Здравословни проблеми,лечение,превенция > Здравословни проблеми и лечение-ВЪЗРАСТНИ

Обезкосмяване

(1/2) > >>

Aleksandra:
Споделете опита си с обезкосмяването. Аз лично използвам епилатор, но след него остават досадни подкожни косми. И при вас ли е така? Как се справяте с тях?

Mimeto:
Аз лично бръсна всичко. Предполагам, че кола маската е най-доброто, но все нямам време да отида на козметик, а сама не мога - опитвала съм и опитът беше истинско приключение.

Епилатор не ползвам точно за това - къса космите и се образуват враснали и растящи навътре косъмчета, което е много неприятно.

Delight:
Кола маска за мен е най-доброто решение на въпроса. Като ефект е доста по-дълготрайно от епилатора, според мен. Искам да си направя някаква лазерна епилация, но ме спира единствено цената.

PrincessPreslava:
Зависи за коя зона.
Много приятелки ползват просто самобръсначки за краката. За другите места ползват лепенки и депилиращи кремове, но при всяка е различно и не мога да кажа, че има някоя особено доволна от което и да е.
Лазерната може би е най-добрия вариант, но определено е доста скъпо!

Delight:
Да се похваля и аз. От скоро спрях да ходя на козметичка за кола маска и си я правя сама. Изумена съм колко добре се справям. Не очаквах да постигна подобни резултати сама и в домашни условия.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия