Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Delight

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14
166
Не отлагам посещения при личния лекар. За съжаление обаче за профилактика често ми се налага да си плащам прегледите, защото добрите специалисти отказват да преглеждат с направления по касата. Иначе с личната лекарка нямам проблеми. Когато съм искала направление ми е давала винаги.

167
Отварата от хвощ как точно се прави? И има ли някакво значение дали е пресен или сушен? Защото аз даже не знам как изглежда това чудо и откъде да го намеря? Предполагам в билковата аптека ще могат да помогнат?

168
Няма как да знаем. Може и да е атака, но не изключвам наистина да е заплашвал с уволнение някой. Не мисля, че в случаи като този истината излиза наяве.

169
Благодаря за отговора. Така или иначе той яде доста плодове и зеленчуци и винаги съм смятала, че това е достатъчно. Но конкретно в тази ситуация дали да не му взема някакви витамини от аптеката?

170
Обичам да ходя в планината,  но не мога да се похваля с някакви кой знае какви постижения. Правим кратки преходи, но само когато времето е хубаво. Не съм се разболявала след качване в планината. Смятам, че е изключително полезно да се ходи на чист въздух дори и само за няколко часа.

171
И добре направиха. Източването на пари от НЗОК не идва от пациентите. По друг начин трябва да се опитат да преборят проблема. Но не мисля, че реално имат интерес да борят каквото и да е.

172
На мен не ми понесе пролетта. Разболях се като куче, но се оправих за ден и половина. Пих настърган джинджифил с мед и лимон. За по-сигурно си взех и Убупром Синус.

173
Проблемът може и да е в обувките, които носиш. Ако е топло, а ти по цял ден си с някакви плътни обувки ще мирише, няма как. Това ми хрумва на първо четене. Иначе наистина има голямо разнообразие на всякакви спрейове и дезодоранти за крака и обувки. Но според мен пробвай с някакви по-леки обувки и дано има подобрение, че е много неприятно и за теб, предпологам и за околните. Успех и пиши как са се развили нещата.

174
Зимата не боледувах, но за сметка на това се разболях сега през пролетта в най-топлото време.

175
Здравейте, искам да ви питам нещо. Детето ми е със скарлатина, която за момента протича леко. Пие антибиотик, но се зачетох за възможните усложнения след болестта. Лекарката нищо не каза по този въпрос и сега се чудя дали мога да направя някакви превантивни неща, за да избегнем евентуалните усложение. Предварително благодаря за съветити ви и пожелавам хубав ден на всички.

176
Воля трябва да се спрат цигарите, защото преждевременното състаряване е най-малкото зло.

177
Боядисвам до 30 яйца. Иначе традициите ги спазваме. Козунаци, агнешко гледам всичко да е както трябва.

179
Здравното министерство по принцип е куцо. Едновременно и парите не стигат и се краде много. Наследството от всички минали правителства е не само тежко, ами и трагично.

180
Естествено, че не е редно да се шамаросват чужди деца. Същото е мнението ми за решаването на конфликти межди възрастни. Не бих си и помислила да ударя дете, каквото и да е направило. Както не бих искала и моите деца да не попадат в ситуация, в която някой непознат възрастен ги ошамари.

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14