Аз не бих го направила, поне на този етап от живота си. Все пак си мисля, че това си е нейна-работа и не мисля, че целя свят трябва да и се меси и да и дава наклон както се каза по нашенски.
Всъщност, това че тази самовлюбена ексцентричка направи публично достояние глупавите си решения ни дава пълното право да ги коментираме, защото нейната глупост може да събере последователи.
Първо - решението е ужасно глупаво по много причини. Ако генетичните изследвания показваха, че е предразположена към развитие на мозъчен тумор, дали щеше превантивно да си отреже главата?
Второ- сигурни ли сме, че наистина си е махнала репродуктивните органи? Защото на мен ми се струва, че целта на цялата дандания беше да си коригира бюста, но по такъв начин, че да не я помислим за поредната суетна актриса, а да се впечатлим от невероятната и история и да я обявим за светица. Понеже, виждаш ли само нейната майка е умряла от рак...
Тъжната истина за Анджелина Джоли е, че е страшно красива, но зверски глупава и неуверена жена.
Та, на въпроса: Не, не одобрявам такова решение! Още по-малко го одобрявам, защото беше направено с цел PR, а не наистина по здравословни причини.