Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Мария Христова

Страници: 1 2 [3] 4 5
31
Според мен 17-18.... и точка по въпроса... Какви са тези работи - 10,12, 13 ... ?!? Та това са си още дечица, дори не смятам, че е здравословно..

32
Ооо да :))  и е един от най-запомнящите се ;) Да живее шезлонгът!!! Спасява положението от раз :))) Осен това, не смятам, че секс на плажа не е здравословно или опасно за здравето и т.н.

33
Аз, лично, имам нужда от секс през всеки един сезон от гоината - пролет, лято, есен, зима... това никак не ме бърка.... Сексът премахва стреса и напрежението, следователно, бъдете активни целогодишно и сами ще се убедите колко по-добре ще ви се отрази това :)))

34
Амии... да си призная..има интересни нещица... не мисля, че е срамно, лошо или пък извратено да внасяш разнообразие във връзката със сексуалния си партньор :))

35
Аз съм "ЗА" !!! С две ръце, при това:)) Нека сложат край, или поне ограничение, на всички онези гадости, които хората купуват и хранят с тях децата си... Нека оставим встрани, онези разумните, уж, граждани... ами невръстните ??? Те нямат право на избор... родителят решил да купи пакет вафли, кроасани, пилешки хапки, и какво ли не още, претъпкан с Е-та и детето страда от цялата тази работа. "Ужааас" му казвам аз на това... Грижете се за себе си, хранете си се здравословно, пък след десет години нека видим дали времето не ви щади!!!

36
Оххх, за съжаление и аз имам сходен проблем    :-\ ииии се чудя какво би ми помогнало... косата ми не спира да се накъсва :(((( Съветии  ???

37
Ето и моята бърза рецепта за овесени бисквиткиии  :) такаа... настъргвате си ябълки, колкото ви душа сака.... прибавяте смлени овесени ядки, фурми, според вкуса ви (колкото повече, толкова по-сладичко), смлени орехчета иии това ее... Цялата смес се поставя в блендер за няколко минути... Постилате тавичката с хартия за печене и ги поставяте във фурната за 50-60 минути на вентилатор... Може да прибавите канела, стига да е по вкуса ви...Така приготвени, бихте могли да си ги похапвате за закуска - един незаменим носител на енергия и фибри... ммм да ви е сладко със здравословните и вкусни овесени бисквитки  :P

38
Аз пък много обичам да ми е чисто у дома...ползвам разнообразни препарати, в зависимост от настроението ми :)) Привърженичка съм на Medix, но и Mr Proper не отстъпва по качество ;) Не съм "Монк", но значителна част от свобоното си време го прекарвам в пдредба и дезинфекция :) Да не забравяме, че нашето здраве е зависимо от хигиената, която си "уреждаме"

39
Какво мислите за покачване цената на билетите за градски транспорт в град София ? Мислите ли, че е реално и справедливо? Смятате ли, че протестите ще спомогнат за сваляне на цената? Прочетете тази информация, важна е http://vkamenarska.com/patuvane-v-gradskia-transport/

40
Изобщо не съм съгласна с групата американски учени. Поддържането на добра лична хигиена е свръх важно. Относно шампоаните и душ геловете, ако съществуват някакви притеснения, по отношение на състава им, то бихте могли да ползвате такива, които са изцяло натурални, без парабени, химични елементи и компоненти, добити чрез преработка на нефт или такива със животински произход. По този начин ще съумявате да се грижите не само здравето си, но и за красотата

41
Аз съм с ниско кръвно, но и за високото имам якакво наблюдение. Това, което бих могла да споделя с вас, е да не прекалявате с мазните храни. Те още повече покачват кръвното. Освен това избягвайте или изцяло ограничете кофеина. Той е доста сериозен враг. В случай, че няма подобрение, най-добре да посетите лекар, който ще ви насочи професионално към какви медикаменти да се отправите. Желая крепко здраве на всички вии :)

42
И аз съм на мнение, че след като детето достигне необходимата възраст, в която е абсолютно способно да "известява" мама за предстоящите си нужди, няма смисъл от поставянето на памперс. Това само би могло да навреди, от гледна точка на комфорта за малчуганите. За да се птстранят, обаче, на време е необходимо децата да се приучват към навиците на гърненце, така и те ще се подготвят за "реалността" :)

43
На мен ми харесва да пуша наргиле. Особено ако съм с приятелки на бяло вино. Плодовите аромати ми действат като ароматерапия за задравето :)))

44
Мръсният въздух уврежда ужасно много здравето ! Да не говорим за Бургас - жителите там са изложени на сриозна опасност от вредните изпарения

45
Аз също използвам содата за почистване на лицето. Като козметичен продукт, тя наистина е незаменимо средство. Лекува акнеична кожа за много кратък период от време.

Страници: 1 2 [3] 4 5