Здравословни проблеми,лечение,превенция > Здравословни проблеми и лечение-ДЕЦА И ЮНОШИ

Трябва ли да се притеснявам ?

(1/3) > >>

betina_99:
Здравейте,искам да споделя за моя проблем.От месец-два докато спя се събуждам като спирам да дишам и имам силно сърцебиене.Събуждам се по два или три пъти и ми е изключително некомфортно.Приятелят ми ми казва,че през нощта дишам трудно.Има ли повод за притеснение ?Благодаря предварително.

ivan_ivanov:
Според мен трябва да запазите спокойствие и да се консултирате със специалист. Много е вероятно е да си внушавате или да получавате панически атаки по време на сън или да сънувате кошмари, които след това да не помните.  :)

Nani:
Да. И на мен ми изглежда, като класическа паник атака, но пък може и да е респираторен проблем. Ако се изключи проблем с дишането, като цяло, значи става дума за паника по време на сън. Причините за паник атаките винаги се намират на подсъзнателно ниво, така че потърсете какво Ви ''яде'' и го накарайте да спре да го прави - ще започнете да спите, като бебе отново. :)

mouse711:
Аз имах подобен проблем + обилно потене.
Оказа се много просто, творих прозореца и започнах да спя като къпан. Малко е странно лятото с одеалце но пък е на чист въздух и като къпан :Д

Вилито:
Също така освен въздуха в стаята, може да сложиш едно бурканче с вода защото може влажността на въздуха да е много ниска

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия