Здравословни проблеми,лечение,превенция > Здравословни проблеми и лечение-ДЕЦА И ЮНОШИ

Адски болки в гърлото и заглъхнали уши

(1/3) > >>

deco:
Здравейте , аз съм младо момче с голям проблем за който се надявам да можете да помогнете да реша или да дадете адекватен съвет:
От няколко дни имам болки в гърлото и трудно преглъщам, имам 37.3 температура постоянно и са ми леко заглъхнали ушите ми.
Какво точно може да ми има?

dr.ohboli:
Възможно е да имаш отит, някаква инфекция или проблеми със сливиците. Най-добре ще е ако идеш при личният ти лекар който да ти даде направление за Уши Нос Гърло и вече специалист да ти каже от какво си болен  в момента!

deco:
Да, ще отида на УНГ но много ме е страх да ми извадят сливиците защото една позната така направи алергична реакция към упойката и почина заради такава операция!

dr.ohboli:

--- Цитат на: deco в Август 27, 2015, 05:37:22 pm ---Да, ще отида на УНГ но много ме е страх да ми извадят сливиците защото една позната така направи алергична реакция към упойката и почина заради такава операция!

--- Край на цитат ---

Абе голямо момче си, няма от какво да се притесняваш от такива работи, няма да те изядат докторите! Само ще ти помогнат

Вилито:
Аз когато имах адски болки в гърлото имах много остър ларингит който трябваше да се лекува мигновено за да не стане лошо . Та бягай още днес или утре сутрин при УНГ специалист да не стане много лошо!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия