Хайде моля ви се стига с тея псевдо европейски ценности. Ние си имаме наши и за това сме българи. Достатъчно е, че със всеки изминал ден моралът спада и обществото ни деградира. Защо трябва насила да подкрепяме този процес. Защо трябва да има еднополови бракове? Хората били шарени, ами нека са си шарени кой ги е спрял? Били различни, е и аз съм различна по своему? Дили дискриминирани, а бе кой ще им обърне внимание при всички тези проблеми, които хората си имат на главата.
Проблемът е че искат постоянно да демонстрират и навират в очите на обществото своята различност и о, милите те колко са онеправдани. Ако си живеят живота без да привличат цялото това обществено внимание, ще им е много по-добре и омразата към тях няма да е толкова голяма.
А колкото до брака - той е свещен. Все пак българите са християни, а в библията е описано, че брака е съчетание на мъж и жена! Бракът поставя началото на семейния живот, а той от своя страна създава предпоставки за продължение на поколението - раждат се деца! Еднополовите двойки какво ще възпроизведат, всъщност е по-добре да не се възпроизвеждат, че иначе човечеството ще загине.
Аз по никакъв начин не изпитвам ненавист или омраза към хомосексуалните изобщо не ми пречат стига да не парадират със своята сексуалност. Някак си не ми се струва нормално утре детето ми да ме пита "мамо, тези чичковци защо се целуват".
Пък и аз гледам на тях по съвсем друг начин. За мен тяхното съществуване е начинът на природата да се отърве от сгрешени ДНК по съвсем нормален и напълно хуманен начин. Все пак те не могат да създават поколение, следователно техните гени няма да се възпроизведат.