Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Delight

Страници: 1 [2] 3 4 ... 14
16
Знаех си, че жена ще ми отговори първа. Продължавам да чакам отговори и от мъжете във форума, за да мога да разбера какви са нагласите. Един вид минимум и максимум, какво разбирате.

17
Чудя се нещо. Колко точно свирки му трябват на един мъж, за да не мрънка, че е ощетен по този параграф. Чакам отговори, като за да се ориентирам по-добре ще е хубаво да казвате за какъв период от време говорим. Да кажем на седмица, на месец? Казвайте, че се чудя. Въпросът ми е сериозен, така, че ще очаквам сериозни отговори.

18
Е, то изгарянето лесно се предотвратява. Виж да се загубиш в планината повече зор ще видиш.

19
Не изглежда ли смешно това вентилаторче? Ама като се замисля, смешно или не поне правя някакъв ветрец.

20
Идиот, който се е възпроизвел. Нямам думи, за това какво точно му е било в главата. Дано да го осъдят.

21
Добре, де. Ама хората продължавта да си се женят. Нищо не ги спира. Има ли според вас разлика в отношенията и всичко останало, преди и след брака. Според мен не би трябвало да има. Може би да се вкл'чи някой женен, който има база за сравнение и може да сподели личен опит.

22
То за морето и планината е ясно. Ама тия дете са на работа, за тях питам. Щеш, не шеш на обед се излиза в най-голямата жега за да се храни човек. Точно тогава питам какво правите, като тръгнете в този пек към някой ресторант? То и след работа не е много по-добре.

23
Е зимата, като е студено няма да му пада козината ли? Не ми се вярва, но дано има поне малко истина в това.

24
Вирусите не са толкова готини, и аз изобщо нямам чак толквоа готини спомени за това как децата ми са със сополи и кашлят. Някои деца са си болнави като малки и си остават такива цял живот. Детската градина не е оправия за всичко и за всички.

25
Изследвания какво са ти правили? Защото може да се окаже някаква инфекция, която трябва да се вземе секрет от гърлото и носа, за да се разбере какво ти има и с каквод а се лекува. Недоумявам защо не се сещат сами лекарите, а стоиш 6 месеца болна. Дано ти мине скоро.

26
Не си представям как ще сложат лимити на ражданията. Особено да кажем в циганската махала в Сливен. Но точно там не пречи да опитат.

27
Много странно, но пък са те загубили като клиент. Дори когато отказваш може да го правиш любезно и по начин, по който да не обидиш човека.

28
Това се чудя? тези дни при нас беше много горещо, почти 40 градуса. Имаше и смъртни случаи. На мен като цяло сравнително добре ми понасят горещините, но все пак с всичките тези предупреждения по телевизията започавам да се чудя. Пия много вода, и това не е само в топло време, а по принцип. Не излизам на слънце, когато е прекалено горещо. И като цяло ми е добре. Знам, че в арабските държави пият чай. Но той замества ли водата и колко чай се пие в жегите? Споделете какво правите или не правите, когати има предупреждение за опасно горещо време?

29
И аз това се опитвам да кажа. Нищо им няма на ваксините, ама пусто да сме модерни и зелени.

30
Супер, че си по-добре. Не е лошо да внимаваш повече. Това с лягането след ядене може би наистина не е било добра идея. Аз май не го правя, така че нямам наблюдения, но да предизвиква такива киселини, звучи ми малко странно? Да не би да е било от някаква храна?

Страници: 1 [2] 3 4 ... 14