Lechenie.bg - За един по-здравословен свят!
Мисионерската е класика...И аз съм за нея...Иначе ако не се ограничаваме само до поза, тогава най-много ми харесва оралния секс. Понякога дори и само той е достатъчен...
Цитат на: ivo в Август 23, 2015, 06:57:30 amМисионерската е класика...И аз съм за нея...Иначе ако не се ограничаваме само до поза, тогава най-много ми харесва оралния секс. Понякога дори и само той е достатъчен...Ама разбира се! За повечето мъже оралният секс е напълно достатъчен, затова се предлага и като отделна услуга. Оралният секс е само увертюра/предястие, но при жените не може да замени същинската част. Всъщност, може и да може - лесбийките май основно на това разчитат.
Извод: НЕ СТАВАЙТЕ ЛЕСБИЙКИ!!!
А дамите понякога не могат ли да се задоволят само с получаване на орален секс от страна на мъжете, Nani? Не е ли като при мъжете ?Едно 69 всички ще са доволни ... Така поне мисля
Цитат на: ivo в Август 24, 2015, 09:05:32 amА дамите понякога не могат ли да се задоволят само с получаване на орален секс от страна на мъжете, Nani? Не е ли като при мъжете ?Едно 69 всички ще са доволни ... Така поне мисля Не мога да говоря от името на всички дами, но на мен оралният секс не ми е достатъчен. Това е все едно да ми показваш снимка на картофени кюфтенца и да кажеш, че си ме нахранил. Позата 69 е доста прехвалена - нито доставя чак такова удоволствие, нито е удобна, чисто физически. Освен това не можеш да се насладиш на удоволствието, защото имаш работа да вършиш... хаххаха