Ако искаш да отслабнеш има няколко начина:
1. Пушиш
2. Спортуваш
3. Спираш тестените храни, безалкохолното и сладкото
4. Храниш се бавно (трябва да ти отнема поне 40 минути) - организма ти има време да усети засищането и не се тъпчеш
5. Храниш се 3 пъти на ден по часовник пак, без да се тъпчеш (намали с 25% количествата храна при всяко хранен от досегашните) - например в 8:00, в 13:00, в 19:00 - никакви други хранения след 19 часа
6. Намаляваш водата, но това ще ти докара Йо-йо ефект, тествал съм го, не е здравословно, но почни да се потиш 7 дни като прасе и да пиеш само по 0.5 литра вода на ден и да видиш ефекта (при мен стигна 6 килограма за седмица), но това наистина не го препоръчвам, ако не знаете какво правите или имате каквито и да било здравни проблеми. Всички казват пийте много вода, аз казвам другото - вие не сте храна, а вода в по-голямата си част
Пак казвам, това не е препоръчително, ако не знаете какво точно правите, та гледайте да не си прецакате здравето, че при мен е малко по-различно като цяло, защото организма ми е свикнал на гърч.
Тези съм ги тествал и знам, че работят. Не са точно диета, но просто дават резултат без да се побъркваш да следваш някакви специални режими и да си купуваш безумно скъпи храни.