Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Delight

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14
181
Чувала съм, че содата се използва доста успешно за почистване на всякакви повърхности. Ще пробвам и ще пиша дали е било успешно.

182
На Велиден изядох точно две яйца. Седмицата след празника обаче всеки ден ядях пак по две яйца, понеже тази година бях боядисала доста и нито едно не се пукна при варенето.

183
Това се чудя напоследък. Аз лично нямам време за спорт, но усещам, че имам нужда от движение. Може ли да ми кажете вие какво правите по този въпрос. Нямам време да ходя на фитнес или някакви групови занимания. Може ли да ми препоръчате някакви упражнения, от които сте доволни, които да правя вкъщи? Целта ми е просто да се пораздвижа, защото усещам че съм се обездвижила и това ме притеснява.

184
Не си набавям по някакъв специален начин калций. Иначе смятам, че по-добрият начин е не чрез хранителни добавки, а от сирене и подобни.

185
Аулин пия ако много ме боли. Иначе за лека болка ми помага всичко - от парацетамол до аспирин, от разтворимия.

186
Пробвала съм различни средства, но нищо не помага. За съжаление си сърби това е. Ако някой е намерил решение да сподели, че сезонът на комарите идва и ми се иска да имам някакво готово решение този път.

187
Данък не мисля, че ще помогне за това да с създадат полезни хранителни навици. По-скоро информационни кампании и то насочени към децата. В училището на сина ми редовно им дават неща от сорта на меденки, сандвичи и подобни храни. И това част от безплатните закуски, които уж трябва да са полезни.

188
Естествено, че е опасен. Не мога да си представя как е допуснато подобно нещо. Последно четох, че проблемът всъщност е от години и не е нещо, което ей сега се е случила някакв авария и е еднократно.

189
Искрено завиждам на индийките за косите, които имат. Колкото до плешивите мъже ми се струва невъзможно да ги няма никакви в Индия. Виждала съм индийци на живо и наистина повечето, да не кажа всички бяха с чалми, или както там се казва. Жените индийки нямат подобни задръжки и си пускат свободно косите да дразнят европейките със слаби и невзрачни косици.

190
Кола маска за мен е най-доброто решение на въпроса. Като ефект е доста по-дълготрайно от епилатора, според мен. Искам да си направя някаква лазерна епилация, но ме спира единствено цената.

191
На част от въпросите мисля, че си отговоряш и сам. Ако работата ти е на бюро в такъв случай в задължително през някакви интервали от време да ставаш и да се раздвижваш. Бях чела една статия в която се препоръчва да се прави и лека гимнастика, но ми звучи абсурдно в офиса пред колегите да почне човек да си раздвижва кръста и каквото още му се е схванало от седене. Иначе май всичко има значение - на какъв матрак спиш, движиш ли се, спортуваш ли и какво ли още не.

192
Дайте някакви изследвания в доказателство за това, че татуировките са опасни за здравете. Иначе така е много голословно. Не мога да приема подобно твърдение, най-малкото се използват различни видове бои и така и все трябва да има някаква разлика. Със сигурност има и такива, които не са безвредни. Но това важи за всичко, ако опиташ да минеш тънко все в някакъв момент си плащаш повече.

193
В допълнение на вече написаните отговори, може би не е лошо да се консултираш с лекар. Проблемът може и да не е само в хранителните ти навици. Един познат със сходни симптоми се мъчи доста време и се оказа язва. Може и нищо да не е и просто да трябва да промениш начина на хранене и това какво точно консумираш. Успех и дано се оправиш!

194
Веганите принципно не ми пречат. Не искам и аз да има преча. Но в момента, в който започнат да се опаковат в тарелки на Витошка започват да ме дразнят. Не ми е приятно някой да ми набива чувство за вина затова, че ям месо. Уж хора като хора, ама като спрат да ядат месо и нещо им става.

195
Да, категорично причината е безразсъдство. Безхаберие и глупост, също така. Познавам няколко майки, които не ваксинират децата си и за повече от сигурни, че решението им е правилно. И не само туберкулозата се завръща, ами и още един куп болести, които уж са били изчезнали. Лошото е, че решенията се вземат не поради липса на информация, а заради радикализирането на един куп хора да живеят природосъобразно и без никаква химия. И Накрая все някой ще гризне дървото, като е пропуснал химията да види какво е полиомиелит.

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14