Lechenie.bg - За един по-здравословен свят!
Аз съм правил секс на плажа, но на шезлонг и по-тъмно, незабравими спомени имам от тогава. Приятна топла лятна нощ на 2012-та на Северния плаж на Китен, ясно небе, невероятно беше.
Цитат на: Yordan Ignatov в Август 28, 2015, 01:54:50 pmАз съм правил секс на плажа, но на шезлонг и по-тъмно, незабравими спомени имам от тогава. Приятна топла лятна нощ на 2012-та на Северния плаж на Китен, ясно небе, невероятно беше.Ето вижте, че няма песъците и натърквания и глупостите които всиките говорите за да си намерите извинение и да не го направите на пясъка!
Цитат на: sofinceto в Август 28, 2015, 04:11:12 pmЦитат на: Yordan Ignatov в Август 28, 2015, 01:54:50 pmАз съм правил секс на плажа, но на шезлонг и по-тъмно, незабравими спомени имам от тогава. Приятна топла лятна нощ на 2012-та на Северния плаж на Китен, ясно небе, невероятно беше.Ето вижте, че няма песъците и натърквания и глупостите които всиките говорите за да си намерите извинение и да не го направите на пясъка!Да, ссофенце когато всичко се прави спокойно и предпазливо няма да има проблеми, но винаги може да попадне някоя песъчинка и да спука презерватива и тогава целият кеф на вятъра!
Да, някой може да си изгори съответните части на някой захвърлен тлеещ фас.
Цитат на: brian_888 в Септември 14, 2015, 08:50:40 amДа, някой може да си изгори съответните части на някой захвърлен тлеещ фас.хахахахахахахахахахаха
Цитат на: dampe в Септември 14, 2015, 05:50:31 pmЦитат на: brian_888 в Септември 14, 2015, 08:50:40 amДа, някой може да си изгори съответните части на някой захвърлен тлеещ фас.хахахахахахахахахахаха Така де , има си рискове ...
Не се знае ... Може точно прес тази минута някой да поседне върху фаса
Цитат на: brian_888 в Октомври 14, 2015, 08:41:42 amНе се знае ... Може точно прес тази минута някой да поседне върху фаса Според мен, по-гадно е да се натъкнеш на костилка от праскова. Няма случай да не настъпя поне една, стъпвайки боса на плажа - много е неприятно и болезнено.
Цитат на: Mimeto в Октомври 14, 2015, 12:04:55 pmЦитат на: brian_888 в Октомври 14, 2015, 08:41:42 amНе се знае ... Може точно прес тази минута някой да поседне върху фаса Според мен, по-гадно е да се натъкнеш на костилка от праскова. Няма случай да не настъпя поне една, стъпвайки боса на плажа - много е неприятно и болезнено. Сексът на плажа е най-добре да бъде на шезлонг, макар че са страшно скъпи.