Здрасти Миме! Абе, къде ти, направо не можах да спя втора по ред вечер от гняв и възмущение.
Направо им се чудя, на управляващите в Саудитска Арабия!?? Как можаха да направят такова нещо?
Това прехвърля всякаква норма за нормалност в една ислямска държава. Ти да дадеш на жените право да гласуват???
ЗАЩО?
Сега как ще им го отнемат ?
Не знам вече какво да мисля. Сигурен съм че пак американците имат пръст в тази работа. Понеже направиха тази грешка с женските права при тях, и сега от яд и завист към ислямския свят, че си живее по-добре без женско вмешателство в бита , решиха да го принудят да злоупотреби с традициите си. Но....това ще е временно. Сега като там започнат да си изяждат жените, тогава ще се разбере колко е грешно това, с женските права. Все пак живеем в 21 век и не може така безнаказано САЩ да се намесва във вътрешните работи на ислямска държава. Когато говорим за човешки права, трябва да се подчертае дебело че става въпрос за ЧОВЕЦИ! А, жената човек ли е, а?
Няма религия в света, която да признава жената за човек. Дори теолозите още спорят за това, че жената няма душа!
Сегашната изкривена представа за равенство ще доведе до промяна и на обръщенията и изказванията, относно случващите се събития. Обикновено казваме: - Вървял един човек с жена си по пътя! Хайде сега виж как звучи по феминистки! - Вървяла една човечка с мъжа си по пътя! Как ти се струва? Може и друг пример да ти дам. "Снощи спах с един човек и секса ни беше божествен"! - това е когато жена се хвали на приятелката си. А сега виж това! - Снощи изчуках една "човечка" и после я разкарах
! Ясно е че когато се говори за човек, става въпрос за мъж, а "човечка" нещо не върви, но може да се замести с много синоними на ку*ва.
Ние в Европа сме християнски народи нали? Я виж какво казва апостол Павел, който проповядва Божието слово!.............."На жената не позволявам да поучава, нито да господарува над мъжа, но заповядвам да бъде в безмълвие. Защото по-напред биде създаден Адам, а после Ева; и не Адам биде прелъстен, а жената биде прелъстена и падна в престъпление.“
Ето защо жените по света са приравнени с добитъка и са собственост на мъжете. Днешното извращение с природната даденост се дължи на шепа индивиди от племе мислещо се за богоравно. Феминизмът е част от пъкления му план за налагане на нов световен ред и световно господство. Първоначално планът е предвиждал редукция на населението на земята до 3 милиарда. 1 милиард роби, 1 милиард учени и 1 милиард търтеи, господстващи над другите два милиарда. Сега са го променили на редукция 1 милиард. Доста учени са впрегнати за да измислят разни болести, с които да намаляват населението по света, а уж после хуманитарни организации проявяват благородство, като го лекуват. Знам, че подкрепяш западните "демокрации" и планът Ран-Ът го виждаш като смешна приказка, но ако помислиш върху всички случили се събития реално, и прецениш нещата абстрактно, тогава ще разбереш за какво говоря, а сега говоря сериозно. Всеки има право на живот нали? Но някои имат много повече. Задай си въпроса! Защо целият свят мрази евреите? Ако можеш да си отговориш, ще разбереш моето виждане относно живота на хората днес. Ислямът е военна религия, ограничаваща индивидуалното мислене, но пък е обединяваща и дори с несправедлива кауза, гарантира успех в крайния резултат. За нея всички мюсюлмани по света са братя, а брат брата винаги се защитават. Е, сега се бият и помежду си, но ако имат обща цел, веднага ще се обединят за постигането и. Сащ успяват да прилагат римското правило, и го правят защото са икономически силни. Но дали не са "колос", стъпил на глинени крака? Икономическата им мощ се гради на репресивния им подход към народите по света. Могат да ядат и да пият без да плащат. Въпросът е, до кога? Русия е другата велика сила, а не се знае дали не е и по велика, относто военната си мощ от САЩ. Претърпяла измамата и осъзнала лукавството днес Русия е по-силна с военната си мощ от всякога, и дори от всички взети заедно. За това и сорос програмите няма да са ефективни за еврогейската политика, която западните демокрации прокламират непрекъснато. Изгледай това видео. Не случайно е без коментар. Наглостта на САЩ е очевадна. Казват, че умирайки кучето най-лошо хапе!
https://www.youtube.com/watch?v=7wakePa705IКак ти се струва изказа на Джордж Фридман и самозабравилите се пияни от лицемерното си отношение съм света хегемони, мислещи се за недосегаеми? Дано да доживеем следващите десетилетия. ЕС е вече пред разпад, а това го искаха и направиха САЩ, но и техният ред ще дойде. Всяко зло за добро......казват старите хора.
Радвам се, че се радваш nа моя стремеж да се доказвам, мили ми приятелю! Ти си мъдър човек, въпреки че мнението ти относно еманципацията е допотопно.
Ама как няма да ти се радвам бе Миме? Че аз още като ти видах аватара и много ти се зарадвах, представяйки си те като него. Няколко дни те нямаше тук във форума, и сякаш бях болен от жълтеница. Да не дърпаме (както казваш) дявола за опашката, но си признавам че ми беше много тъжно. Трябва, наистина трябва да сме си полезни един на друг, кой както може. А, да се карам с жени си? Не! В никакъв случай! Повече ме е страх, че въобще няма да ми сготви, отколкото какво ще ми сложи в сготвеното, и дали ще е безопасно да го ям. Сега е време на еманципация, и не смея да я ядосвам, че току виж пак ме пратила за банички. А че ще я заплашвам с изяждане ще я заплашвам, но само в преносен смисъл. Че аз отдавна си я заплашвам по скайп с това, че ще и изям някои работи, когато се връщам от работа зад граница, зажаднял за секс. И ако вземе да ми откаже, край с мен.
Ще трябва да прибягвам до услугите на платената любов.
Ей за това си искам патриархата. Ама не може така бе!!?
Да се страхувам че ще ми откаже, и че само ако иска ще ми наготви!!? Че каква собственост ще ми е тя на мен тогава? Излиза че не тя на мен, а аз на нея съм и собственост. Скъсвам се от работа, осигурявам всичко за в къщи, и гледам нищо да не и липсва, а тя разполага с всичко това, че дори и с мен, като може да ме манипулира със заплахата да отказва секс, а аз да не мога да отказвам колкото и да съм изморен, защото откажа ли, ще последва серия от откази от нейна страна.
Ей за това съм против феминизма.
Бийтълс бяха пионери и класици. През ученическите ми години често ги имитирахме, а Girl беше любимата на ученичките от курса (класа) ни. Дори бяхме измислили български текст и една част изплагиатствали от стихосбирки.
Ето малко от тектса:
Стази песен, ще разкажа за едно момиче
Чиято обич нявга не признах.
Тъжен спомен в мен остана да боли в душата
Но как да върна времето назад
Припев:
О Girl...................
О Girl..................
Помня онзи ден очите и в сълзи облени
как ме търсеха за сетен път
Аз си тръгнах без да се обърна но остана
Във сърцето нашата любов
Припев: ................
С още три момчета, дрънкахме с китари през междучасията, а останалите съученици пееха с нас. После техникума закупиха инструменти /китари клавир, барабани, микрофони и говорители за тонколоните/, а ние сами си изработихме усилвателите и си направихме ВИГ. По онова време имаше програми по културно-масова работа и организираха хумор, и забава, като включваха и изяви с поетична насоченост, а ние ВИГ, осигурявахме музикалния фон. Спомням си една такава вечер, на която присъстваха и родителите, а две момичета рецитираха това с мизикално оформление.....
Един разбойник сам се скитал,
бездомен по голямата земя
и вместо сърце в ризата си скрита
той носел зла и кървава кама.
Причаквал той замръкнали кервани
и само денем криел своя нож,
а ножът му от кръв ръжда не хващал,
човекът бил от дявола по лош...
Ала и той един път от умора
под слънцето на кръстопът заспал.
Подритвали го бързащите хора
и никой до главата му не спрял.
И само малко, дрипаво момиче
направило му сянка с листо -
заплакал той, за първи път обичал,
заплакал той, разбойника, защо?
Какво стоплило туй сърце кораво,
не стоплено в живота никой път?
Една ръка накарала тогава
сълзи от кървав поглед да текат.
Една ръка, по-топла от огнище,
на главореза дала онова,
което той не би откупил с нищо -
ни с обир, ни с рязана глава!"
Но ти заспа, а тъй ми е студено.
Туй приказно момиче - де е то?
То стоплило разбойника, а мене
ти никога не стопли тъй, защо?
Представяш ли си Миме, насъпи абсолютно мълчание в залата, всички се просълзиха. Спомням си и лицата на родителите ми (от сцената всичко се виждаше), които бяха дошли на представлението, а аз съм от друг град. Сега те вече не са между живите, но аз ги запомних и съм им благодарен за всичко което са ми дали. Е, свърших с лириката, но се надявам че не съм те разстроил. А сега нещо по-ново, но не съвсем. Под лунната светлина, нещата изглеждат различно. Приятен ден и запомни! Under the moonlight! До скоро!
https://www.youtube.com/watch?v=Mn37dQBOmOc