Здравословни проблеми,лечение,превенция > Лекарства и хранителни добавки

Антипаразитни добавки

(1/1)

kalpazanka:
Знаете ли, че голяма част от стомашно чревните проблеми се дължат на паразити???

Даам! Докато вие си мислите, че страдате от колит, гастрит, хранително отравяне или нещо друго, се оказва, че си отглеждате паразит.

Обезпаразитяването е напълно възможно и то без операции или други скъпи и болезнени процедури. Просто както лекуваме домашните си любимци, така трябва да лекуваме и себе си - с обезпаразитяващи медикаменти. Препоръчвам тези капсули http://parazitstop.bg/products/antiparazitna-dobavka-purify-kapsuli.html на всеки, който чувства постоянно и безпричинно стомашно неразположение. Разработени на билкова основа, те няма да ви навредят по никакъв начин. Да, мааалко са скъпички, но пък в опаковка са 60 капсули - напълно достатъчни за един прочистващ едномесечен курс. Все пак повече пари даваме за глупости, а за здравето все ни се свиди да похарчим малко пари. Освен това, паразитозата е заразна и можете да заразите и други хора. Особено ако сте в постоянен контакт с животни е добре се изследвате и при нужда да започнете терапията. Непременно!

Delight:
Лоша работа. Малко ми е притеснено, защото от скоро имаме куче. Обезпаразитено е, но се пак често се хващам, че мисля за паразити. Ще трябва да се информирам малко по-подробно и ще питам ветеринарят какво точно да правим. Тези капсули звучат интересно и ще ги проуча.

PrincessPreslava:
При достатъчно здрава имунна система не е нужно да се притесняваме чак толкова.
Паразити има навсякъде и по всяко време.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия