Много е жалко да чуеш някой, независимо дали е българин, или не, да ти каже че няма никаква национална принадлежност..... Това за мен определено говори, си имам работа с емоционално празен човек, човек без ясна представя какъв е и определено много объркан - изгубен...
Но да се върнем към темата все пак. Кажете ми няколко основателни причини да съществуват еднополовите бракове?
На последния ти въпрос съм дала отговор в първия си пост, с който открих темата, а и в няколко други, след него.
Сега за националната принадлежност и мнението ти за хората без такава: Няма как един човек да бъде емоционално празен, само защото не го раздава патриот. Хора, не вярвам да сте чак толкова тесногръди и ограничени, че да забравяте, че ние сме на първо място и преди всичко човеци и чак после всичко останало - българи, патагонци, шлосери, адвентисти от седмия ден и мормони. Загубиш ли човешкото в себе си - ебем ти и религия и възгледи и история! Сори, ама такива обобщения ме изкарват от обувките и езика ми отива много далеч от маниерите на дама.
Относно гените и естествения подбор: Не съм съгласна, че тези на сър Елтън Джон трябва да бъдат заличени, понеже няма да носят никаква полза в бъдеще. Чии гени ще носят полза - тези на Гошо-прасето, понеже си има жена, която пребива редовно?
Да, за мен не всеки хетеро човек е пропаднал пияница и не всеки гей е цвете за мирисане, затова предпочитам да разглеждам хората, като личности, а не като членове на определена нация, религия и сексуална ориентация.
За мен всеки човек е личност и има право на щастие.