Здрасти Миме, и за много години! Извинявай за закъснелия отговор, но ситуацията бе такава, че нямах достатъчно време. Time is money. Права си! Годината вече се смени, но мнението ми си е все същото. Жената трябва да е до печката, че има и много по-лошо. А, то по лошото вече започна да става. Вярно е, че работата отдавна е изпусната, но няма непоправими или невъзможни неща, а тепърва нещата започват да се променят. Всяко зло за добро казват старите хора, а колелото на историята ще се върти напред, като се извлече поука от настоящето, което ще е минало след време. На мъжете трябва да им е за урок, допускането на жени в управлението и изобщо даване правото им на глас. Така че еволюцията няма да спре и жените ще бъдат сложени на място. Това в Кьолн е само началото. Мама Меркел се оплете като пиле в калчища и сега няма как да се измъкне, а и това им е за наказание на германците и европейците, друг път да не избират жена за мъжка работа, защото жените освен за разплод за друго не стават, а еманципираните и за това вече не стават
Сега брадатите мъже-чужденци ще покажат на жените какви са им правата.
По закон имат право да учат бойни изкуства като мъжете и да ходят на курсове по самоотбрана. Но много важно е да научат едно ново бойно изкуство. Казва се "бягай бързо"!
Пък и нали вече физическата сила на мъжете не била от значение.
Е, това е следствие от феминизма. Сега вече жените наистина ще станат равни, а някои по упорити феминистки със сигурност ще станат направо водоравни. Мъжете които идват в Европа си имат друга култура. Там от където идват, жените струват по-малко от две кози, но тук при нас в Европа кози не се срещат под път и над път, така че жените и толкова не струват за чужденците.
Сега мъжете ще наблюдават унижението на жените със скрито задоволство и няма да се намесват, а феми органицациите ще организират женски доброволчески групи от жени-каратистки, за борба с брадатите мъже-чужденци, и за защита на женския пол, понеже мъжкият не желае да ги защитава, тъй като половете са равноправни и равнопоставени, и жените имат право сами да се защитават
http://www.front.bg/world/europe/unizjavat-evropejskite-jeni-a-myjete-mylchat-video2Как беше новата сентенция за съществуване? Оцелявал не най-силния, а най адаптивния.
Сега жените ще трябва да се адаптират към новите условия, които чужденците ще поставят, тъй като чужденците вече са се адаптирали в новата обстановка.
По казуса Картофски: Тук не става дума за свобода на словото, а именно, както си го казал - за свободата на начина, по който се изрязаваш. Има значение дали ще кажеш ''вали сняг'' и дали ще кажеш ''Вали сняг да ти е..... майката'', нали? Та така и Картофски - едно е да изразяваш някаква политическа/социална позиция, друго е да обсъждаш физиологията на опонента, коментирайки менструалния му цикъл. Аз не намирам това за сексистко, а само за ниско и просташко, така че глобата му е тамън и той го знае. Картофски мълчи, не защото е слаб или всеопрощаващ, а защото знае, че се е изложил и всяко по-нататъшно обсъждане на неговата излагация е нежелателна. Пък и бълха ги ухапала родните платени журналисти с 600 лева глоба.
Е то тогава каква е разликата? И какво значение има начина на изразяване? Говорим за свободата на словото, а не за начина на изразяване. И когато това се отнася за конкретна постъпка, точно начина на изразяване е важен за да се подчертае смисъла на казаното. Едно е да кажеш "вали сняг" с радост и възхищение, а друго е да кажеш "вали сняг да ти е** майката" на някой, който не си е свършил работата, примерно с почистването на пътя, и са се случили много птп-та. Така че "Картовски" много правилно се е изразил към опонента с менструален цикъл, а всеки интелигентен човек знае, че този цикъл смърди ужасно, и е гадно и гнусно нещо, а мястото на опонента не е там, където се намира в момента!
А, излагацията не е на "Картовски, а на простащината на мъжете управляващи държавата, които оставят безнаказани действията на феми-организации или женски НПО-та. За това Идването на чужденците в Европа е нормалното противодействие, на неправилното влияние и женска власт в света. Няма безплатен обяд. Безплатно е само сиренцето в капана за мишки, в който днешните наши управници доброволно влизат, заради лакомията си и личното си облагодетелстване.
Пак говориш за масово насилие над жените и пак ме принуждаваш да ти опонирам по този въпрос. Насилието над жени от страна на техните половинки е драстично намалено, в сравнение с преди около 20-30 години. Такова вече могат да си позволят само поданиците на дивашки племена, каквито са мюсюлманите и някои изостанали балканци.
Истината е, мили ми Херку, че мъж, който си позволява да извърши физическо насилие над жена не е никаъв мъж, а гол охлюв, който не може да се докаже, като личност в нито една сфера от живота. Няма женско престъпление, което да оправдае един мъж да пребие жена, освен ако не се касае за самозащита, но жените обикновено си служим с други средства, за да тероризираме мъжете - цупене, мърморене, натякване, дуднене, сарказъм, но не и физическо насилие.
Ами Миме не аз говоря за масовото насилие над жените, а фактите. Ако го нямаше в такъв голям размер, многократно по-голям от колкото в миналото, нямаше все за това да тръбят всички медии. Нищо не е намалено в сравнение с патриархата а напротив. Говори се вече за насилието над жените като феномена на 21 век.
http://frognews.bg/news_97958/Evrodeputatat-M-Gabriel-Jenite-gi-biiat-i-u-nas-i-v-Evropa/малка извадка:
"Ако трябва да направя резюме със сигурност, България като член на ЕС е страна, в която имаме нужда да говорим по темата, за да можем да направим стъпка напред към изкореняването на този изключително непоносим, като съществуване, феномен в 21 век”, добави Мария Габриел."
Това насилие над жените е монопол на чужденците-мюсюлмани, а ние , мъжете в хр. свят го прилагахме, като наказателна мярка срещу женското безразсъдство и наглост на феминизма. Не може мъж да е подчинен на жена, а винаги ще е обратното. Докато това не се проумее веднъж за винаги, насилието ще продължава да нараства, и може да надхвърли над 90% върху жените. Самата женска мисъл за равенство и равнопоставеност с мъжете е престъпление срещу природата, което бива наказвано както виждаш от мъжете, и не е въпрос на това дали мъжете си го позволяват, а е тяхно задължение. И да! Геройство си е да пребиеш жена, позволила си да позори мъжкия облик, при тези извратени феми-закони, целящи унижението на мъжкия пол. И по добре мъжът да е гол "охлюв", който да отстоява мъжката природа, отколкото да е спарушена, вмирисана и гнила мида, която да приглася на други гнусни миди и да позволява съществуването на тази смрад.
А, цупене, мърморене, натякване, дуднене, сарказъм и всички женски простотии са много лесно озаптявани, с много ефикасно лекарство, използвано от мъжете. По нашия мачовски (ориенталски) край си имаме поговорка: " На руска кола вратата и на жена устата само с удар се затварят"!
А сега както се вижда, а и статистиката го сочи, този метод (лекарство) се е възприел като много ефикасен срещу феминизма. При мюсюлманите това е нормална профилактика, и за това са имунизирани срещу феминизъм. И при нас нещата ще се оправят ако оцелеем. Както казваш, колелото на историята се върти напред.
Монасите от Атон са уникални с общността си, а и природата е с тях, без значение какво мислят феминистките за тях. Педофилия и педерасщина са насърчавани в западните демокрации, и дори вече узаконени от неолиберастите, заедно с всякакви извратении, една от които е и феминизмът.
Радвам се, че по празниците си бил обгрижван и най-вече нахранен. Това те е накарало да се почувстваш царя на блатото, а един мъж е най-великодушен и приятен за общуване, когато си мисли, че той командва парада.
Така си е! Бях си царя, а може би и султана на харема, а падишаха ме е удостоил с благоволението си. Хей Миме! Ти да не си ясновидка? Не само че се подхлъзнах, ами паднах и се пребих на еден леден участък пред минимаркета! Бях купил банани, портокали, ананас и литър олио (слънчогледово масло). Всичко това изхвърча и се разпиля по земята и всички хлапетии на растояние около 30 м. ми се смяха. Минаващите на близо не посмяха да ми се смеят, но по лицата им си личеше, че ги напушваше смях, но ги беше страх, че като стана може да ги набия.
Още ме болят някои задни части от тялото ми.
Може ли един танц приятелко, не съм толкова лош, колкото си мислиш че съм!!!
https://www.youtube.com/watch?v=lCIy_uVre4EХайде приятен ден и до скоро!