Аз преди години направих ужасен бронхоспазъм, вследствие алергична реакция от един гел за уголемяване на бюста. Бюстът ми не се уголеми, но за малко щях да ритна камбаната, така че - умната.
Лелее... страшна работа... човек трябва да внимава, че виж какви работи стават
Нали? Най-смешното беше, че изпих един куп антибиотици, които не помагаха, понеже дж.пи-то изобщо не допусна, че е алергична реакция. Реши, че е пневмония и почна да ме тъпче и боде с инжекции, докато накрая реши да ме прати на снимка. Сама открих, че е от гела за бюст.
Чувала съм за идиоти, които си инжектират парафин в пениса, за да го уголемят, а това води до некроза и... следователно - ампутация. Наистина размера има значение, явно. И то повече за мъжете.
[/quote]
Ами това, че размера е по-важен за нас мъжете може и да е вярно, защото има жени със страхотни гърди, които се оплакват, че не са им достатъчно големи. Те самите не осъзнават, че понякога могат да бъдат адски секси дори и с по-малки гърди. Често пъти формата на гърдите играе по-важна роля от големината им. Просто може да са готини и да не можеш да обясниш логически защо
. А това за парафина е много гадно - чакаш да ти стане по-голям, а те те да вземат да го ампутират.
Както каза Ванката - да не нахалстваме