Здравословни проблеми,лечение,превенция > Лекарства и хранителни добавки

Какъв ел-карнитин да си взема ?

(1/3) > >>

napev:
Здравейте,
някой от вас взимал ли е тази хранителна добавка и ако да може ли да препоръчате някоя фирма и начин / време на употреба. Също ако добавите и една диета ще съм ви много благодарен!

Maji92:
Аз не съм взимал ел-карнитин но познати който са ползвали препоръчват да е на прах, а не таблетки или нещо друго, също така имай в предвид, че това има много кофти мириз / вкис. Ако ще го ползваш за отслабване просто бих ти препоръчал една олекотена диета и повече кафе или зелен чай  / вода  :)

ivan_ivanov:

--- Цитат на: napev в Август 14, 2015, 05:41:33 pm ---Здравейте,
някой от вас взимал ли е тази хранителна добавка и ако да може ли да препоръчате някоя фирма и начин / време на употреба. Също ако добавите и една диета ще съм ви много благодарен!

--- Край на цитат ---
По-добре никакъв не взимай. ;)

Biko:
Ако искаш да отслабнеш има няколко начина:
1. Пушиш

2. Спортуваш

3. Спираш тестените храни, безалкохолното и сладкото

4. Храниш се бавно (трябва да ти отнема поне 40 минути) - организма ти има време да усети засищането и не се тъпчеш

5. Храниш се 3 пъти на ден по часовник пак, без да се тъпчеш (намали с 25% количествата храна при всяко хранен от досегашните) - например в 8:00, в 13:00, в 19:00 - никакви други хранения след 19 часа

6. Намаляваш водата, но това ще ти докара Йо-йо ефект, тествал съм го, не е здравословно, но почни да се потиш 7 дни като прасе и да пиеш само по 0.5 литра вода на ден и да видиш ефекта (при мен стигна 6 килограма за седмица), но това наистина не го препоръчвам, ако не знаете какво правите или имате каквито и да било здравни проблеми. Всички казват пийте много вода, аз казвам другото - вие не сте храна, а вода в по-голямата си част ;) Пак казвам, това не е препоръчително, ако не знаете какво точно правите, та гледайте да не си прецакате здравето, че при мен е малко по-различно като цяло, защото организма ми е свикнал на гърч.

Тези съм ги тествал и знам, че работят. Не са точно диета, но просто дават резултат без да се побъркваш да следваш някакви специални режими и да си купуваш безумно скъпи храни.

ivan_ivanov:
Това с водата не е продуктивно, защото така не гориш мазнини, а на практика се обезводняваш, не виждам смисъл от подобно отслабване, а и в жегата е изключително опасно подлагането на такива изтезания, може и бъбречна недостатъчност да си докараш. ;) Освен това като количествата храна започва едно забавяне на метаболизма, което на практика ти обезсмисля диетата. И трябва да се има предвид, че тялото ни не е за един ден, с него ще трябва да изкараме до края на дните. Всички останали неща са преходни - пари, коли, деца, жени, но тялото си ни остава. И такава агресия спрямо него никога не е полезна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия