Здравословни проблеми,лечение,превенция > Здравословни проблеми и лечение-ДЕЦА И ЮНОШИ

Детската градина и чувствителното дете?

(1/4) > >>

elipopova:
Как се отрази детската градина на вашите деца?Имахте ли проблеми?И как трябва да процедираме,когато детето ни е по-чувствително?Трябва ли да го насилваме или е по-добре да потърсим други варианти?

Божо:
Най-добре е да мине през детска градина.. Все пак трябва да се научи да комуникира с другите деца. Мен не са ме водили на детска градина и когато отидох в 1-ви клас бях абсолютно неадекватен и анти-социален.Така че най-добре го пусни на детска, иначе само по-чувстително ще става..

Петър Воденчев:
Ами ние го пуснахме на ясла, защото бабите и дядовците работят и няма кой да гледа и засега е доволен, добре се социализира и да се надяваме всичко да продължи така, аз не си спомням в моето детство дали съм имал проблеми в детската градина, по-скоро като станах тинейджър почнах да страня от групата :)

ivo:
Ели, аз бях точно от тези деца, които са по-малко социални. Ходил съм на детска градина и да ти кажа не ме направи по-социален. Вече съм на 30 и още имам куп неприятни спомени от тогава...Не свикнах с другите деца и не се научих да общувам с тях. Намерих още едно две деца като мен и играехме отделно от всички останали. Ако тях ги нямаше си играех сам. Имам предвид, че ако искаш да пращаш детето на градина за да се социализира, то има голям риск да си остане същото и след това  :-[

Fiore:
Аз и брат ми така и не свикнахме с детската градина.Много гадни спомени имам.Някои свикват, други не.Не бива едно дете да се насилва.Напълно съм съгласна,че детската градина няма да направи едно дете по-социално.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия