове. А, доминацията на по-силния пол, над по-слабия е природна условност и е част от алгоритъма осъществяващ съществуването на човечеството. Ако следваме природата, няма да има безсмислена война м/у половете, в която по-силният винаги ще е победител. От тази гледна точка можем да допуснем, че ние човеците не сме тук на тази земя, за да се побеждаваме, а за нещо друго, при положение че половете изпълняват своето природно предназначение.

Цитат
Ограниченията! Ти смесваш две съвсем различни неща. Не може да сравняваш ограничаването на децата да се отдадат на пороци с отнемането на правото на едно разумно човешко същество да се утвърждава и развива, като личност. Факт, жената е полезна в кухнята, но това не значи, че не е полезна никъде другаде. Представяш ли си общество, в което всички важни и престижни професии ще се упражняват само от мъже? Баси ужаса!

Това е доста относително, ако буквално го приемем на практика. Много зависи това разумно човешко същество, като каква личност иска да се утвърди и развие. Природното право е определящо за развитието на видовете, а не гражданските закони при човешкия вид. Жената освен в кухнята може да бъде полезна и някъде другаде, но това не е гаранция, че няма да е и много вредна, както това се случва в момента. Като пример ти посочвам Меркел, Могерини, баба Вивиан Рединг, и още много други жени, на които мястото им не е в политиката, още по-малко пък на ръководни постове, и то ръководейки мъже. При патриархална система на управление, всички важни и престижни професии се упражняват само от мъже. Не е необходимо да си го представям, защото съм живял по това време. Единствената професия за жените, която могат да упражняват е най-древната професия. ;D

Цитат
Освен това, пропускаш един много сериозен момент - днешните икономически условия принуждават жените да работят. Някои не искат да го правят, но се налага, понеже мъжът не може сам да издържа семейството. И едната и другата категория жени са ощетени, така че не бъди толкова суров към феминизма.

Вярно е! Днес жените са принудени да работят за да се изхранват, и то благодарение на феминизмът, който освободи мъжете от тази отговорност. Истинският мъж винаги може да издържа семейство, но защо да го прави за сметка на свободата си, осигурена му от феминизма? Мъжката функционалност винаги ще превъзхожда женската благодарение на физиологията, и мъжете ще си живуркат, защото винаги могат да се задоволят с изкараното от тях за прехрана и развлечения, за разлика от жените, които ще бъхтят и пак няма да могат всички да се самоосигуряват, а ако имат и деца като самотни майки, тогаз ще мизеруват цял живот. За това винаги съм казвал, че феминизмът е много по-голямо зло за жените, отколкото за мъжете. За мъжете-шапка на тояга! ;D

Цитат
Жените са напълно равностойни на мъжете и като интелект и като трудоспособност, а в някои отношения дори ги превъзхождат - умението да вършат 100 неща едновременно и то чудесно, например. ;) По-силно равитата емоционалност и сензитивност също смятам за важно предимство.

Жените никога не са били равностойни на мъжете и никога няма да бъдат, камо ли да ги превъзхождат. Единственото нещо с което природата ги е дарила, е способността им да раждат, но благодарение на феминистичната утопия, с граденето на кариери и непосилното съревнование с мъжете, ще загубят и тази си способност.  Глупаците са легион, те живеят с това, което виждат тук и сега, и нито виждат последиците от действията и бездействията си, нито мислят за цената, която ще трябва да платят, а още по-малко разбират "проектите" и "сънищата" в които едни утописти ги улавят…
Това си е мое мнение, просто го споделям.
Аз не съм женомразец, а и не е нужно да съм женомразец, че да смятам, че жените са по-малко интелигентни. В действителност не е нужно каквито и да е изследвания да се правят, че да се стигне до този извод, защото който поръчва и плаща за изследването, той поръчва и резултата. Я погледни кои са най-големите учени на човечеството, най-големите математици, физици, астрономи, историци, географи, каквато и област да вземеш мъжете са тези достигнали до най-великите научни открития. Погледни колко мъже са лауреати на нобеловите награди и колко жени. Човешката цивилизация се движи напред заради мъжете. Това е неоспорим факт и е тясно свързан с умствените способности. Да разгледаме периода в последните 100 години? Да не се окаже, че от както имат равни права положението е абсолютно същото. Освен това навремето им е било забранено да гласуват не случайно. Не защото просто ей така им е скимнало на мъжете. Сигурно е имало някаква причина, не мислиш ли? Забранено им е било да гласуват, точно защото мъдрите хора от миналото са разбрали, че жените не са от най-умните и е по-добре да не гласуват. Остана само да изживеем и последиците на утопията, и разбира се да платим цената…
Безплатни експерименти и безплатен обяд няма. Знам че Наполеон е бил велик пълководец и съм сигурен, че и ти го знаеш. Той е имал способността да върши "100 неща" едновременно, но не съм чул да е от женски пол. ;D Емоционалността никога не е била преимущество, а недостатък, при вземането на важни решения, и е женско качество, което лишава от обестивност всеки казус. Ето ти още една причина за женско несъвършенство, и не допускане на жените в управлението на каквото и да е. За това и днешната ни съдебна система е на този хал.
Хайде приятен ден Миме, и до скоро!
39
Възниква вечният въпрос, на който няма точен отговор! Кои сме ние? Коя е причината за нашето съществуване? И, каква е ролята ни в еволюцията на планетата?

Ей на тоя въпрос ако успееш да си отговориш ще спреш да мислиш, че един от половете превъзхожда другия и че единия трябва да има по-малко права от другия.
Виж сега - аз не апелирам да натирим жените извън кухнята. Която иска да е домакинка, носачка, инкубатор за човеци - да си бъде, трябва да има и такива. Но! Не може да се отнема свободата на жените да се развиват кариерно, когато това е тяхното изконно желание. Това, че биологично ни е заложено да бъдем майки, по никакъв начин не ни задължава да бъдем ако не искаме и съответно - това че някой си мисли, че жената трябва да стои наказана до печката не значи, че ѝ идва отвътре да го прави.
Тук сме за малко и сме тук, за да се учим да бъдем добри, да осъзнаем кои сме и защо сме такива и наред с това сме тук, за да бъдем щастливи. Един ограничаван човек не може да бъде щастлив. Един тиранин - също!
Не ти се сърдя за нищо, приятелю Херку. И аз изпитвам към теб само приятелски чувства и уважение. :)

Това сбогуване ли беше???

Здравей отново Миме! Останах с впечатление, че ти досаждам с разсъжденията си имайки предвид това :(
Цитат
Здравей и ти, Херку. Много искам да ти отговоря така изчерпателно и пространно, както ти си го направил, но за съжаление вече не ми се пише/говори много, а и няма смисъл...
Но днес като прегледах пощата си и видях че си ми писала отново, което ме зарадва. Може би нямаш много време, също както и аз нямам, но когато имам работа в нета (това е почти всеки ден, получавам заявки (оферти) материали и др.) през паузите просто за развлечение си говоря с някого, както сега с теб. Та за това си помислих, че не е редно да те ангажирам с тези неща, които за мен са някак си особено интересни, и са във фокуса на ежедневието ни. Все пак ти ще решиш кога да се сбогуваме! :)
Цитат
Цитат на: herkules 3 в Ноември 11, 2015, 01:39:27 pm

    Възниква вечният въпрос, на който няма точен отговор! Кои сме ние? Коя е причината за нашето съществуване? И, каква е ролята ни в еволюцията на планетата?


Ей на тоя въпрос ако успееш да си отговориш ще спреш да мислиш, че един от половете превъзхожда другия и че единия трябва да има по-малко права от другия.
На този въпрос Миме, още никой не може да даде точен отговор. Според изследователите научно има доказателства за съществуването на цивилизации преди нашата, които по незнайни причини са изчезнали. Формулата за съществуването на всяка цивилизация е подчинението на вечните природни закони, в които ясно е подчертана йерархията. Природна интелигентност + физическа сила определят върховенство по природа. Не напразно човешкият род се е изкачил на върха на хранителната пирамида и е господар на планетата. Но и при човеците също съществува йерархия, която налага механизма на съществуването. Двата пола са с доста различия, относно физика и от там с функционални възможности. По-силният пол се е наложил като по-силен и определя правилата по които човечеството се ръководи за да съществува още от възникването му. За това, след като двата пола не са еднакви, няма как да са равнопоставени, от където следва, че не са равностойни, и за това няма как (по природа) да са равноправни. Днешните правила се определят от гражданските закони, които не са съобразени с природните, и за това много често гражданските закони се нарушават и то точно от тези, които ги създават. Честата им промяна говори за несъвършенството им, докато природните закони са вечни. Съвременното човечество се е изродило, подчинявайки се на новия световен ред, като е в пряко подчинение на власт имащите.  С честата промяна на гражданските закони хората по презумпция са престъпници, защото следващият закон, отменил предишния, а всеки човек не може да е юрист за да знае за тази честа промяна, която дори и юристите не знаят по някога. Когато говорим за щастие Миме, ще трябва да се обосновем, за кое точно щастие говорим? Щастлив може да е престъпника-крадец, който е откраднал достатъчно, за 3-4 поколения след него и не са го хванали. Щастлив може да е и този който си е отмъстил на някй, който му е причинил някаква щета, или е накърнил достойнството му. За да е щастлив някой, преди това трябва да е изпитал нещастието. Щастието на едни, се гради върху нещастието на други. 
Цитат
Един ограничаван човек не може да бъде щастлив. Един тиранин - също!

Да допуснем че си права Миме. :) Сега нека да погледнем абстрактно на нещата! Според теб родителите които ограничават децата си от към вредните неща, алкохол, цигари, наркотици, и всичко считащо се вредно за здравето на децата си тирани ли са? Ясно е, че на децата тези ограничения няма да им харесат, защото "забраненият плод е най-сладък". ;D По-голямата част от жените не искат да избягат от природата си да бъдат добри майки, но се ръководят от статуквото и са объркани от утопични идеологии за равенство. И след като по природа равенство няма, намесва се идеологията. Само че женският пол не може да подчини мъжкия, само със способността си да ражда, защото това е единственото нещо, с което може да спекулира. Правото на по-силния да определя правилата не може да бъде отменено с никакви граждански закони. Днес жените са еманципирани и освободени от предишните им задължения. По конституция са равноправни и могат да гласуват. Но, това не им е достатъчно! С правото си на глас искат да бъдат приемани насила от работодателите на работа, и да получават колкото мъжете, с претенции за равнопоставеност. Което значи, че работодателя е длъжен да ги приема на работа, според квотния принцип, да търпи загуби, или да понесе репресии от страна на административния апарат. Кой луд работодател ще се съобразява с това, и да работи на загуба? За това голяма част от работодателите плащат глоби, и пак не назначават жени , защото това ще е за сметка на работещите мъже, които пък от своя страна няма да дават максимума от себе си, заради уравниловката. При интервюто за работа жените срещат редовния въпрос. Омъжена ли си? Имаш ли малки деца? Планираш ли да имаш и ред други неща. Миме, превъзходството на мъжкия пол над женския е доказано и в исторически план. При патриархално устройство, женската свобода зависи от главата на семейството, а това е мъжът. Всяка умна жена, има неограничена свобода, предоставена и от нейния съпруг. Без глава на семейството, няма семейство, а това води до изчезването на дадено общество. Жената е най-полезна когато е в кухнята зад печката, защото тогава няма как да е вредна. :) Добрата домакиня е господарка на дома, когато мъжът го няма в къщи. ;D А, характера на мъжа, и отношението му към жената, зависи само от жената, което я прави до някъде управляваща без доминация. ;D
Радвам се, че не ми се сърдиш и ще продължим да си говорим, докато това е възможно.
Поздрави и приятен ден!

40
Здравей и ти, Херку. Много искам да ти отговоря така изчерпателно и пространно, както ти си го направил, но за съжаление вече не ми се пише/говори много, а и няма смисъл... Когато истината е на твоя страна няма нужда да привеждаш много аргументи :)

Привет Миме! Да се пише и говори за неща касаещи бъдещето винаги има смисъл. Истината е многолика и всеки защитава своята истина, където много зависи от гледната точка.
Цитат
Реалните факти показват, че няма по-силен и по-слаб пол, що се отнася до характерите. Относно физиката, познавам няколко яки женки, които могат да спукат от бой една дивизия метросексуални мъже, но това не решава нито един проблем на човечеството.

Днес фактите са изфабрикувани от една псевдо-наука (джендър-наука), която ползва всички средства (включително и медиите) за да наложи мислене у хората, по поръчка на една друга малка група мъже, чиято цел е световно господство с налагането на нов световен ред. По-слаб и по-силен пол е имало от възникването на човечеството и винаги ще има, а доказателства за силен характер и мъжество относно силния пол колкото щеш. Ясно е че много холивудски филми гледаш, и то с феминистична насоченост, където жените са представени по-силни физически, по-умни и са ПО и НАЙ що се отнася за всичко, в сравнение с мъжете. Аз съм вече над 40-те и не познавам, по-точно не съм виждал в действителност, толкова яки физически жени, които да спукат от бой дори един двама мъже, камо ли цяла дивизия. Бях свидетел и то наскоро, как една много яка кака, тренирала бойни изкуства, беше спукана от бой, и то от едно 14 годишно момче-циганче, и ако не бях наблизо да се намеся, бойната кака сега сигурно щеше да е в инвалидна количка. И тя си е помислила, като всички жени мислейки се за по-силни от мъжете, че ще раздава правосъдие, защото циганчето беше закачило по-малката и сестра, която пък се била обидила, и за това решила да накара циганчето да и се извини. Естроген и прогестерон нямат никакъв шанс срещу тестостерон. В момента с моята физика и на годините на които съм в директен двубой срещу мен ще трябва да излязат 4-5 жени като Станка Златева, и пак нямат голям шанс да ме победят, освен ако съдиите не ми вържат дясната ръка за тялото. За това твърдя, че не се е родила още тази, която да може да ме победи (подчини физически), а над 10% от всисчки мъже сигурно са по-силни и от мен.
Цитат
Проблемите се решават с компромиси и обединени усилия на двата пола, а не с доминация от страна на единия върху другия. Глупаво е да обвиняваш еманципацията на жените за днешните криминални събития. В миналото, когато жената е била само кухненски робот положението е било много по-тежко, така че... тук не ти се получи много аргументацията.

Проблемите се решават с обединени усилия и на двата пола, но компромисите се правят от по-силния. Няма как противоречиви мнения да бъдат еднакво уважавани, за това доминацията на по-силния пол е от голямо значение, и е определяща при вземането на решения. За еманципацията аз не обвинявам жените а мъжете, които разрешиха право на глас на жените, от където днес произтичат всички неразбории по света. Ти твърдиш, че в миналото, когато жената е била само кухненски робот положението е било много тежко. Интересно! Ти свидетел ли си на това минало, или си убедена от джендър науката, че това е било така? Защото аз съм от това поколение, което е живяло в това минало и лесно може да направи сравнение с днешната реалност. С носталгия си спомням за някогашното време, когато бях малко момче. Баща ми и дядо ми се грижеха за средствата, а майка ми и баба ми се грижеха за нас децата. Имаше и един лозунг "Тати носи, мама меси, да живей труда!" :) Отгледаха ни и ни възпитаха в патриархалност и уважение към по-възрастните съблюдавайки морала и ценностната система, защото тогава ги имаше. Макар и не толкова материално богати, всички бяхме щастливи, и не съм видял никъде насилие над жените, каквото има днес.
Цитат
Тъпо е да свеждаш полезността на жената до възпроизводителните ѝ функции, защото тя може много повече - много повече от един мъж. Ако мъжът може да ръководи компания, то жената може да го прави перфектно и същевременно да ражда и отглежда деца, да развива благотворителна дейност, да се занимава с изкуство..... а, да и да намира време да се погрижи за визията си. Мъжът може да прави първото и максимум да чука нещо чуждо - за повече от тия две дейности не го търси.

Това е през твоя поглед и е резултат от въздействието на феминистичната идея за равенство с мъжете. Жената можела много повече от мъжа!?! Ако това е вярно, тогава защо все се бори за равни права с мъжа, че и за по-равни даже от тези на мъжете, понеже по конституция е равна на мъжа, но никъде не я искат на работа, защото по природа е по неможеща от него. Народна мъдрост е че: "Две дини под една мишница не се носят", а жените си фантазират, че могат да носят повече и от две. Няма как жените да раждат отглаждат и възпитават деца, и същевременно с това да градят кариера, като се занимават с изкуство, да ръководят компании, да развиват благотворителна дейност и прочее, че и го правели по-добре от мъжете!? Колкото и кривогледство да притежават някои жени, налага им се да избират  семейство или кариера. Добрите жени-домакини са и добри майки и са стожер на семейството, създаващи уют у дома. Мъжете винаги ще ги ценят и предпочитат пред кариеристките, които обикновено (над 70% от тях) остават стари моми. Един стар човек ми беше казал нещо, което няма да забравя. Говорехме за политика и ставаше въпрос за жените в съвременния живот, и той ми отговори: "Пази боже, кокошка да пропее". Тези жени (каза той) ще си останат, като "кобили без история".
Цитат
Въпрос на време е еманципацията да се настани трайно и в ислямизираните общества. Мечтая за деня, в който това ще се случи.

Днешната реалност показва друго. Ислямизираните общества са имунизирани срещу женска еманципациа и феминизъм. Тази болест няма почва (хлебна среда) в ислямския свят. А той, ислямът, застрашително завзема територии и е с тенденция в най-скоро време целият свят да се ислямизира, така че мечтата ти може да се окаже само мечта. Чужденците имигранти вече бият и гонят женските лекари в болниците, и не разрешават да ги лекуват, защото не им вярват. http://sosnovini.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%B2-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-16761.html
Цитат
Не съм съгласна и че всеки носи човещинка в себе си. Хората стават зверове в сстремежа си да доминират, а не осъзнават, че са тук за малко и със съвсем друга цел... :)

Аз имам други убеждения. Дори и най-големият престъпник-убиец носи човещинка в себе си, но съм напълно съгласен с теб, че сме тук за малко на тоя свят, и всеки има мисия. Възниква вечният въпрос, на който няма точен отговор! Кои сме ние? Коя е причината за нашето съществуване? И, каква е ролята ни в еволюцията на планетата? До "виждане" приятелко, и не ми се сърди. Към теб изпитвам приятелски чувства и уважение!

 41
Еееех херку, по-друго си е, като спря да говориш за насинени от бой женски очи, убити тъщи, резервати за жени т.н.
Разбирам какво ми казваш и донякъде го приемам - мъжете станаха по-слаби, защото жените станаха силни и иззеха голяма част от мъжките функции. Не мога да приема, обаче сценарий, при който жената е закотвена в кухнята и живее само като придатък на своя господар/стопанин, демек съпруг. Аз съм от жените, които си обичат свободата и искат да се изявяват, развивайки и показвайки своите знания и умения. За мен домакинската работа не може да бъде единствена дейност за един нормален човек. Поне не за човек с мъничко мозъчна дейност.

Колкото до ислямизцията на Европа - дано алфа-доминиращите мъжкари, като теб ни опазят, но наблюдавайки, колко са смели мъжете и как се изтрепват да защитават правдата, не съм голям оптимист.

Здравей Миме! Това че съм спрял да говоря за насинени от бой женски очи, убити тъщи и въобще насилието над жени, не променя действителността. Просто си ми симпатична и не искам да те разстройвам. Когато говоря за тези неща, показвам и причината, която според мен се състои в женските претенции за равенство. "Не убивайте вестоносеца"! Мъжете не са станали по-слаби, нито пък жените по силни. Изземането на част от мъжките функции от представителките на слабия пол се дължи по скоро на натрапеност на една идея, която няма как да успее. Закотвенето на жената в кухнята не е сценарий, а най-правилното решение за човечеството, имайки предвид оцеляването му. Жената трябва да е зад печката в кухнята по собствено убеждение, а не насилствено, както при някои народи това е факт. Йерархията е градивната съставна за напредъка и развитието на цивилизацията, което днес наричаме еволюция. Йерархия съществува навсякъде в живата природа. Между половете също има йерархия и единият пол природно е подчинен на другия. Сама се сещаш, че няма как по-силният да се подчинява на по-слабия, освен ако това не е някаква форма на мазохизъм при някои индивиди. С идеята за феминизма се роди една утопия, която намери почва при някои общности, където свободата възприемана като "слободия" е мото на некадърните, за безгрижен и охолен живот, на гърба на другите, а феминизмът има за цел да обезсили влиянието на мъжете и да ги направи икономически зависими от жените, кооето практически е невъзможно. Единствената стойност на жените е способността им да раждат. Поради тази тяхна способност те злоупотребяват с мъжете и се приемат закони с които да се държи мъжката част в подчинение,  женската има право по презумпция на волеилияния, които накърняват мъжкото достойнство. И това се толерира дори и насърчава от феми-законите. Факт е известната женска заплаха: - Искаш ли да не видиш повече децата си, ако не изпълняваш това, което аз кажа?........ И съответно мъжкият отговор е: - А, ти искаш ли ей сега да си строша кокалите и да ти разбия мръсната уста, за да разбереш, че никога няма да е това което ти кажеш? За това изкуствената утроба и мъжките яйцеклетки са изход и решение на този проблем.
Ето това е резултатът от натрапената идея за феминизма, който отрича главата на семейството и обещава на жените неизпълними неща. Кораб с двама капитана, даващи ралични команди ще потъне. Двама главни готвача, ще развалят яденето. Семейство с две глави на семейството се разпада., а основната градивна клетка на обществото с изградена ценностна система е семейството, което е една малка държава, управлявана от най-силния в нея. Идеята за равнопоставеност и налагането на закони поставящи мъжете в подчинено положение на жените ще засили още повече мъжката агресия спрямо тях. Просто законите няма да се спазват, както и това става в момента. Свидетелка си на случващото си, как 28 годишен мъж закла 15 годишна ученичка, полицай застреля жена си в Своге и се самоуби, след което две деца останаха сираци, и мнооого много събития от подобен характер. Всеки ден у нас, а и по света, жените си плащат за безумието да се правят на мъже, и да налагат женското си мнение. Възможно е, ислямизацията да сложи край на тази простотия с равноправието, а такива мъже като мен, ако не могат, то поне ще се опитат да защитят жените от отмъщението на други мъже, защото слабият винаги трябва да се защитава, ако е нападнат несправедливо.
Цитат
Много мило, че се разнежи от признанията за ранимостта на душата ми - имало, все значи човещинка и в теб? Сигурно, защото и теб майка те е раждала и отглеждала, а не инкубатор. ;)

Аз съм си такъв Миме. Не знам как да ти го кажа, но по някога се просълзявам от несправедлива обида или неблагодарност, от от носталгия по миналото, оставило скъп спомен в душата ми. Така си е. И мен майка ме е раждала и отгладала, а човещинката всеки носи у себе си. Ние мъжете не трябва да плачем, макар че го правим по някога скрито, но никога не си признаваме, защото тогава ще заприличаме на жените.  :)

42
И сега след всичко казано до тук искам учтиво да те попитам? Е, ли възможно, базирайки се на солидни фундаменти, мистифицирайки асимптотите на провинциалната теория,  да допуснем че ти си една екстравагантна дама, която се опитва да внесе пост-постмодернизъм, в моите ренесансово-абстрактни тенденции.
Точно така! Само с лееееката уговорка, че тенденциите ти не са ренесансово-абстрактни, а феодално-невъзможни. Определено е забавно да се общува с теб във виртуала, но не искам да срещам алфа-омега-бета-гама мъжкари, като теб в реалния живот. Да пази господ да мислиш наистина това, което говориш...:)Здрасти Миме! Ако моите тенденции ги намираш за феодално невъзможни, как ще коментираш това?
http://www.front.bg/world/europe/futbolist-musulmanin-otkaza-rykostiskane
Мислиш ли че само по религиозни съображения този е отказал ръкостискане с жена. Аз мисля че официално приветствие или поздрав от жена за него е голямо унижение, защото по нисшия пол се изявява като с равен. Футболистът може да го изтълкува като целенасочено унижение и обида от страна на журналистиката, а за такова нещо в ислямския сват ще последва смъртно наказание за жената. Точно за такова отношение към жените имам предвид, че ще настъпи, след ислямизирането на Европа и света. Сигурно няма да мине много време, и женският пол ще си плати прескъпо за присвоените права, привилегии и равенство с мъжете, което не е природосъобразно. В модерния демократичен свят, обхванат от женски идеологии и просмукан с демагогии (популизъм) мъжете се изпедерастиха и отказаха да творят по мъжки. За да властват жените не стига само да имат вагина, от която мъжете имат нужда, и заради нея вършат всички глупости на света. Трябва и сила, която да охранява тази власт, а женският пол не я притежава, за да се защитава сам. Моли се на Господ да има повече алфа-омега-бета-гама мъжкари, като мен, защото само ние ще можем да те опазим от прииждащите джамбурлии. Ако разчиташ само на властта, съмнително ще е оцеляването ти. Дори и без още да е настъпил исляма при нас, виж какво става с жените и с техните равни права. Колят ги , заливат ги с боя бият ги и се гаврят с тях мъжете, като  реванш от женската наглост относно равните права. Жената не може и не трябва да е над мъжа, или равна с него.  При такова насилствено равенство, обществото което си го е наложило, или са му го наложили, загива. :)
Цитат
Аз съм много чувствителна екстравагантна дама и във всяка реалност и измерение съм способна да изпитам физическа болка. Може да е инфантилност, а може да е просто човечност - who knows? ;)

О, Миме, ти да не мислиш, че аз съм някой изверг и мисля да причинявам зло на жените? :-[ Грешиш! Аз имам три жени у дома, и се грижа нищо да не им липсва. А това твое откровение с физическата болка във всяко измерение и реалност толкова ме разнежи, че чак ми се прииска да те гушна. Да, аз може да съм физически много по-силен от повечето люде, но съм си много добричък и все се боря със злото, както намеря за добре. Не вярвам това твоето мислене да е от инфантилност, защото те намирам за доста зряла. По скоро е човечност, но влиянието на феми-идеите ти пречат да видиш истинското лице на феминизма - I know  ;)


43
Охххх, Херку - ти ми причиняваш почти физическа болка с невероятната си инфантилност!
Дано не доживявам деня, в който чевеците ще бъдат само от един пол и ще бъдат раждани и отглеждани от мъже! Не мога да не си представя, обаче как децата ще бъдат обгрижвани от така важния и безценен тати. Представям си как добрия чувствителен алфа-мъкар ще става на всеки 2 часа, за да кърми малката си рожба, как ще я носи на ръце с часове, когато е болна или неспокойна. Как ще превръзва рани, ще прегръща, ще утешава и ще прощава - абсолютно всичко.
Като знам как не могат да се погаждат бащи и синове и като знам, колко безчувствени към чуждата болка са мъжете си представям, какви уроди ще населяват земята след време.

Твоята мечта за изцяло мъжко възпроизводство няма нищо общо с продължението на човешкия род. Ти мечтаеш за фабрично производство на био-андроиди. Успех ти пожелавам отново.

Ееее....ама защо така бе Миме? Как тъй ще съм инфантилен? Че аз имам претенции да съм доста зрял мъж и с обективен поглед върху случващото  се днес. Детинщина е самата ти мисъл, че мога да ти причиня почти физическа болка, във виртуала, защото практически това е невъзможно. Тази парадигма е метапротагонистична, ситуирана е в съответния темпорален контекст и съдържа субкултурни инвенции. С претенциите си за равенство с мъжете, жените сами ще допринесат за собственото си изчезване. Не може всячески по-слабия женски пол, да поставя условия на по-силния и по-умен мъжки пол. Ти не можеш да си представиш, как децата ще могат да бъдат отглеждани и обгрижвани от мъже, а същевременно чрез феминистичните глупави убеждения за равенство, се "бориш" за това мъжете да се превърнат в домакини и да отглеждат децата, а жените да изкарват средствата за прехраната и всичко останало, защото щели да бъдат финансово независими, а ще поставят в икономическа зависимост мъжете. Грешна ти е представата за мъжете, както и на повечето жени. За момчето майката не може да замени бащата. Бащата е сивмол на сила, законностт и справедливост, и всяко момче иска да подражава на баща си, а не на майка си. Мъжете пък със синове-наследници са горди от постиженията си поради факта, че ще имат своето продължение. Фабричното производство на изцяло мъжко население не е моя мечта, а ще стане неизбежна необходимост (по екстраполация), поради днешната уродлива феминизация на хр. свят, предизвикана с наложения извратен закон за равноправие, от група мъже с еврейски произход. За да опровергая предположението ти за моята инфантилност, виж какво говори един много уважаван от света човек пред студентите в Харвард.

                    Реч на Александър Солженицин пред випускниците на университета в Харвард!

"Упадъкът на мъжеството е може би най-поразителното за страничния поглед, което се вижда в съвременния Запад. Западният свят изгуби обществено мъжество – целият той и даже поотделно във всяка страна, всяко правителство, всяка партия и разбира се, в Организацията на обединените нации. Този упадък на мъжеството особено силно се чувства сред прослойките на управляващите и интелектуално водещите, от което се създава и усещането, че обществото като цяло е загубило мъжеството си. Разбира се, запазват се множество индивидуално мъжествени хора, но не те направляват живота на обществото. Да напомням ли, че упадъкът на мъжеството от древността се счита за първия признак на края?"
И сега след всичко казано до тук искам учтиво да те попитам? Е, ли възможно, базирайки се на солидни фундаменти, мистифицирайки асимптотите на провинциалната теория,  да допуснем че ти си една екстравагантна дама, която се опитва да внесе пост-постмодернизъм, в моите ренесансово-абстрактни тенденции.

44
Абе от самото начало се вижда, че ти куца логката - Епично при това. По същата тая твоя логика в деня на стоматолога трябва да празнуват всички с кариеси, ама карай... 8-ми март, 8 януари - жената е дар от природата, без който всички опитни свинчета/синчета щяха да са отдавна загинали. Факт е, че вие - великите мъжкари сте отглеждани от жените през целия си живот. Измулвате се от скута на мама, за да се пльоснете в тоя на жените си и в същото време издевателствате над тях, вместо да им благодарите. Типично за един низш разум! Shame on you!

Ето, пак нелогично разсъждаваш!? Куцала ми логиката? По моята логика, всеки ден е ден на мъжа. А 8-ми март, декември,  януари или който и да е друг 8-ми ден, е още по-вече мъжки ден. А, сега я обясни по-подробно с твоята логика, този природен дар жената за кого е дар от природата? За мъжа, или за самата нея? За да издевателстваме над жените, сигурно си има причина, както и възникването на човечеството, и винаги сме били благодарни на мама, но много повече сме благодарни на тати, защото той ни е направил (създал), и без неговото участие нас нямаше да ни има, а сега с техническия прогрес и революционните методи за репродукция, мама може да остане в историята а тати ще продължи да създава поколения, за което те ще му бъдат благодарни. I will not be ashamed! The man is above everything!

45
Не Херку, ти мъжо над мъжете - бабин ден е денят на родилната помощ, а не родилките, т.е. майките. По твоята логика на празника на кардиолозите трябва да празнуват всички хипертоници, а в дена на банкера - всички с кредити от банките. :)
Иначе си отлично запознат с нАучните експерименти за изцяло мъжко възпроизводство - Бравос! Сигурно лично ръководиш изледванията? В този случай може да се каже, че наистина се провежда експеримент с морски свинчета!

Успех пожелавам на експеримента! ;)

Да ама без родилна помощ доста родилките няма да оцеляват. Следователно по моята логика този празник е и техен, както 8-ми март е женски празник, но и мъжете го чакат с нетърпение за да го отпразнуват някъде дори и без жените, особено алкохолиците. За научните експерименти относно ектогенезата съм слабо запознат и си го признавам. Аз съм добър в областта на техниката, а там трудно ще се намери жена с моите способности, да не кажа че изобщо няма да се намери. ;) А, успеха с морските свинчета отдавна е проведен успешно. В християнския свят нуманността е приоритет.  В ислямския свят отдавна са намерили решение с женския проблем. Проблемните жени директно ги очистват. Стар и изпитан метод, заравяйки ги в земята и от няколко метра с камъни по главата. Предполагам, че имаш достатъчно информация, а и в нета винаги можеш да си намериш. За исляма приказката "Има жена, има проблем няма жена, няма проблем" е мото в живота им. ;D На доста неща можем да се поучим от тях, за да решим и при нас проблема с жените. Но нали сме технически по-напреднали, такива нехуманни методи не са ни присъщи. ;D За това вместо да ги избиваме, ще ги оставим да си умрат от старост, само няма да допуснем чрез ектогенезата следваща женска репродукция, което смятам че е доста хуманно предложение ;D

Страници: 1 2 [3] 4 5