Здравословни проблеми,лечение,превенция > Здравни заведения,специалисти и здравна политика

Ще се откажете ли от Интернет за да си платите здравната вноска

(1/3) > >>

ivan_ivanov:
Поредното скандално или поне така се тиражира по медиите изказване на министъра на здравеопазването - "Плащаш 16 лв. за интернет, значи имаш и за здравна вноска. Твой избор, приятелю!", с което прави паралел между цената на здравна вноска и цената на достъпа на глобалната мрежа т. Мислите ли, че е разумно да се прави такъв паралел и бихте ли се отказали от Интернет в името на това да си платите здравната осигуровка от 16.80 лева?

dalex1:
Съгласен сам с министъра , неможе да имаш пари за интернет ,а за здравни вноски да нямаш. Примерно се случи нещо и трябва операция или лечение ще даваш повече пари , дали да си ги платиш вноските с лихвата или на лекаря.

angel1235:
Хем донякъде е прав , но и донякъде НЕ е прав. Наистина когато ни потрябва медицинска помощ после ще ни излезе малко по-скъпо ,ако не сме си били плащали вноските  , но и неможе  да ни  казва кое да си плащаме и кое не просто неми харесва.

Петър Воденчев:
Да, бих се отказал - здравето е основна ценност и затова трябва да се опитаме да го осигурим максимално добре. А и все пак държавата ме осигуряваше, докато завърших студент, затова трябва да съм лоялен към нея, все пак 24 години съм бил здравно осигурен - плащани ми са ваксини, консултации и целия спектър от здравни дейности. Трябва благодарност малко.

Evelina:
Аз не бих се лишила от интернет за един месец, но ако говорим като цяло здравето е по-важно от интернета!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия