Lechenie.bg - За един по-здравословен свят!
Цитат на: Mimeto в Август 29, 2015, 07:17:10 pmАз пък се сетих за оня, в който засукана пациентка влиза при лекаря и се оплаква: Докторе, с мъжа ми искаме да имаме деца, опитваме, но засега не се получава...Докторът: Съблечете се и легнете.Пациентката: Ама, моля ви се, аз искам да са си от него.Докторът много ни развесели
Аз пък се сетих за оня, в който засукана пациентка влиза при лекаря и се оплаква: Докторе, с мъжа ми искаме да имаме деца, опитваме, но засега не се получава...Докторът: Съблечете се и легнете.Пациентката: Ама, моля ви се, аз искам да са си от него.
Цитат на: brian_888 в Август 31, 2015, 08:49:25 amЦитат на: Mimeto в Август 29, 2015, 07:17:10 pmАз пък се сетих за оня, в който засукана пациентка влиза при лекаря и се оплаква: Докторе, с мъжа ми искаме да имаме деца, опитваме, но засега не се получава...Докторът: Съблечете се и легнете.Пациентката: Ама, моля ви се, аз искам да са си от него.Докторът много ни развесели Да , най-ценичното , най-вулгарното най-разкрепостеното съсловие са защото това е част от работата им и все пак не им е леко !!!Да, докторите са най-циничното съсловие, а понякога стават и вулгарни.
Цитат на: brian_888 в Август 31, 2015, 08:49:25 amЦитат на: Mimeto в Август 29, 2015, 07:17:10 pmАз пък се сетих за оня, в който засукана пациентка влиза при лекаря и се оплаква: Докторе, с мъжа ми искаме да имаме деца, опитваме, но засега не се получава...Докторът: Съблечете се и легнете.Пациентката: Ама, моля ви се, аз искам да са си от него.Докторът много ни развесели Да, докторите са най-циничното съсловие, а понякога стават и вулгарни.
Да, докторите са най-циничното съсловие, а понякога стават и вулгарни.