Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Здравословни проблеми и лечение-ДЕЦА И ЮНОШИ / Re: Тръшкане на дете
« Последна публикация от milkova_t - Април 27, 2020, 05:54:33 pm »
В тази ситуация на никой не му е лесно, особено на децата. Моето дете също много време се хранеше само ако гледа нещо и му го позволявах, защото нямаше друг начин за готвената храна ( със сладкото никога не е имал проблем :) ). С времето го надрасна това, период е, ще мине.
2
Разбира се, че трябва да ядат сладко, но трябва да бъде с мярка. Аз съм виждала деца, които са много органичавани и като отидат на детски рожден ден ядат колкото могат. Има голямо значение не само количеството, а и какво точно сладко им даваме.
3
Аз имам две деца и са ваксинирани. При първото нямах толкова притеснения, но второто ми дете доста тежко ги понасяше. Аз също смятам, че трябва да се поставят, но монетата винаги има две страни. Напълно разбирам и родителите, на които децата са пострадали от ваксини и ги отричат.
4
Смехът е здраве / Re: Препоръчайте филм/сериал
« Последна публикация от iv4eto - Април 23, 2020, 05:42:10 pm »
Hell's kitchen - идеално предаване, което направо ми е като сериал. Всяка вечер се скъсвам да се смея на готвачите, които се дънят като деца. Ще хвана да се запиша за следващия сезон :D
5
Лекарства и хранителни добавки / Велоергометър за домашна употреба
« Последна публикация от iv4eto - Април 23, 2020, 05:41:03 pm »
От известно време си търся домашен велоергометър, но на пазара има много беден избор. Дори търсих Kettler, но в Бъглария има само два модела в момента. Как е възможно това?

Не съм и подозирала, че е възможно толкова малко уреди от този клас да се продават и бих казала, че дори са боклуци почти всичките.

Единствено не знам за тези insportline - някой знае ли нещо за тях?
6
Козметика / Re: Каква боя за коса?
« Последна публикация от iv4eto - Април 23, 2020, 05:38:48 pm »
Аз моята коса я боядисвам само с професионални бои за коса. Абсолютно безмислено е да излагам външния си вид на риск, заради няколко лева по-евтини и некачествени бои. Затова пазарувам от beautymall.bg, понеже там винаги намирам моят избор. Дори понякога използвам и отстъпка.
7
А някой ползвал ли е все пак някакви такива професионални услуги от фирми за домашно почистване като тази например https://pochistvane2000.com/ или е прекалено ново за София и България като цяло. Интересно ми е да видя какво е качеството и как чистят експертите, за да направя сравнение дали си струва да се наеме подобна компания.

Интересна ми стана и тази услуга, която явно е някаква иновация, но съм я пропуснал -> https://www.expert.bg/Inovativnata-kompaniq-za-domashno-pochistvane-GoMamma-privleche-investiciq-ot-fonda-LAUNCHub-476609.html

Тея от GoMamma май вече не съществуват. Поне нищо не успях да намеря информация. Явно поредния провал на пазара...
8
щото са прости и е проста и държавата
9
Нашите житейски истории / Re: Апартамент в Бояна - за и против
« Последна публикация от iv4eto - Април 23, 2020, 05:33:23 pm »
Безмислено високи цени за ниско качество. По-добре в Надежда или Люлин да си живуркам - пълно с хора, глъч и какво ли още не :)
10
аз съм доволен... съгласява се с исканията ми, но не на всяка цена разбира се
Страници: [1] 2 3 ... 10